Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Cum arată noul depozit al eMAG, cu o suprafață cât 20 de terenuri de fotbal, inaugurat înainte de Black Friday 2018

depozit emag

eMAG, cel mai mare retailer online, a inaugurat cu o săptămână înainte de Black Friday 2018 un nou depozit, cu o suprafață echivalentă cu cea a 20 de terenuri de fotbal. 

Depozitul a fost construit lângă comuna Joița din județul Giurgiu, iar investiția totală se ridică la 65 de milioane de euro, care include realizarea a încă unui spațiu de depozitare în următorii ani. Lucrările au fost finalizate în mai puțin de 11 luni.

Reprezentanții companiei spun că este cel mai mare depozit din această zonă a Europei, având o capacitate de 2 milioane de produse. Aici lucrează 850 de angajați.


Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Minunat! Poate domnul Stanciu sa spuna de ce emag nu plateste impozit pe profit in Romania de ani de zile la cifra de afaceri uriasa pe care o au?
    Zic si eu.
    • Like 0
  • Oo, ce bucurie, a mai apărut un depozit - cel mai mare, desigur - din care sa cumpărăm lucruri, multe, multe lucruri !
    • Like 0


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Ștefan Briceag

De la externarea din spital, Ștefan Dănuț Briceag a făcut totul ca să poată relua controlul asupra propriei vieți. În februarie 2018, la 6 luni după accident, s-a mutat împreună cu prietena sa, Iulia, care care i-a fost și îi este alături. „Nu știam că există acest gen de femeie. Iar când cunoști o fată ca ea, te întrebi: Chiar există? După un astfel de accident, când te aștepți ca și mama să plece de lângă tine, ea mi-a zis: Plec când vreau eu, nu când vrei tu.” (Foto: Alexandra Pandrea)

Citește mai mult

Am mulţi cunoscuţi, prieteni si multe rude care au emigrat şi au demonstrat că pot fi cei mai buni evoluând în deplasare. Au demonstrat-o prin muncă asiduă, seriozitate şi perseverenţă. (Foto: Ionel Pop Doncilă)

Maradona din Bacău
Citește mai mult