Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Cum arată declarația pe propria răspundere pentru deplasare după ora 20:00 sau 22:00 și adeverința de la angajator. DOCUMENTE

captura declaratie

Modelul declarației pe propria răspundere și al adeverinței de la angajator. Noile restricții în contextul pandemiei intră în vigoare duminică. 

În localitățile în care rata de infectare este peste 4 la mia de locuitori, carantina de noapte se va aplica de la ora 20.00, față de 22.00, cât este acum, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică. În plus, de la ora 18:00 vor fi închise magazinele și activităţile de comerţ/prestări de servicii în spaţii închise şi/sau deschise, publice şi/sau private. 

În localitățile în care incidența cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori depășește 7,5 aceste măsuri se aplică în fiecare zi din săptămână.

Modelul declarației pe propria răspundere și al adeverinței de la angajator pentru toate localitățile, indiferent de rata de incidență:

  • modelul de declarație pe proprie răspundere, pentru deplasare în intervalul 22.00-05.00:
  • modelul de adeverință de angajator, pentru deplasarea în intervalul orar 22.00 – 05.00.

Modelul declarației pe propria răspundere și al adeverinței de la angajator pentru localitățile care depășesc rata de incidență de 4 la mie (necesar a fi folosite pentru zilele de vineri, sâmbătă și duminică), respectiv 7,5 la mia de locuitori (necesar a fi folosite în toate zilele săptămânii):

  • Modelul de declarație pe proprie răspundere, pentru deplasare între ora 20.00 și ora 05.00:


  • Modelul de adeverință de angajator, pentru deplasare in intervalul orar 20.00 - 05.00
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Fată la școala online

„Mai țineți minte emoțiile de la examenul de șofat? Ei, cum ar fi dacă, după câteva mii de ore de șofat, ați mai da unul? N-am niciun dubiu, ar fi fără mare panică. Așa e și cu testele la matematică”, spune Gabi Bartic. (Foto: Profimedia)

Citește mai mult

Copii talentați

„Am descoperit un număr foarte mare de copii extraordinar de talentați, performanți, competitivi - și mulți dintre ei nedescoperiți până acum. Pentru că mai ales cei din zona rurală sau din urbanul mic au șanse slabe să participe la olimpiadele tradiționale, creion-hârtie - însă au putut participa fără opreliști la olimpiada digitală”, explică Dragoș Iliescu.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Învingător

„Am fost un caz mai complicat. Ce pot eu să afirm este ca domnul profesor doctor a fost dirijorul unei orchestre, după mine impresionante, pentru ca eu am accesat aproape toate disciplinele spitalului în afecțiunea pe care am avut-o eu”, se destăinuie Marin Florin.

Citește mai mult