Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de șapte ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platformă. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Cel mai bun banc despre curieri, spus chiar de fondatorul FAN Courier

Foto: Felix Pătrășcanu/Facebook

Se fac bancuri despre curieri? Desigur, iar Felix Pătrășcanu, cofondator al FAN Courier, a spus unul dintre acestea chiar în emisiunea „În fața ta” de la Digi24, precizând că la un moment dat bancul a fost viral pe rețelele sociale.

Rugat să spună bancul preferat despre curieri, Felix Pătrășcanu a spus că există unul care s-a viralizat foarte repede.

Am fost supărat pe departamentul meu de marketing pentru că atunci când a apărut bancul ăsta s-a viralizat foarte mult. Și mi-a plăcut atât de mult, deși nu m-a onorat foarte tare, încât am vrut un contra-răspuns la fel de inteligent. Nu s-a întâmplat și asta m-a deranjat”, povestește Felix Pătrășcanu.

Bancul, continuă Felix Pătrășcanu, e următorul: „În viață să nu ai așteptări. Fan Courier”.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • catalin check icon
  Cei mai aroganți curieri sunt cei de la Fan. Parcă trebuie să îți iei o zi de concediu să primești un colet și să te prezinți la locul și ora la care ești convocat.
  • Like 2
  • @ catalin
   Ar fi bine să fie stabilită și respectată ora livrării. Eu primesc mesaj cu "Livrarea va avea loc în intervalul 9:30-12:30" și curierul apare pe la ora 17.
   Ce să mai zic despre alt curier, care, prin titulatură, se laudă că livrează în aceeași zi, dar care vine după două-trei zile? Nicio legătură între nume și renume.
   • Like 2


Îți recomandăm

Testat e Hot

Vreau să vă arăt azi un program inedit de educație la firul ierbii: el începe chiar pe pajiștea a două festivaluri care atrag în fiecare an zeci de mii de tineri și își propune să fie un fel de curs introductiv într-o materie pe care școala românească se jenează să o predea.

Citește mai mult

BT Go

Într-o eră în care tehnologia avansează rapid, IMM-urile sunt nevoite să adopte rapid inovații digitale pentru a rămâne competitive și a profita de oportunitățile de pe piață. Serviciile care simplifică birocrația permit antreprenorilor să se concentreze pe inovație și dezvoltarea afacerilor lor.

Citește mai mult

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult