Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Dacian Cioloș, luat la întrebări de un polițist local din Teleorman pentru că lipea un afiș electoral cu alianța USR-PLUS

Dacian Cioloș a fost luat la întrebări, sâmbătă, la Alexandria, în județul Teleorman, de către un agent al Poliției Locale în timp ce încerca să lipească un afiș electoral al alianței USR-PLUS. 

Agentul local l-a întrebat pe șeful PLUS dacă are „poziția de la partidul electoral”, conform unei înregistrări video publicate de alianța USR-PLUS pe Facebook. 

După un scurt dialog cu Cioloș care amintește de prevederile legii privind lipirea afișelor, agentul local răspunde: „E bine ce faceți dumneavoastră”. 

Urmăriți aici înregistrarea:Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Schimbarea in bine a Romaniei, asta inseamna ceea, ce domnul Dacian Ciolos face in acest material video. Sa traiesti legea tarii, cu moralitate, nu doar sa te folosesti de ea, ca de un instrument politic.

    Acest lucru ne-a inspirat mantuitorul Isus Cristos, si pe care toata lumea ar trebui sa si-o insuseasca, mai ales ca vremea patimilor a trecut si a fost invierea.

    Mult spor miscarii USR-PLUS +.
    • Like 1


Îți recomandăm

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult

Testare Covid-19

„Toată lumea așteaptă ca rezultatul să fie pozitiv sau negativ. În biologia moleculară, rezultatul este detectabil/ nedetectabil. Negativ sau pozitiv se pot asocia altor tipuri de teste, dar nu acestor tipuri de teste”, explică dr. Andreea Alexandru, director medical, divizia de laboratoare Regina Maria.

Citește mai mult

Navigând împreună spre viitor

„M-a luat așa, ca pe șah, m-a aranjat, deci eu nu gândeam în perioada aia. De fapt, când primești vestea asta, tu... ești pur și simplu... te oprești în timp și ai în față un hău și nu știi unde să pornești”. Aceasta este mărturia Lilianei, a cărei poveste impresionantă vă invit să o descoperiți.

Citește mai mult