Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Dacian Cioloș, luat la întrebări de un polițist local din Teleorman pentru că lipea un afiș electoral cu alianța USR-PLUS

Dacian Cioloș a fost luat la întrebări, sâmbătă, la Alexandria, în județul Teleorman, de către un agent al Poliției Locale în timp ce încerca să lipească un afiș electoral al alianței USR-PLUS. 

Agentul local l-a întrebat pe șeful PLUS dacă are „poziția de la partidul electoral”, conform unei înregistrări video publicate de alianța USR-PLUS pe Facebook. 

După un scurt dialog cu Cioloș care amintește de prevederile legii privind lipirea afișelor, agentul local răspunde: „E bine ce faceți dumneavoastră”. 

Urmăriți aici înregistrarea:Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Schimbarea in bine a Romaniei, asta inseamna ceea, ce domnul Dacian Ciolos face in acest material video. Sa traiesti legea tarii, cu moralitate, nu doar sa te folosesti de ea, ca de un instrument politic.

    Acest lucru ne-a inspirat mantuitorul Isus Cristos, si pe care toata lumea ar trebui sa si-o insuseasca, mai ales ca vremea patimilor a trecut si a fost invierea.

    Mult spor miscarii USR-PLUS +.
    • Like 1


Îți recomandăm

Dove cover

De ce au nevoie adolescenții pentru a-și dezvolta o imagine sănătoasă de sine? De mai mulți factori protectori, dintre care cel mai important este relația de încredere și apropiere cu adulții din viața lor, cu precădere părinții.

Citește mai mult

Mădălina Stănescu

„Nu ar trebui să existe business de niciun fel care să nu aibă prezență minimă în online, iar aici mă refer la website în primul rând și apoi la pagini pe rețelele de socializare. Încă mai sunt afaceri care au numai prezență pe Facebook, iar noi le spunem că nu e sănătos să-ți pui tot ce ține de identitatea și brandul tău pe o singură platformă, care, iată, acum ceva săptămâni, a picat 6 ore, nu a mai funcționat deloc”, spune Mădălina Stănescu, fondator Optimized,

Citește mai mult