Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Ce s-a întâmplat aseară la festivalul „Fall in Love” de la Mogoșoaia? Liam Gallagher: „Sunt foarte supărat că am venit până aici şi nu putem cânta pentru voi, dar siguranţa primează”

Fall in Love

Artistul britanic Liam Gallagher şi-a anulat, din motive tehnice, cu jumătate de oră înainte de a urca pe scenă, concertul pe care trebuia să-l susţină duminică seară la festivalul Fall in Love de la Mogoşoaia. Organizatorii încearcă să reprogrameze evenimentul, scrie News.ro.

"Din cauza problemelor tehnice legate de festival, Liam Gallagher nu va cânta în această seară. Promoterul va stabili o altă dată pentru ca Liam să se întoarcă, iar detaliile privind returnarea biletelor vor fi anunţate în perioada următoare", a fost mesajul afişat pe ecranul din spatele scenei principale, potrivit sursei citate. 

Acelaşi mesaj a fost afişat de managementul artistului şi anul trecut, în luna mai, cu puţin timp înainte de recitalul pe care el urma să îl susţină la Toronto.

Un reprezentant al organizatorilor, Alive, a declarat pentru News.ro: "Managementul lui Liam Gallagher ne-a anunţat că au întâmpinat nişte probleme tehnice şi, din acest motiv, el şi trupa nu au mai urcat pe scenă. Regretăm acest lucru şi încercăm să găsim un artist disponibil să urce pe scena principală. Sperăm ca în scurt timp să reuşim să reprogramăm concertul cu Liam Gallagher".

Duminică seară, au fost prezenţi la festival aproximativ 10.000 de persoane. Solistul de la Kaiser Chiefs i-a îndemnat pe spectatori, în timpul recitalului, să-l aplaude pe Liam Gallagher care urma să cânte în finalul festivalului. Odată cu anunţul afişat, cei mai mulţi dintre spectatori au părăsit spaţiul de festival.

Pe contul de Twitter al lui Gallagher a fost publicat, duminică seară, mesajul: „Din cauza unor probleme de siguranţă privind scena, am fost sfătuiţi să nu cântăm în seara asta la festivalul Fall in Love. Sunt foarte supărat că am venit până aici şi nu putem cânta pentru voi, dar siguranţa primează, ca de obicei”.

La scurt timp după aceste anunţuri, un altul a venit din partea Kaiser Chiefs. Unul de mulţumire. Managerul de turneu al trupei a transmis organizatorilor: „În numele Kaiser Chiefs, vreau doar să vă spun un mare mulţumesc pentru că aţi avut grijă de noi atât de bine, toată lumea chiar a făcut eforturi pentru a se asigura că am fost îngrijiţi, mai ales că a fost primul an al vostru. Este uimitor! Sperăm să vă vedem pe toţi din nou în curând”.

Toate activităţile şi concertele din festival s-au desfăşurat conform programului.

La prima ediţie a festivalului Fall in Love, care a avut loc sâmbătă şi duminică, pe domeniul Mogoşoaia, au cântat, printre alţii, De La Soul (SUA), Kaiser Chiefs (Marea Britanie), Disclosure DJ set (Marea Britanie), Underworld (Marea Britanie) şi trupele româneşti The Mono Jacks şi Firma.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Ceilalți cum au putut cânta și el nu? Nu cumva sunt fițe de vedetă și prejudecata că românii sunt proști și hai, să ne batem un pic joc de ei? Atitudine de neam prost! Părerea mea! Eu nu l-aș mai reprogarama și nu l-aș mai lăsa să calce în România de acum încolo!
  • Like 0
 • Nu e surprinzător că au fost probleme tehnice, organizarea proastă a fost evidentă dinainte de a ajunge la festival, transportul inclus catre Mogoșoaia fiind execrabil :
  - trebuia să cauți autobuzele si microbuzele prin jurul Statiei de metrou 1Mai, nu era nici un panou, semn sau vreo persoană care să dea vreo indicație
  - autovehiculele nu aveau aer condiționat, șoferii deschideau ușile pentru răcorire când opreau la semafoare, să nu ne sufocăm
  - la întoarcere, cu toate că în regulament era asumat transport din 20 în 20 de minute, au condiționat transportul de adunarea unui număr de minim 20 de persoane. Zgârcenie clasică românească, ce contează contractul, când poți câștiga ceva în plus
  - persoana care teoretic organiza transportul la plecare, se comporta oribil, mâna oamenii ca pe vite, vorbea obraznic...
  • Like 0


Îți recomandăm

Bursa BT Roberto Marzanati la Executive MBA University of Hull

Competiția la Executive MBA University of Hull din Cluj-Napoca, program acreditat internațional, este deschisă celor care doresc să facă un pas înainte în dezvoltarea profesională şi personală, indiferent de domeniul în care lucrează, public sau privat. Candidații trebuie să aibă cel puțin 3 ani experiență în management după terminarea studiilor şi să cunoască limba engleză la nivel avansat.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Allkimik

În urmă cu 12 ani, a plecat în India, în vacanță, cu un aparat digital scump și un altul ieftin, pe film, cu care a făcut poze mai mult seara, fără să aibă nicio așteptare de la ele. Când le-a developat la un atelier, a rămas surprins de profunzimea imaginilor și, ținând în mână diapozitivele, a avut revelația prezenței fizice a fotografiei.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Chef Alex Dumitru

Bună parte dintre ingredientele proaspete pe care le utilizează în rețetele sale de adevărat făuritor de gust, chef Alex Dumitru le cumpără, de două-trei ori pe săptămână, din Piețele Obor, Domenii și Matache. Merge doar la producători testați, care au întotdeauna grijă să îi ofere materii prime de calitate. Totul trebuie să fie proaspăt, de sezon.

Citește mai mult