Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Cum va arăta parcul tematic de Crăciun, organizat de UNTOLD Universe în București. Primele imagini (simulări grafice)

Parc tematic Crăciun UNTOLD

photo icon Parcul tematic organizat de grupul UNTOLD este finanțat exclusiv din fonduri private Sursa: Untold

După câțiva ani marcați de pandemie și restrângeri bugetare, capitala României va avea un parc tematic de Crăciun amenajat profesionist, la cele mai înalte standarde din industrie, de către organizatorii UNTOLD și Neversea.

Acesta va fi realizat în parcul drumul Taberei, în colaborare cu primăria sectorului 6. Proiectul este gândit să fie inaugurat peste o lună, în 25 noiembrie și să funcționeze până în 27 decembrie.

Simulările grafice - pe care le puteți vedea prima dată aici, în Republica- arată parcul Drumul Taberei total schimbat pentru sărbătorile de iarnă: o atmosferă ce aduce a platourile de la Hollywood.

 

Un decor de basm, obținut prin demarcarea zonelor diferite de interes cu ajutorul culorilor și luminilor.

„Timp de o lună, vizitatorii se vor putea bucura de o experiență unică, ce îmbină magia din festival cu spiritul sărbătorilor de iarnă. UNTOLD Universe aduce magia sărbătorilor de iarnă în București. Pe lângă activitățile tradiționale de Crăciun, organizatorii pregătesc workshop-uri și ateliere pentru copii și adulți, spectacole de lumini, activități și experiențe magice în premieră pentru București, care vor întreține spiritul sărbătorilor”, spun organizatorii în comunicatul trimis presei la sfârșitul săptămânii trecute.

„Universul Untold se extinde cu o experiență dedicată sărbătorilor de iarnă. Pentru prima dată, timp de o lună, magia Untold își va face simțită prezența în București. Conceptul spațiului, amenajarea și activitățile gândite vor transforma zona într-un loc ideal pentru întreaga familie. Parcul tematic de Craciun va atrage fără îndoială vizitatori din toata țara și va deveni principala atracție pentru locuitorii capitalei. Bucureștiul merită un proiect gândit după expertiza noastră, la standarde înalte, așa cum am demonstrat că putem realiza în tot ceea ce am făcut până acum”, a declarat Edy Chereji, co-fondator Untold. 

Reprezentanții primăriei sectorului 6 din București își propun ca parcul tematic de Crăciun Drumul taberei să devină cel mai îndrăgit și vizitat loc pe perioada sărbătorilor de iarnă din România, spune același comunicat.

O noutate în acest parteneriat este faptul că parcul tematic organizat de grupul UNTOLD este finanțat exclusiv din fonduri private. Acesta va fi amenajat și va funcționa în baza unui contract de închiriere de spațiu semnat cu primăria sectorului 6. Organizatorii precizează că accesul va fi gratuit, iar programul urmează să fie detaliat în perioada următoare.

Organizatorii mai transmit că- în limita locurilor disponibile- cei care își doresc să facă parte din povestea de Crăciun propusă de UNTOLD în parcul Drumul Taberei se pot înscrie trimițând un email la paul.fufezan@untold.com (vendori food) și cristina.luca@untold.com (vendori non-food).

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Nume check icon
  Logic in sectorul 6 atata timp cat Untold-ul este prieten cu PNL-ul. Sunt extrem de mirat ca este gratis si nu costa cateva sute de euro abonamentul. Sunt curios totusi ce preturi vor fi pentru ca in stilul Untold astfel de evenimente nu sunt pentru tot poporul, ci numai peste cei care castiga cel putin vreo 2k euro pe luna.
  • Like 1
 • Nu e in Bucuresti, e in Drumul Taberei :))
  • Like 0
 • Vineeee Craciunulllll ! Aveti grija si fiti responabili, asa cum suntem invatati pe Republica in fiecare zi, sa scoatem TV-ul din priza cand nu functioneaza. Deci, nu lasati aprinse prea mult becurile de la brad ca se incalzeste planeta.
  • Like 0
 • Rucs Rucs check icon
  Ce bine ca este in Drumul Taberei si nu in centru, la universitate! Pare o promisiune kitsch, in autentic stil cocalar, cu jocuri de lumini, deci mai bine intr-un cartier.
  • Like 0
  • @ Rucs
   Razvan G check icon
   Pe bune, ce bine era pe vremea Firei. Central, bun gust, calitate, ce mai!? Plus cateva milioane de euro pentru “prietenii” din Voluntari, De la Moasha, de Craciun, “sa mananca si gura lor ceva…”. Sa ne traiasca!!!!!
   • Like 1
  • @ Rucs
   Andrei check icon
   Te oftici? Parcul DT este de departe cel mai îngrijit și frumos din București dar tu de unde să știi ... daca o arzi numai pe la Universitate?
   • Like 0


Îți recomandăm

Bloc operator Sanador

Când intri într-o astfel de „navă spațială” numai ca să o vizitezi, te gândești că următorul pas în tehnologie nu e foarte departe: specialiștii consultați în prezent de la distanță, prin videoconferință, vor fi prezenți în sală sub formă de hologramă. Sau, de ce nu- se vor teleporta pentru a-i asista pe colegii lor, când aceștia le solicită sprijinul.

Citește mai mult

Angajat dându-și demisia

Atunci când vorbim despre costul pierderii unui angajat, avem două categorii de costuri: există costurile hard, respectiv costurile soft. Costurile hard sunt în general cele care se referă la cheltuieli vizibile, directe și tangibile, lucruri care se pot măsura material foarte ușor, lucruri pe care le identificăm cu toții foarte ușor. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult