Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

David Popovici, în finală la 100 metri liber

Înotătorul David Popovici s-a calificat  în finala probei de 100 metri liber de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. David a obținut calificarea cu al cincilea timp.

Finala probei de 100 metri liber va avea loc joi, 29 iulie, de la ora 05:37.

David Popovici, 16 ani, terminase pe locul 4, seria a 9-a a calificărilor din proba de 100 metri liber de la Jocurile Olimpice, fiind cronometrat cu timpul de 48.03. Astfel, Popovici s-a calificat în semifinala probei cu al 8-lea timp al probei.

Popovici este deținătorul celui mai bun timp al sezonului cu timpul de 47.30, record mondial de juniori, cu o secundă mai bun decât timpul realizat marți.

Marți, David Popovici a făcut o cursă formidabilă în finala de la 200 m liber, în cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, în care a obţinut locull patru, la doar două sutimi de medalia de bronz.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm