Sari la continut

De șase ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Clotilde Armand, validată definitiv primar al Sectorului 1: „De astăzi sunt primărița dvs. Începem treaba!”

Clotilde Armand

Foto Inquam Photos / Adriana Neagoe

Clotilde Armand a fost validată definitiv primar al Sectorului 1, după ce Tribunalul București a respins drept nefondate apelurile formulate împotriva sa de Daniel Tudorache și Tudor Helmut Costea. Decizia este definitivă.

„După o lună de zile de la alegerile locale câștigate democratic de mine prin votul cetățenilor din Sectorul 1, Tribunalul București a respins astăzi toate cele 125 de contestații depuse de: fostul primar PSD, actuali consilieri PSD, de rudele acestora și de angajați ai Primăriei Sector 1. Astfel, alegerea mea în fruntea Primăriei Sector 1 a fost validată definitiv.

Acum, fostul primar trebuie să ofere niște explicații procurorilor pentru jaful din banii publici din ultimii patru ani. Să fie foarte clar, fiecare funcționar și angajat al primăriei care a girat tunurile PSD în toți acești ani o să plătească în fața Justiției. Lucrurile nu vor rămâne așa. Avem de reconstruit și de dezvoltat un sector. Fără hoție și fără birocrație.

Stimați cetățeni ai Sectorului 1, de astăzi sunt primărița Dvs. Începem treaba!”, a scris marți Clotilde Armand într-o postare pe Facebook.

După o lună de zile de la alegerile locale câștigate democratic de mine prin votul cetățenilor din Sectorul 1,...

Posted by Clotilde Armand on Tuesday, October 27, 2020
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Mi se pare important ca atunci cand urmau sa fie inlocuiti de candidati PNL, ALDE, PRORO etc. pesedistii nu s.au dat asa de ceasul mortii. Nu au luptat chiar pana dupa infrangere. Oare de ce le e frica!?
  Lasand la o parte victoria politica, astept cu nerabdare sa fie demarate proiectele civice propuse de USR PLUS. Vreau sa am un argument cu care sa inchid gura țațelor votante de PSD si cei asemenea.
  • Like 1
  • @ Calin Ungureanu
   Dan check icon
   Sunt convins ca ; va fi o mare diferenta ,intre psd-istul ,,tudorache ,sii acesta Doamana !!
   -- In primul rand ,acesta Doamna , vine cu alta mentalitate, si asta este ,foarte important !
   • Like 0
 • Vreau sa văd și eu o "curățenie" exemplară, legală, totală...nu pentru răzbunare, nu pentru a înlocui niște hoți sau incompetenți cu alții asemenea lor...
  O curățenie ...pentru a ști de unde se pleacă....și totul să se întâmple într-o atmosferă de transparență totală de acum înainte!
  • Like 1
 • Ma bucur ca in sfarsit a fost validat primar cea care a fost aleasa intr-adevar in majoritate de cetatenii sectorului 1. Ma bucur pentru ca eu cred sincer ca aceasta femeie va face treaba, mai ales ca a avut de luptat mult sa isi castige functia....
  • Like 1


Îți recomandăm

Stinge lumina!

Consumerismul nostru a lucrat în compensare. Ne-am cumpărat frigidere mari și le-am burdușit cu mâncare. Ne-am vârfuit cărucioarele la supermarket, cumpărând produse la ofertă de care nu aveam nevoie și care ni s-au stricat în cămară. Ne-am construit clădiri de sticlă pe care le-am luminat feeric, așteptându-ne ca factura la curent s-o plătească sfântul CEO. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult

Carlos Moreno

„Logica e simplă de fapt - cu cât se construiesc mai multe drumuri pentru mașini, cu atât vom avea mai multe mașini, iar cu cât vom construi mai multe piste pentru biciclete, cu atât vom avea mai multe biciclete, de asemenea, cu cât vom face mai multe spații pentru oameni, cu atât va veni mai multă lume să facă activități”, spune Carlos Moreno. (Foto: ARCEN)

Citește mai mult

UNStudio 1

UNStudio este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate birouri de arhitectură din lume, cu filiale în Amsterdam, Frankfurt, Shanghai, Hong Kong, Dubai și Melbourne. are în portofoliu peste 120 de proiecte internaționale, precum clădiri de birouri, rezidențiale, muzee, poduri, dar și masterplanuri urbane. Printre cele mai cunoscute lucrări - Podul Erasmus din Rotterdam, Mercedes-Benz Museum din Stuttgart, Arnhem Central Station, Designul Doha Metro Station.

Citește mai mult

Marius Sava

„La mine pacienții nu vin niciodată singuri, vin cu partenerul”, spune medicul specialist pneumolog Marius Sava, cu competențe în somnologie, de la Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, despre cei care ajung la ușa cabinetului cu simptome de apnee în somn.

Citește mai mult