Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de trei ani. De astăzi vă invităm să ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră, dar și să testați viitorul tehnologiei, implementăm conversația vocală direct în browser, apăsând pe butonul de microfon poți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Constatarea regizorului Stere Gulea după ce s-a dus în Teleorman să înceapă filmările la Moromeții 2: „Aici nu mai ai loc de Dragnea”

Liviu Dragnea alegătoare

Regizorul Stere Gulea va începe în luna septembrie filmările la pelicula „Moromeții 2”, care se vor desfășura, în bună parte, în satul Talpa, din județul Teleorman, la doar câțiva kilometri de Siliştea-Gumești.

În timpul emisiunii „În fața ta”, de la Digi24, el a vorbit despre cum se raportează oamenii din Teleorman la șeful PSD. Liviu Dragnea. „În Teleorman nu mai ai loc de Dragnea. El spune: Eu nu am, dragă, nimic acolo. Dacă stai de vorbă cu un om din sat de acolo, spune: Păi aia e a lui Dragnea”. 

„Nu este o legendă?”, l-au întrebat moderatorii pe Stere Gulea.

„Nu am cum să știu. dar, dacă întreb. A cui e chestia aia? și omul de acolo spune: Păi e a lui Dragnea... Chiar dacă nu o fi, dar dacă într-o anumită zonă se creează asumpția că tu stăpânești tot...”, a răspuns regizorul. 

„Liviu Dragnea este respectat sau e temut în Teleorman?”, a fost întrebat regizorul.

„E temut”, a venit răspunsul.

Emisiunea „În fața ta” în care e invitat regizorul Stere Gulea este difuzată joi, de la ora 22:30, la Digi24.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Dupa nume ati fi constanta constantean sper sa nu fiti de acord cu shades. Ce? Veti face un film pe insula belina?
  • Like 0
 • Off topic. Celãlalt titlu :"Victor Rebengiuc a fãcut CEL MAI extraordinar...etc". Dacã domnul S. Gulea a fãcut aceastã " zicere"....jale mare! (superlativ relativ peste superlativ absolut??) Astãzi,31 august, sãrbãtorim "Ziua Limbii Române".... Doar unii?
  • Like 0
 • Anon check icon
  Ceva imi spune ca domnul Gulea o sa aiba mari probleme cu filmarile. Porcarii birocratice, cine stie ce probleme cu cine stie ce autorizatii ca deh, nu-l vorbesti de rau pe daddy pe mosia lui. Pardon, in judetul lui.
  • Like 4
  • @ Anon
   Vaaai! Vorbiți de " porcãrii" în casa proprietarului de porci ?!
   • Like 6
  • @ Stefan Stefania
   Anon check icon
   Ha! Nu facusem legatura! :D
   • Like 3


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Speranța Farcă

„Părinții sunt foarte angoasați, aud peste tot că copilul lui cutare face așa, copilul lui cutare face așa. Și se gândesc că ei nu oferă același start copilului lor, care va intra în competiție cu acei copii care au făcut toate acele cursuri. Gândim educația și viața ca pe o competiție”, spune Speranța Farca.

Citește mai mult

Șezlonguri în apă la Marea Neagră

Este o adevărată luptă între turişti pentru a prinde cel mai apropiat pat de plajă lângă apă deşi nu stau prea mult pe sezlong şi apoi tot ei se plâng că nu au soare pentru a se bronza din cauza umbrelelor extrem de apropiate.

Citește mai mult

Foto pentru textul Arinei Angelescu

Plec în oraș. Nu apuc să conduc prea mult când aud telefonul. E mama, care rămăsese cu cel mic. Inima îmi bate deja mai tare. Îmi trec tot felul de scenarii prin cap. Niciunul prea fericit. Răspund. Nu e mama. E băiețelul meu. Plânge în hohote și lasă puțin spațiu ca eu să înțeleg ceva. Nu-știu-ce grisine pe care le-am uitat acasă?!

Citește mai mult

Andrei Ene

AntiFragile, un startup care dezvoltă un sistem de etichete inteligente, care permit monitorizarea de la distanță a coletelor pe parcursul procesului de transport, a fost desemnat vineri seara câștigătorul competiției UPGRADE 100 Floors Elevator Pitch. Pe scurt, eticheta își schimbă culoarea dacă pachetul a fost scăpat de curieri.

Citește mai mult