Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Cum arată noul depozit al eMAG, cu o suprafață cât 20 de terenuri de fotbal, inaugurat înainte de Black Friday 2018

depozit emag

eMAG, cel mai mare retailer online, a inaugurat cu o săptămână înainte de Black Friday 2018 un nou depozit, cu o suprafață echivalentă cu cea a 20 de terenuri de fotbal. 

Depozitul a fost construit lângă comuna Joița din județul Giurgiu, iar investiția totală se ridică la 65 de milioane de euro, care include realizarea a încă unui spațiu de depozitare în următorii ani. Lucrările au fost finalizate în mai puțin de 11 luni.

Reprezentanții companiei spun că este cel mai mare depozit din această zonă a Europei, având o capacitate de 2 milioane de produse. Aici lucrează 850 de angajați.


Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Minunat! Poate domnul Stanciu sa spuna de ce emag nu plateste impozit pe profit in Romania de ani de zile la cifra de afaceri uriasa pe care o au?
    Zic si eu.
    • Like 0
  • Oo, ce bucurie, a mai apărut un depozit - cel mai mare, desigur - din care sa cumpărăm lucruri, multe, multe lucruri !
    • Like 0


Îți recomandăm

Protest 10 august

„Dacă se rostesc astfel de cuvinte cum face Liviu Dragnea, adică moarte, omor, bătăuşi, droguri, fascişti, toate sunt calculate, repetate de domnul Dragnea şi de consilierii săi pentru a construi o justficare în ochii opiniei publice a unor intervenţii asupra manifestanţilor anti-PSD care, până acum nu au comis nicio violenţă”, spune Cristian Tudor Popescu. (Foto: Inquam Photos)

Citește mai mult