Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Darren intervine în momentul cel mai greu, Simona câștigă cu 7-5, 6-1! Halep e în sferturi la Indian Wells

Simona Halep - Indian Wells

(Foto: Guliver/Getty Images)

Simona Halep, numărul unu mondial, a câștigat marți seara - scor 7-5, 6-1 - în fața jucătoarei chineze Qiang Wang, ocupanta locului 55 WTA, în optimile de la Indian Wells. 

În primul set, la scorul de 5-4, antrenorul Darren Cahill a fost chemat de Simona, care avea un acces de furie. El a sfătuit-o să nu mai facă erori neforțate, să fie mai ordonată și să joace punctele. După intervenția lui Darren, Simona a mai pierdut doar un game.

Statistica meciului:

În sferturi Simona Halep o va întâlni pe jucătoarea croată Petra Martić, locul 51 WTA.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Este greu să fii Numărul 1, foarte greu să te menții acolo sus. Și de aceea fiecare victorie contează. Cine joacă cu Simona nu are nimic de pierdut, ci doar de câștigat. Se vede din jocul lor, totul sau nimic. De aceea eu spun că Simona merită toată aprecierea noastră. Bravo Simona!
    • Like 1


Îți recomandăm

litoral 2021

Totul a pornit de la o simplă aluniță pe care o avea pe spate, din naștere. Mereu râdea cu părinții ei - era alunița după care o puteau recunoaște imediat, în cazul în care ar fi pierdut-o pe malul mării. (Foto: Rob Wilkinson / Alamy / Alamy / Profimedia)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Echipa de fericire

„Am tras de mine cât am putut și la 11 și 50 de minute știu că a venit pe lume Teodor. I-am auzit pentru prima dată glasul, l-am simțit pe pieptul meu, i-am văzut pielea, am știut că i s-a pus sângele în mișcare... că a venit pe lume, de fapt”- Alexandra povestește zâmbind cele mai intense 40 de minute din viața ei.

Citește mai mult

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult