Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Dacian Cioloș, luat la întrebări de un polițist local din Teleorman pentru că lipea un afiș electoral cu alianța USR-PLUS

Dacian Cioloș a fost luat la întrebări, sâmbătă, la Alexandria, în județul Teleorman, de către un agent al Poliției Locale în timp ce încerca să lipească un afiș electoral al alianței USR-PLUS. 

Agentul local l-a întrebat pe șeful PLUS dacă are „poziția de la partidul electoral”, conform unei înregistrări video publicate de alianța USR-PLUS pe Facebook. 

După un scurt dialog cu Cioloș care amintește de prevederile legii privind lipirea afișelor, agentul local răspunde: „E bine ce faceți dumneavoastră”. 

Urmăriți aici înregistrarea:Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Schimbarea in bine a Romaniei, asta inseamna ceea, ce domnul Dacian Ciolos face in acest material video. Sa traiesti legea tarii, cu moralitate, nu doar sa te folosesti de ea, ca de un instrument politic.

    Acest lucru ne-a inspirat mantuitorul Isus Cristos, si pe care toata lumea ar trebui sa si-o insuseasca, mai ales ca vremea patimilor a trecut si a fost invierea.

    Mult spor miscarii USR-PLUS +.
    • Like 1


Îți recomandăm

Statuie mască

„Primul lucru care contează atunci când faci o donație este ca gestul respectiv să te facă să te simți că ai făcut cu adevărat o faptă bună. Dacă cauza respectivă reușește să te facă să te simți ca un mic erou, te face să te simți bine că ai ajutat, reușește să te facă donezi”, spune Nicoleta Deliu.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult