Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Dacian Cioloș, luat la întrebări de un polițist local din Teleorman pentru că lipea un afiș electoral cu alianța USR-PLUS

Dacian Cioloș a fost luat la întrebări, sâmbătă, la Alexandria, în județul Teleorman, de către un agent al Poliției Locale în timp ce încerca să lipească un afiș electoral al alianței USR-PLUS. 

Agentul local l-a întrebat pe șeful PLUS dacă are „poziția de la partidul electoral”, conform unei înregistrări video publicate de alianța USR-PLUS pe Facebook. 

După un scurt dialog cu Cioloș care amintește de prevederile legii privind lipirea afișelor, agentul local răspunde: „E bine ce faceți dumneavoastră”. 

Urmăriți aici înregistrarea:Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Schimbarea in bine a Romaniei, asta inseamna ceea, ce domnul Dacian Ciolos face in acest material video. Sa traiesti legea tarii, cu moralitate, nu doar sa te folosesti de ea, ca de un instrument politic.

    Acest lucru ne-a inspirat mantuitorul Isus Cristos, si pe care toata lumea ar trebui sa si-o insuseasca, mai ales ca vremea patimilor a trecut si a fost invierea.

    Mult spor miscarii USR-PLUS +.
    • Like 1


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Chef Alex Dumitru

Bună parte dintre ingredientele proaspete pe care le utilizează în rețetele sale de adevărat făuritor de gust, chef Alex Dumitru le cumpără, de două-trei ori pe săptămână, din Piețele Obor, Domenii și Matache. Merge doar la producători testați, care au întotdeauna grijă să îi ofere materii prime de calitate. Totul trebuie să fie proaspăt, de sezon.

Citește mai mult

Eric Stab, Engie România

De la ultimele etaje ale clădirii în care se află sediul central al Engie România, când privești pe geam, îți poți imagina ușor o mare de panouri puse la muncă să capteze razele soarelui. „La finalul zilei, energia cea mai ieftină este energia pe care nu o consumi ”, spune zâmbind spune Eric Stab.

Citește mai mult