Sari la continut

De șase ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Directorul de la metrou, care a demolat cu ranga chioşcurile sindicaliştilor, a fost revocat

demolare chioscuri metrou - Inquam Photos / George Călin

Foto: Inquam Photos / George Călin

Directorul general al Metrorex, Ștefan Paraschiv, care în aprilie s-a implicat la propriu în demolarea buticurilor de la metrou, a fost revocat miercuri din funcţie, în ședința Consiliului de Administraţie al companiei. 

Anunțul a fost făcut de fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă. „PNL l-a dat afară pe Ștefan Paraschiv, omul care a pus "ranga" pe cartelul de la metrou. De ce să se lupte PNL cu mafia din subteran? Și ei, și PSD-ul au coabitat cu ea zeci de ani. Așa că l-au schimbat din funcție pe directorul general al Metrorex, Ștefan Paraschiv. În ultimele zile de mandat, Paraschiv a mai făcut curățenie. 15 spații comerciale (din 23) au fost dezafectate în stațiile Piața Victoriei 1 și 2. Restaurația vine în forță. Asta înseamnă reformă în viziunea USL2-ului care ni se pregătește”, a scris Drulă într-un mesaj pe contul său de Facebook.

Ștefan Paraschiv fusese numit director general al Metrorex de către fostul ministru al Transporturilor Cătălin Drulă în luna martie a acestui an.

Paraschiv a încercat să anuleze în instanță majorarea salarială de 18% decisă de fosta administrație a Metrorex, la sfârșitul anului trecut, însă a pierdut definitiv procesul, scrie Club Feroviar.

Noul director general interimar al Metrorex este Laurenţiu Truşcă, specializat în afaceri cu petrol, director comercial la o companie de profil, potrivit Economedia.

Citiți și:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Dove cover

De ce au nevoie adolescenții pentru a-și dezvolta o imagine sănătoasă de sine? De mai mulți factori protectori, dintre care cel mai important este relația de încredere și apropiere cu adulții din viața lor, cu precădere părinții.

Citește mai mult

Mădălina Stănescu

„Nu ar trebui să existe business de niciun fel care să nu aibă prezență minimă în online, iar aici mă refer la website în primul rând și apoi la pagini pe rețelele de socializare. Încă mai sunt afaceri care au numai prezență pe Facebook, iar noi le spunem că nu e sănătos să-ți pui tot ce ține de identitatea și brandul tău pe o singură platformă, care, iată, acum ceva săptămâni, a picat 6 ore, nu a mai funcționat deloc”, spune Mădălina Stănescu, fondator Optimized,

Citește mai mult