Sari la continut

De șapte ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Clotilde Armand, validată definitiv primar al Sectorului 1: „De astăzi sunt primărița dvs. Începem treaba!”

Clotilde Armand

Foto Inquam Photos / Adriana Neagoe

Clotilde Armand a fost validată definitiv primar al Sectorului 1, după ce Tribunalul București a respins drept nefondate apelurile formulate împotriva sa de Daniel Tudorache și Tudor Helmut Costea. Decizia este definitivă.

„După o lună de zile de la alegerile locale câștigate democratic de mine prin votul cetățenilor din Sectorul 1, Tribunalul București a respins astăzi toate cele 125 de contestații depuse de: fostul primar PSD, actuali consilieri PSD, de rudele acestora și de angajați ai Primăriei Sector 1. Astfel, alegerea mea în fruntea Primăriei Sector 1 a fost validată definitiv.

Acum, fostul primar trebuie să ofere niște explicații procurorilor pentru jaful din banii publici din ultimii patru ani. Să fie foarte clar, fiecare funcționar și angajat al primăriei care a girat tunurile PSD în toți acești ani o să plătească în fața Justiției. Lucrurile nu vor rămâne așa. Avem de reconstruit și de dezvoltat un sector. Fără hoție și fără birocrație.

Stimați cetățeni ai Sectorului 1, de astăzi sunt primărița Dvs. Începem treaba!”, a scris marți Clotilde Armand într-o postare pe Facebook.

După o lună de zile de la alegerile locale câștigate democratic de mine prin votul cetățenilor din Sectorul 1,...

Posted by Clotilde Armand on Tuesday, October 27, 2020
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Mi se pare important ca atunci cand urmau sa fie inlocuiti de candidati PNL, ALDE, PRORO etc. pesedistii nu s.au dat asa de ceasul mortii. Nu au luptat chiar pana dupa infrangere. Oare de ce le e frica!?
  Lasand la o parte victoria politica, astept cu nerabdare sa fie demarate proiectele civice propuse de USR PLUS. Vreau sa am un argument cu care sa inchid gura țațelor votante de PSD si cei asemenea.
  • Like 1
  • @ Calin Ungureanu
   Dan check icon
   Sunt convins ca ; va fi o mare diferenta ,intre psd-istul ,,tudorache ,sii acesta Doamana !!
   -- In primul rand ,acesta Doamna , vine cu alta mentalitate, si asta este ,foarte important !
   • Like 0
 • Vreau sa văd și eu o "curățenie" exemplară, legală, totală...nu pentru răzbunare, nu pentru a înlocui niște hoți sau incompetenți cu alții asemenea lor...
  O curățenie ...pentru a ști de unde se pleacă....și totul să se întâmple într-o atmosferă de transparență totală de acum înainte!
  • Like 1
 • Ma bucur ca in sfarsit a fost validat primar cea care a fost aleasa intr-adevar in majoritate de cetatenii sectorului 1. Ma bucur pentru ca eu cred sincer ca aceasta femeie va face treaba, mai ales ca a avut de luptat mult sa isi castige functia....
  • Like 1


Îți recomandăm

Arsenie. Viața de apoi

„Constatarea cea mai sumbră, după experiența asta, e că oamenii se lasă foarte ușor manipulați pe fondul de nevoie intimă religioasă și că ne îndreptăm, cumva și din analfabetism istoric sau din necunoaștere, către valorizarea acestor formule autoritare antioccidentale, antieuropene conspiraționiste care sunt în spațiul public din ce în ce mai puternice. Și asta vom vedea la alegerile de anul viitor cu ce o să se soldeze”, a concluzionat Alexandru Solomon.

Citește mai mult

Apă de băut

Copil fiind, înainte de 1990, „recrutam” câte un adolescent mai vânjos din cartier ca să cărăm sacoșele cu 10-12 recipiente din sticlă, pe care le dădeam goale și le aduceam acasă pline cu apă minerală. Vecinul se alegea cu o monedă sau un biscuit Poiana. Dacă știa să negocieze mai bine, primea cu împrumut mingea mea de fotbal, câteva ore.

Citește mai mult