Sari la continut
alt

Ana-Maria Masoudcheck icon

Ana-Maria Masoud este absolventă a Facultății de Drept, Universitatea din București, promoția 2001 și a Facultății de Matematică, Universitatea din București, promoția 2004. Din 2002 a ocupat diverse funcții în industria IT-Software, pornind de la programator, Project manager pana la Delivery Manager si Digital Engineering Sales Director. În cei peste 18 ani de carieră, Ana-Maria a lucrat in special pentru clienți din zona financiar-bancară din Franța si Marea Britanie. În 2019, Ana-Maria a început un program de MBA in cadrul Academiei de Studii Economice, Bucharest Business School În colaborare cu Conservatoire national des arts et métiers, Paris (Le CNAM).


Articole publicate check icon

ChatGPT

Nu pot să nu remarc că inteligența artificială are o părere mult mai bună despre cetățeanul român decât cetățeanul însuși. Nu de multe ori am auzit și am citit caracterizări total neprietenoase făcute de către români pentru români. Inteligența Artificială probabil nu s-a antrenat citind Facebook, altfel ar fi adăugat și o altă caracteristică: spiritul cârcotaș. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult

RPA concept

Roboții software ar reduce foarte mult timpul de așteptare, îmbunătățind gradul de mulțumire al clienților finali (să ne gândim, spre exemplu, la cât timp ne ia să completăm diverse documente pentru plata impozitelor sau pentru a angaja o persoană; toată această muncă ar putea fi automatizată). (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Superinteligența

Cum vom ajunge acolo, cât timp ne va lua, ce se va întâmpla când vom ajunge, va fi omenirea în pericol de extincție sau, din contra, va beneficia de pe urma superinteligenței, vă las să descoperiți singuri citind această carte. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Wikipedia.

Societatea umană pune foarte mare accent pe individ și încurajează competiția încă din copilărie în detrimentul lucrului în echipă și al colaborării. Foto: veryan dale / Alamy / Alamy / Profimedia

Citește mai mult

Crăciun 2021

România e paralizată cam 2 luni, traficul e infernal, chiar și pe timp de pandemie, lumea se bulucește în mall-uri sau prin magazinele mai mici în cazul în care nu au certificatul verde, rafturile se golesc, se cumpără orice de la ață dentară și hârtie igienică până la adidași pentru piftie, castraveciori murați și ceafă de porc cu șorici. (Foto: Inquam Photos/ Ovidiu Dumitru Matiu)

Citește mai mult