Sari la continut
alt

Cătălin Nunucheck icon

Cătălin Nunu este jurnalist Digi24, coresponent de televiziune și editor al Știrilor DigiFM. A realizat emisiunea „Banii în Mișcare”, cel mai important program de televiziune dedicat pieței de capital din România. Este doctorand în inginerie și management și a absolvit facultatea de Jurnalism a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.


Articole publicate check icon

Bancnote euro

Moneda europeană s-a tranzacționat ieri pe cursul interbancar și la peste 4,90 cu un maxim de 4,9124 lei pentru un euro undeva pe la la ora 11, deși media tranzacțiilor pe perechea euro/leu calculată de BNR pentru luni a fost sub această valoare: de 4,89 lei pentru un euro. (Foto: Patrick Pleul/ AFP/ Profimedia)

Citește mai mult

Cluj-NApoca - Foto: Ivan Nesterov / Alamy / Alamy / Profimedia

Despre Cluj-Napoca se spune că a fost un oraș în pragul „depresiei” - este un concept care doar pe alocuri are ceva legătură cu psihologia. Multe dintre centrele oraşelor din România au ieșit din comunism cu clădirile ponosite, fără alei pietonale, fără infrastructură pentru transportul alternativ. (Foto: Ivan Nesterov / Alamy / Alamy / Profimedia)

Citește mai mult

Donald Trump - Cont Twitter

Pe de altă parte să nu uităm că aceleași rețele, ani la rând, au tolerat multe derapaje ale încă liderului de la Casa Albă, dintr-un motiv simplu - Donald Trump a mutat milioane de accesări din presa clasică pe rețeaua de socializare și asta a fost avantajos companiilor. Ba chiar s-a ajuns într-acolo încât fiecare tweet aberant devenea o știre.

Citește mai mult