Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Constatarea regizorului Stere Gulea după ce s-a dus în Teleorman să înceapă filmările la Moromeții 2: „Aici nu mai ai loc de Dragnea”

Liviu Dragnea alegătoare

Regizorul Stere Gulea va începe în luna septembrie filmările la pelicula „Moromeții 2”, care se vor desfășura, în bună parte, în satul Talpa, din județul Teleorman, la doar câțiva kilometri de Siliştea-Gumești.

În timpul emisiunii „În fața ta”, de la Digi24, el a vorbit despre cum se raportează oamenii din Teleorman la șeful PSD. Liviu Dragnea. „În Teleorman nu mai ai loc de Dragnea. El spune: Eu nu am, dragă, nimic acolo. Dacă stai de vorbă cu un om din sat de acolo, spune: Păi aia e a lui Dragnea”. 

„Nu este o legendă?”, l-au întrebat moderatorii pe Stere Gulea.

„Nu am cum să știu. dar, dacă întreb. A cui e chestia aia? și omul de acolo spune: Păi e a lui Dragnea... Chiar dacă nu o fi, dar dacă într-o anumită zonă se creează asumpția că tu stăpânești tot...”, a răspuns regizorul. 

„Liviu Dragnea este respectat sau e temut în Teleorman?”, a fost întrebat regizorul.

„E temut”, a venit răspunsul.

Emisiunea „În fața ta” în care e invitat regizorul Stere Gulea este difuzată joi, de la ora 22:30, la Digi24.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Dupa nume ati fi constanta constantean sper sa nu fiti de acord cu shades. Ce? Veti face un film pe insula belina?
  • Like 0
 • Off topic. Celãlalt titlu :"Victor Rebengiuc a fãcut CEL MAI extraordinar...etc". Dacã domnul S. Gulea a fãcut aceastã " zicere"....jale mare! (superlativ relativ peste superlativ absolut??) Astãzi,31 august, sãrbãtorim "Ziua Limbii Române".... Doar unii?
  • Like 0
 • Anon check icon
  Ceva imi spune ca domnul Gulea o sa aiba mari probleme cu filmarile. Porcarii birocratice, cine stie ce probleme cu cine stie ce autorizatii ca deh, nu-l vorbesti de rau pe daddy pe mosia lui. Pardon, in judetul lui.
  • Like 4
  • @ Anon
   Vaaai! Vorbiți de " porcãrii" în casa proprietarului de porci ?!
   • Like 6
  • @ Stefan Stefania
   Anon check icon
   Ha! Nu facusem legatura! :D
   • Like 3


Îți recomandăm

Andreas Samuelsson

Andreas Samuelsson a plecat din Suedia la puțin timp după terminarea liceului, într-o țară despre care nu știa absolut nimic, probabil nici să o identifice pe hartă, dar în care s-a regăsit și în care a luat contact cu realitatea imediată și foarte concretă.

Citește mai mult

Cristina Țopescu

Scriu aceste rânduri pentru că tristețea însinguratei morți a Cristinei s-a amestecat cu furia. La zisa televiziune au apărut șefi și trepăduși care au „mărturisit” despre ce bună era Cristina. Și cât sunt de afectați de dispariția ei... Chiar și după 30 de ani de gazetărie trebuie să mai învăț că fățărnicia nu are niciodată margini.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Ciprian Aber

În urmă cu trei ani, Ciprian Aber se afla la o partidă de pescuit cu un prieten de-al său, apicultor, care îi tot povestea despre creșterea albinelor. Și-a dat seama că îi făcea plăcere discuția, iar curiozitatea îl tot îmboldea să pună întrebări. La un moment dat, prietenul său i-a spus: „Auzi, nu vrei să îți fac eu cadou doi stupi de albine? Îi duci la tine la țară și ai grijă de ei...” (Foto: Arhivă personală)

Citește mai mult

companie - IMM - Foto Guliver/Getty Images

În bugetul pe anul 2020, guvernul Orban trebuie să susțină antreprenoriatul românesc mai mult decât au făcut-o guvernele PSD, solicită Asociația Consultanților pentru Programe Antreprenoriale. Foto Guliver/Getty Images

Citește mai mult