Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Cum arată noul depozit al eMAG, cu o suprafață cât 20 de terenuri de fotbal, inaugurat înainte de Black Friday 2018

depozit emag

eMAG, cel mai mare retailer online, a inaugurat cu o săptămână înainte de Black Friday 2018 un nou depozit, cu o suprafață echivalentă cu cea a 20 de terenuri de fotbal. 

Depozitul a fost construit lângă comuna Joița din județul Giurgiu, iar investiția totală se ridică la 65 de milioane de euro, care include realizarea a încă unui spațiu de depozitare în următorii ani. Lucrările au fost finalizate în mai puțin de 11 luni.

Reprezentanții companiei spun că este cel mai mare depozit din această zonă a Europei, având o capacitate de 2 milioane de produse. Aici lucrează 850 de angajați.


Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • ......la noi..comerț

  ......producția...la alții.....
  • Like 0
 • Minunat! Poate domnul Stanciu sa spuna de ce emag nu plateste impozit pe profit in Romania de ani de zile la cifra de afaceri uriasa pe care o au?
  Zic si eu.
  • Like 0
 • Oo, ce bucurie, a mai apărut un depozit - cel mai mare, desigur - din care sa cumpărăm lucruri, multe, multe lucruri !
  • Like 0


Îți recomandăm

Banca Transilvania-logo

Finanțăm spitale, fabrici, şcoli, universități de stat şi private, baraje şi hidrocentale, autostrăzi şi cabinete veterinare, dar şi sute de mii de oameni. Susținem tot atâtea planuri şi vise ale românilor. Suntem cel mai mare finanțator instituțional al Statului prin impozite şi titluri de stat, precum şi al mediului de business românesc. Facem asta cu capitalul şi datorită competențelor acumulate în cei 25 de ani, aici, în țara noastră.

Citește mai mult

Café Istanbul

Boabe de cafea Arabica Mocha din Yemen se adaugă boabelor din India și Indonezia și te poartă cu simțurile într-un bazar oriental din alte vremuri. Amestecul exotic, intens, cu ale sale note condimentate, ce amintesc de piperul negru, te invită într-o călătorie prin istorie al cărui punct terminus este veacul în care Istanbulul, numit pe atunci Constantinopole, era cel mai bogat și mai populat oraș din lume și forfotea de viață și de tentații.

Citește mai mult