Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Constatarea regizorului Stere Gulea după ce s-a dus în Teleorman să înceapă filmările la Moromeții 2: „Aici nu mai ai loc de Dragnea”

Liviu Dragnea alegătoare

Regizorul Stere Gulea va începe în luna septembrie filmările la pelicula „Moromeții 2”, care se vor desfășura, în bună parte, în satul Talpa, din județul Teleorman, la doar câțiva kilometri de Siliştea-Gumești.

În timpul emisiunii „În fața ta”, de la Digi24, el a vorbit despre cum se raportează oamenii din Teleorman la șeful PSD. Liviu Dragnea. „În Teleorman nu mai ai loc de Dragnea. El spune: Eu nu am, dragă, nimic acolo. Dacă stai de vorbă cu un om din sat de acolo, spune: Păi aia e a lui Dragnea”. 

„Nu este o legendă?”, l-au întrebat moderatorii pe Stere Gulea.

„Nu am cum să știu. dar, dacă întreb. A cui e chestia aia? și omul de acolo spune: Păi e a lui Dragnea... Chiar dacă nu o fi, dar dacă într-o anumită zonă se creează asumpția că tu stăpânești tot...”, a răspuns regizorul. 

„Liviu Dragnea este respectat sau e temut în Teleorman?”, a fost întrebat regizorul.

„E temut”, a venit răspunsul.

Emisiunea „În fața ta” în care e invitat regizorul Stere Gulea este difuzată joi, de la ora 22:30, la Digi24.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Dupa nume ati fi constanta constantean sper sa nu fiti de acord cu shades. Ce? Veti face un film pe insula belina?
    • Like 0
  • Off topic. Celãlalt titlu :"Victor Rebengiuc a fãcut CEL MAI extraordinar...etc". Dacã domnul S. Gulea a fãcut aceastã " zicere"....jale mare! (superlativ relativ peste superlativ absolut??) Astãzi,31 august, sãrbãtorim "Ziua Limbii Române".... Doar unii?
    • Like 0
  • Anon check icon
    Ceva imi spune ca domnul Gulea o sa aiba mari probleme cu filmarile. Porcarii birocratice, cine stie ce probleme cu cine stie ce autorizatii ca deh, nu-l vorbesti de rau pe daddy pe mosia lui. Pardon, in judetul lui.
    • Like 4
    • @ Anon
      Vaaai! Vorbiți de " porcãrii" în casa proprietarului de porci ?!
      • Like 6
    • @ Stefan Stefania
      Anon check icon
      Ha! Nu facusem legatura! :D
      • Like 3


Îți recomandăm

Solar Resources

„La 16 ani, stăteam de pază la porumbi. Voiam să-mi iau o motocicletă și tata m-a pus la muncă. Aveam o bicicletă cu motor și un binoclu și dădeam roată zi și noapte să nu intre cineva cu căruța în câmp. Că așa se fura: intrau cu căruța în mijlocul câmpului, să nu fie văzuți, făceau o grămadă de pagubă, călcau tot porumbul. Acum vă dați seama că tata nu-și punea mare bază în mine, dar voia să mă facă să apreciez valoarea banului și să-mi cumpăr motocicleta din banii câștigați de mine”.

Citește mai mult

Octavian apolozan

Tavi, un tânăr din Constanța, și-a îndeplinit visul de a studia în străinătate, fiind în prezent student la Universitatea Tehnică din Delft (TU Delft), Olanda, una dintre cele mai renumite instituții de învățământ superior din Europa. Drumul său către această prestigioasă universitate a început încă din liceu, când și-a conturat pasiunea pentru matematică și informatică.

Citește mai mult

Green Steps

100.000 de români au participat la marcarea a 100 de kilometri din traseul Via Transilvanica într-un mod ingenios. „Drumul care unește”, este un traseu turistic de lungă distanță, care traversează România pe diagonală, de la Putna la Drobeta Turnu Severin și este destinat drumeției pe jos, cu bicicleta sau călare. Via Transilvanica este semnalizată cu marcaje vopsite și stâlpi indicatori. Pe parcursul drumeției, călătorii vizitează ceea ce constructorii spun că este cea mai lungă galerie de artă din lume, pentru că la fiecare kilometru se găsește o bornă din andezit sculptată individual.

Citește mai mult