Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Dacian Cioloș, luat la întrebări de un polițist local din Teleorman pentru că lipea un afiș electoral cu alianța USR-PLUS

Dacian Cioloș a fost luat la întrebări, sâmbătă, la Alexandria, în județul Teleorman, de către un agent al Poliției Locale în timp ce încerca să lipească un afiș electoral al alianței USR-PLUS. 

Agentul local l-a întrebat pe șeful PLUS dacă are „poziția de la partidul electoral”, conform unei înregistrări video publicate de alianța USR-PLUS pe Facebook. 

După un scurt dialog cu Cioloș care amintește de prevederile legii privind lipirea afișelor, agentul local răspunde: „E bine ce faceți dumneavoastră”. 

Urmăriți aici înregistrarea:Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Schimbarea in bine a Romaniei, asta inseamna ceea, ce domnul Dacian Ciolos face in acest material video. Sa traiesti legea tarii, cu moralitate, nu doar sa te folosesti de ea, ca de un instrument politic.

    Acest lucru ne-a inspirat mantuitorul Isus Cristos, si pe care toata lumea ar trebui sa si-o insuseasca, mai ales ca vremea patimilor a trecut si a fost invierea.

    Mult spor miscarii USR-PLUS +.
    • Like 1


Îți recomandăm

Protest 10 august

„Dacă se rostesc astfel de cuvinte cum face Liviu Dragnea, adică moarte, omor, bătăuşi, droguri, fascişti, toate sunt calculate, repetate de domnul Dragnea şi de consilierii săi pentru a construi o justficare în ochii opiniei publice a unor intervenţii asupra manifestanţilor anti-PSD care, până acum nu au comis nicio violenţă”, spune Cristian Tudor Popescu. (Foto: Inquam Photos)

Citește mai mult