Sari la continut

De patru ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Republica împlinește patru ani de existență. Vă mulțumim că ne sunteți alături în această călătorie prin care ne poartă bunul simț, nevoia unei dezbateri de calitate și dorința pentru un loc mai bun în care să ne spunem ideile.

Comisia Europeană discută mâine situația statului de drept în România

Comisia Europeana - getty

Comisia Europeană va discuta miercuri despre situația statului de drept în România.

O purtătoare de cuvânt a Comisiei Europene, Mina Andreeva, a scris pe Twitter: „Comisia Europeană trebuie să acționeze pentru a salva statul de drept. Colegiul Comisarilor va discuta mâine starea statului de drept în România”.

Vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, și premierul Viorica Dăncilă și au avut săptămâna trecută o discuție telefonică pe tema ordonanței de modificare a Codului penal și a Codului de  procedură penală.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Intr-un fel e bine, pentru ca sunt mult mai eficienti si mai puternici acesti analisti europeni decat cei de acasa, care vorba aia sunt de-ai nostri. Intr-un fel PSD-ul si-a gasit nasul.

    Hartuirea lui Condruta Kovesi dovedeste ca PSD-ul e disperat, numai gandeste rational si creativ, adica politic, si deja este un razboi de gherila.
    • Like 1
  • Articolul 7...
    • Like 0


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Ștefan Briceag

De la externarea din spital, Ștefan Dănuț Briceag a făcut totul ca să poată relua controlul asupra propriei vieți. În februarie 2018, la 6 luni după accident, s-a mutat împreună cu prietena sa, Iulia, care care i-a fost și îi este alături. „Nu știam că există acest gen de femeie. Iar când cunoști o fată ca ea, te întrebi: Chiar există? După un astfel de accident, când te aștepți ca și mama să plece de lângă tine, ea mi-a zis: Plec când vreau eu, nu când vrei tu.” (Foto: Alexandra Pandrea)

Citește mai mult

Am mulţi cunoscuţi, prieteni si multe rude care au emigrat şi au demonstrat că pot fi cei mai buni evoluând în deplasare. Au demonstrat-o prin muncă asiduă, seriozitate şi perseverenţă. (Foto: Ionel Pop Doncilă)

Maradona din Bacău
Citește mai mult