Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de patru ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră și testați viitorul tehnologiei. Am implementat conversația vocală direct în browser. Apăsând pe butonul de microfon, puteți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Invitat la Cerbul de Aur, Ronan Keating, fost membru Boyzone, după ce a aflat că orchestra sa a făcut patru ore și jumătate de la București la Brașov: „Am închiriat un avion. Nu mi-a fost atât de teamă în viața mea”

Ronan Keating

Foto: captură TVR

Invitat să susțină un recital la Cerbul de Aur, Ronan Keating, fost component al trupei Boyzone, s-a lovit de problemele infrastructurii din România. După ce a aflat că membrii orchestrei sale au făcut patru ore și jumătate de la București la Brașov, cântărețul a decis să închirieze un avion.

„Băieții din trupa mea au venit aici ieri (vineri - n.r.), dar le-a luat patru ore și jumătate să vină cu mașina de la București, așa că eu am zis: N-o să fac asta! Am închiriat un avion și am zburat azi, mi-a luat doar 40 de minute. Dar era un avion mult mai mic decât mi-aș fi imaginat. Cred că nu mi-a fost atât de teamă niciodată în viața mea, mai ales când am ajuns deasupra munților”, a mărturisit Ronan Keating, la mijlocul recitalului său. „E magnific, e frumos, dar mie mi-a fost atât de frică!”, a povestit el, citat de Digi24.

„Am avut însă un pilot foarte abil, umitor și m-a dus într-un tur. Dar la un moment dat, a decis să încline avionul într-o parte ca eu să pot privi mai bine munții”, a povestit Ronan Keating. „N-a fost o idee bună!”, a continuat el râzând, mai scrie sursa citată. „Dar iată-mă aici, teafăr și nevătămat!”, a mai spus Keating. 

A încheiat cu o glumă: „Aveți cu adevărat o țară frumoasă, e magnifică, am fost încântat să o văd din văzduh azi!”, a afirmat el, completând apoi: „... Am avut ochii închiși aproape tot timpul zborului!”

Fost component al legendarei trupe din anii '90 Boyzone, căreia i s-a alăturat când avea 16 ani, Ronan Keating a vândut peste 25 de milioane de discuri și are opt albume pe locul 1 în topurile din Marea Britanie, adaugă Digi24.

Ronan Keating devine primul pasager care inaugurează pista viitorului aeroport din Brașov. El a fost întâmpinat pe pistă de președintele Consiliului Județean Brașov, scrie newsbv.ro

Foto: newsbv.ro

„Este o onoare şi o bucurie pentru noi ca o vedetă a scenei muzicale internaţionale să fie prima persoană care în mod oficial aterizează pe pista Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav. Sunt fericit că acest moment se întâmplă, iată, în aceeaşi săptămână în care am semnat contractul pentru proiectarea şi execuţia Terminalului de pasageri. Consider că această zi este una memorabilă pentru administraţia judeţeană şi pentru toţi braşovenii. Am convingerea că nu peste mult timp, la Ghimbav vor ajunge numeroase curse aeriene care vor aduce la Braşov personalităţi ale lumii din diverse domenii”, a spus preşedintele CJ Adrian-Ioan Veştea.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Cam ce credeți că va povesti Ronny când se va întoarce acasă? Va mai lăuda România, țara de lumea a III-a în care 135 Km îi faci cu mașina în 4 ore? Să fim serioși! Va înjura de mama focului cum a zburat el cu o Mobră și s-a căcat pe el de frică!
    • Like 0
  • :))) Misto! Bine ca n-a cazut avionul, ca il cautau vreo saptamana si ne afla tot mapamondu' ce 112 avem. Si Putin poate se mai destresa putin, ca nu sunt forte asa "oculte" pe melagurile noastre , cu americani cu tot, care sa -i faca prob;eme, asa cum credea el.... :)))
    • Like 0
  • Si Basescu avea ideea asta cu avioanele de vreo 15 ani !.
    • Like 0


Îți recomandăm

Alphahead

Vishal Narender și Georgeta Brehoi, soția sa, au venit în România în urmă cu 4 ani, după ce au lucrat în mai multe multinaționale din India, Franța și Irlanda, și au decis să-și investească toate economiile pentru a produce echipamente moto.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Ștefan Briceag

De la externarea din spital, Ștefan Dănuț Briceag a făcut totul ca să poată relua controlul asupra propriei vieți. În februarie 2018, la 6 luni după accident, s-a mutat împreună cu prietena sa, Iulia, care care i-a fost și îi este alături. „Nu știam că există acest gen de femeie. Iar când cunoști o fată ca ea, te întrebi: Chiar există? După un astfel de accident, când te aștepți ca și mama să plece de lângă tine, ea mi-a zis: Plec când vreau eu, nu când vrei tu.” (Foto: Alexandra Pandrea)

Citește mai mult

Am mulţi cunoscuţi, prieteni si multe rude care au emigrat şi au demonstrat că pot fi cei mai buni evoluând în deplasare. Au demonstrat-o prin muncă asiduă, seriozitate şi perseverenţă. (Foto: Ionel Pop Doncilă)

Maradona din Bacău
Citește mai mult