Sari la continut
alt

Cătălin Nunucheck icon

Cătălin Nunu este jurnalist Digi24, coresponent de televiziune și editor al Știrilor DigiFM. A realizat emisiunea „Banii în Mișcare”, cel mai important program de televiziune dedicat pieței de capital din România. Este doctorand în inginerie și management și a absolvit facultatea de Jurnalism a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.


Articole publicate check icon

BNR intrare - Foto Guliver/Getty Images

BNR a redus cu un procent, în mai puțin de șase luni, dobânda cheie de la nivelul la care se afla în luna martie, înainte de debutul stării de urgență, de 2,5% - la minime istorice: de la 1,75% la 1,5%. Este a treia astfel de decizie din luna martie până acum care ar trebuii să încurajeze circulația banilor, și nu depozitarea lor plus injecție de lichiditate. Foto Guliver/Getty Images

Citește mai mult

Elon MUsk - Foto: Paul Hennessy/SOPA Images / Shutterstock Editorial / Profimedia)

Controversatul Elon Musk și-a dublat averea și a intrat în clasamentul celor mai bogați 10 oameni ai planetei: prețurile acțiunilor Tesla au zburat pe bursă anul acesta odată cu cei doi astronauți trimiși în spațiu de SpaceX și aduși cu bine acasă. (Foto: Paul Hennessy/SOPA Images / Shutterstock Editorial / Profimedia)

Citește mai mult

CE - Foto Bonzo / Alamy / Alamy / Profimedia)

Economia Europei va suferi mai mult decât se estimase inițial în acest an iar recuperarea va fi de durată – este ultima prevziune a oficialilor Comisiei Europene într-o ieșire care arată efectele încă greu de calculat provocate de pandemia de coronavirus în economia comunitară. (Foto Bonzo / Alamy / Alamy / Profimedia)

Citește mai mult