Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Darren intervine în momentul cel mai greu, Simona câștigă cu 7-5, 6-1! Halep e în sferturi la Indian Wells

Simona Halep - Indian Wells

(Foto: Guliver/Getty Images)

Simona Halep, numărul unu mondial, a câștigat marți seara - scor 7-5, 6-1 - în fața jucătoarei chineze Qiang Wang, ocupanta locului 55 WTA, în optimile de la Indian Wells. 

În primul set, la scorul de 5-4, antrenorul Darren Cahill a fost chemat de Simona, care avea un acces de furie. El a sfătuit-o să nu mai facă erori neforțate, să fie mai ordonată și să joace punctele. După intervenția lui Darren, Simona a mai pierdut doar un game.

Statistica meciului:

În sferturi Simona Halep o va întâlni pe jucătoarea croată Petra Martić, locul 51 WTA.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Este greu să fii Numărul 1, foarte greu să te menții acolo sus. Și de aceea fiecare victorie contează. Cine joacă cu Simona nu are nimic de pierdut, ci doar de câștigat. Se vede din jocul lor, totul sau nimic. De aceea eu spun că Simona merită toată aprecierea noastră. Bravo Simona!
    • Like 1


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult