Sari la continut

De șase ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Cum arată camera de hotel care se închiriază cu 35 de lei/noapte/persoană

vacanta de vara

Foto: Getty Images

Până pe data de 19 iunie, românii pot petrece un sejur pe litoralul românesc în extra-sezon, cu tarife pornind de la 35 de lei pe noapte de persoană. 

La fel ca în anii precedenți, pachetele turistice pot fi achitate și cu vouchere de vacanță. Așa a fost anunțul Federației Patronatelor din Turismul Românesc. 

Curios din fire, am vrut să văd cum arată camera care costă cât o pizza și o bere la orice terasă din România. Suprinzător, arată foarte bine!

De ce doar 35 de lei ? “Preferăm să avem un câștig mic, decăt să fie hotelul gol. Toată lumea e pe poziție: cameristele, personalul. Cine caută în momentul ăsta liniște este bine venit”, spune Andrei Țigănaș, managerul hotelului.


4.000 de locuri de cazare pe tot litoralul, cu reduceri chiar și de 70%

Sunt 33 de hoteluri ( 4 de patru stele, 19 de trei stele, 9 de două stele) implicate în acest program. Pentru cei care preferă cazare cu servicii de masă all-inclusive, tarifele încep de la 160 lei/noapte/persoană la un hotel de 3 stele, pentru minimum 3 nopți de cazare. Tocmai de aceea, vă recomand să vă uitați la condiții atunci când faceți rezervarea.

Dragoș Răducan

“Recomandăm turiștilor să-și facă vacanțele pe litoralul nostru și în extrasezon. Au toate motivele: plajele și stațiunile nu sunt aglomerate, vremea este foarte frumoasă și, poate cel mai important argument, prețurile sunt mult mai mici decât în lunile iulie și august. Mă bucur că, în ciuda vremurilor dificile pe care le traversăm, putem să ducem mai departe acest program care a devenit o tradiție și să le oferim tuturor românilor posibilitatea de a petrece câteva zile la plajă la tarife mai mult decât accesibile”, afirmă Dragoș Răducan, președintele FPTR.

Articol preluat de pe Funky Travel

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Ați uitat P-ul în cerculeț la începutul articolului. Da, știu, foamea e mare...
    • Like 0
  • Iar eu recomand turistilor sa-si faca vacantele pe litoralul nostru abia atunci cand va merita cu adevarat !
    • Like 2


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Mihai Bran - Claudiu Pandaru

Când medicul psihiatru Mihai Bran le-a povestit colegilor săi de la muncă, în 2015, că ar vrea să își facă un startup în domeniul serviciilor de telemedicină, pentru a-și putea urmări mai ușor pacienții, cei mai mulți dintre ei au izbucnit în râs, neîncrezători. În prezent, business-ul său, ATLAS, pornit alături de câțiva prieteni IT-ști, a ajuns la o cifră de afaceri de un milion de euro și 400.000 de utilizatori.

Citește mai mult

Food waste Japonia

„În Japonia mâncarea e un personaj din marea poveste a lumii, un prim pas în călătorie. Fiecare regiune are cel puțin un ingredient sau o mâncare pentru care e faimoasă și care, când îi vine sezonul, e consumată în restul Japoniei. E și o formă ritualică de a reuni timpuri, locuri și oameni. Mâncarea japoneză e o formă de echilibru”, spune scriitorul George Moise într-un interviu pentru habits by Republica.

Citește mai mult