Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Cum folosești tehnologia pentru a beneficia de reduceri la cumpărături online? Aplicația Beez, disponibilă în magazinul HUAWEI AppGallery, preinstalat pe tableta HUAWEI MatePad T10

Noua tabletă Huawei

Noua tabletă entry-level de la Huawai aduce, pe lângă un raport calitate-preț foarte bun, și posibilitatea de a beneficia de reduceri atunci când faci cumpărături online, dar și de a avea instant acces la soldurile cardurilor tale. Este suficient să folosești aplicațiile Beez și Card Sodex România, disponibile în magazinul HUAWEI AppGallery, preinstalat pe noua tabletă HUAWEI Mate Pad T10.

Astfel, ori de câte ori vei face o achiziție în unul dintre cele peste 2.000 de magazine online partenere, folosind aplicația Beez, comerciantul îți va rambursa un procent din suma pe care ai plătit-o. 

Banii sunt depuși direct în contul tău Beez și îi vei putea folosi pentru alte cumpărături sau pentru a beneficia de diverse oferte. Practic, cu fiecare noua achiziție, soldul la care ai acces tot timpul va crește. Iată o manieră practică de a economisi fără efort.

În plus, dacă ai carduri Sodexo Gusto, Turist, Cadou sau Cultura, le poți gestiona prin intermediul aplicației Card Sodexo, care îți permite să-ți monitorizezi contul, să vizualizezi PIN-urile și să ai acces instant la tranzacțiile efectuate. În plus, aplicația te ajută să găsești toți partenerii Sodexo și să profiți de promoții. 

HUAWEI MatePad T10 , un device ideal pentru toate vârstele

Noua tabletă Huawei are un display HD cu diagonala de 9,7 inci, integrat discret într-un design elegant și compact, și este disponibilă la un preț recomandat de 699 de lei. Are o carcasă ușoară și portabilă, ceea ce îți va permite să-ți ții aproape aplicațiile, jocurile și clipurile tale preferate, de care te vei putea bucura oriunde te-ai afla.

Noua tabletă care se alătură seriei HUAWEI MatePad T a fost concepută pentru a fi puternică, astfel că este echipată cu procesor octa-core puternic și o baterie cu capacitate mare. În plus, corpul subțire și ergonomic asigură flexibilitate maximă atunci când vine vorba de a o transporta.

Protecția ochilor în timpului utilizării este asigurată de tehnologia certificată TÜV Rheinland, care reduce lumina albastră și oferă confort sporit în cazul utilizării îndelungate. Pentru și mai mult confort, pe timpul nopții poți utiliza Dark Mode, care imprimă un efect mai delicat afișajului și un contrast de lumină redus.

Sunetul de înaltă calitate, simetric din ambele părți, se datorează sistemului de difuzoare duale al HUAWEI MatePad T10. Grație tehnologiei HUAWEI Histen 6.1, de la frecvențe înalte, la frecvente medii rafinate și până la bass viguros, sunetul redă întocmai detaliile muzicale vibrante.

Magazinul HUAWEI AppGallery vine preinstalat pe noua tabletă

HUAWEI AppGallery îți oferă acces la peste 1.000 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale. Magazinul vine cu securitate și protecție completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului și procesul de revizuire în patru pași pentru operarea securizată a aplicației.

Printre aplicațiile disponibile, poți regăsi nume precum: Știrile PROTV, Digi 24, Biziday, Cinemagia, AntenaPlay, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online.

Printre cele mai noi aplicații care s-au alăturat AppGallery se numără Platforma Beez, Yoxo by Orange, Underline, Jerry’s Pizza, Food Panda, MyEnel, MyElectrica, MyEdenred, NeoBT, EuropaFM, Bolt, Raiffeisen Smart Mobile, MyBrd și George România.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Wantsome

Academia Prietenoasă Wantsome îi invită pe toți cei care își doresc să facă o reconversie profesională în IT sau un upgrade de skill-uri în 2022 să participe gratuit la evenimentul Perfect Week - o săptămână deschisă demonstrativă care aduce oportunități de cunoaștere a universului IT, a mentorilor, a angajatorilor și a foștilor cursanți.

Citește mai mult

Școală modernă

Educația, în toate formele sale, este o investiție, nu o cheltuială. De la nivelul familiei și până la societate în ansamblul ei, toți ar trebui să fim conștienți că fiecare resursă alocată acestui domeniu aduce, aproape fără excepție, plus valoare ce se întoarce la nivel de individ și în comunitate.

Citește mai mult

Apartamente

22 de grade Celsius. Aceasta este temperatura pe care românii din orașe preferă să o aibă iarna în case, conform unui studiu realizat pentru Habits by Republica de Unlock Research.

Citește mai mult