Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Darren intervine în momentul cel mai greu, Simona câștigă cu 7-5, 6-1! Halep e în sferturi la Indian Wells

Simona Halep - Indian Wells

(Foto: Guliver/Getty Images)

Simona Halep, numărul unu mondial, a câștigat marți seara - scor 7-5, 6-1 - în fața jucătoarei chineze Qiang Wang, ocupanta locului 55 WTA, în optimile de la Indian Wells. 

În primul set, la scorul de 5-4, antrenorul Darren Cahill a fost chemat de Simona, care avea un acces de furie. El a sfătuit-o să nu mai facă erori neforțate, să fie mai ordonată și să joace punctele. După intervenția lui Darren, Simona a mai pierdut doar un game.

Statistica meciului:

În sferturi Simona Halep o va întâlni pe jucătoarea croată Petra Martić, locul 51 WTA.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Este greu să fii Numărul 1, foarte greu să te menții acolo sus. Și de aceea fiecare victorie contează. Cine joacă cu Simona nu are nimic de pierdut, ci doar de câștigat. Se vede din jocul lor, totul sau nimic. De aceea eu spun că Simona merită toată aprecierea noastră. Bravo Simona!
    • Like 1


Îți recomandăm

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult

Testare Covid-19

„Toată lumea așteaptă ca rezultatul să fie pozitiv sau negativ. În biologia moleculară, rezultatul este detectabil/ nedetectabil. Negativ sau pozitiv se pot asocia altor tipuri de teste, dar nu acestor tipuri de teste”, explică dr. Andreea Alexandru, director medical, divizia de laboratoare Regina Maria.

Citește mai mult

Navigând împreună spre viitor

„M-a luat așa, ca pe șah, m-a aranjat, deci eu nu gândeam în perioada aia. De fapt, când primești vestea asta, tu... ești pur și simplu... te oprești în timp și ai în față un hău și nu știi unde să pornești”. Aceasta este mărturia Lilianei, a cărei poveste impresionantă vă invit să o descoperiți.

Citește mai mult