Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de patru ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră și testați viitorul tehnologiei. Am implementat conversația vocală direct în browser. Apăsând pe butonul de microfon, puteți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Dj-ul olandez Armin van Buuren anunță cel mai lung show din cariera sa la UNTOLD 2019 și lansează imnul festivalului de la Cluj

My new track 'Something Real' with Avian Grays feat. Jordan Shaw is here, and I'm happy to tell you it's the official anthem for UNTOLD. It’s no secret that UNTOLD Festival holds a special place in my heart, so when this opportunity arose, I jumped at the chance. It was an absolute honour to create the official anthem for this year’s edition of UNTOLD, and I’m really excited to play an extra-long live set on Armin UNTOLD day. It’s going to be magical for sure, postează Armin van Buuren pe pagina sa oficială de Facebook, unde cover-ul a fost schimbat pentru a anunța lansarea piesei. („Nu este un secret că festivalul UNTOLD are un loc special în inima mea, așa că atunci când a apărut această oportunitate, nu am mai stat nici o secundă pe gânduri. Este o onoare pentru mine să compun imnul oficial al festivalului, pentru ediția aniversară din acest an și sunt super încântat că, în ziua Armin la UNTOLD, vom avea împreună cu publicul cel mai lung show live pe scena unui festival, din cariera mea. Va fi magic! Vă asigur de asta!”).

Pe canalele oficiale ale artistului, la câteva ore de la lansare, piesa avea deja mii de aprecieri și zeci de mii de vizualizări. 

Despre 'Something Real', fanii comentează că descrie foarte bine sentimentele celor care vin an de an la UNTOLD.

Vineri, organizatorii UNTOLD au anunțat că artistul olandez va susține și cel mai lung show din cariera sa, la un festival. Desemnat de 5 ori cel mai bun DJ din lume, Armin van Buuren va muta propria producție de festivaluri din Olanda în România pentru ediția aniversară a evenimentului de la Cluj-Napoca. În timpul spectacolului, vor urca pe scena festivalului oaspeți surpriză, inclusiv Josh Cumbee (cunoscut datorită piesei "Sunny Days"), Jordan Shaw ("Something Real") și Sam Martin ("Wild Wild Son").

Ediția aniversară UNTOLD din acest an va însemna o serie de evenimente artistice unice, cum ar fi cele pregătite de Armin van Buuren, “ARMIN UNTOLD World Exclusive Show”, un spectacol care va putea fi văzut exclusiv la UNTOLD. 

Legătura artistului olandez cu publicul din România este specială. În 2017, Armin van Buuren le spunea spectatorilor că este impresionat de evenimentul de la Cluj Napoca: „În urmă cu patru ani, nu era nimic aici, iar astăzi stăm aici, cu peste 62.000 de prieteni ai voştri... Ştiu că mă apreciaţi, dar cei care merită toată admiraţia în această seară sunteţi voi”. În toate intervențiile sale publice, Dj-ul olandez spune că UNTOLD a devenit unul din cele mai importante evenimente din Europa și din lume. Tot în 2017, DJ-ul olandez oferea câteva secvențe inedite în culise, cântând la țambal.

„Citiți în fiecare zi un ziar cu informație de calitate, verificată”, îi sfătuia DJ-ul pe cei care se pierd prea mult pe rețelele de socializare. Într-un interviu pentru platforma Republica.ro, Armin van Buuren a vorbit despre social media, fake-news, familie și dezvăluie că ia lecții de pian și în prezent. „Iubesc muzica clasică, puțini știu că tatăl meu are o emisiune de radio cu muzică clasică și este foarte bun la asta”, spunea Armin van Buuren.

Ediția aniversară UNTOLD 2019 are loc la Cluj-Napoca între 1 și 4 august. Pe scenele festivalului vor urca sute de artiști, iar una dintre cele mai așteptate apariții este cea a lui Robbie Williams. Biletele pe 4 zile sunt epuizate în proporție de peste 99%, au anunțat organizatorii.

Iată și programul oficial al festivalului:

https://untold.com

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Dan check icon
  Ii multumim dj-ul pentru tot, de-abia asteptam sa bubuie tot orasul de muzica lui la untold, la ore in care se presupune ca trebuie pastrata linistea publica. Mai ales copiii de la spitalul de pediatrie vecin cu festivalul de-abia asteapta sa-si bucure urechile de ritmurile de bumtzi bumtzi oferite cu largul sprijin al tuturor autoritatilor. Doamne ajuta!
  • Like 0
  • @ Dan
   Alex Gav Alex Gav check icon
   serios te-ai gandit tu sa comentezi ceva ? prietene daca crezi ca poti comenta asa ceva macar ai si tupeul de ati arata si identitatea ,nu de alta dar macar sa stim si noi cine face asemenea comentarii si pe cine deranjeaza asa mult acest festival (prin care clujul a devenit mai cunoscut ca si bucurestiul ,pentru straini ma refer ),si inca ceva mi-as dori ca singura problema pentru acei copiii (din spital )sa fie zgomotul facut la acest festival .
   • Like 0


Îți recomandăm

Andreas Samuelsson

Andreas Samuelsson a plecat din Suedia la puțin timp după terminarea liceului, într-o țară despre care nu știa absolut nimic, probabil nici să o identifice pe hartă, dar în care s-a regăsit și în care a luat contact cu realitatea imediată și foarte concretă.

Citește mai mult

Cristina Țopescu

Scriu aceste rânduri pentru că tristețea însinguratei morți a Cristinei s-a amestecat cu furia. La zisa televiziune au apărut șefi și trepăduși care au „mărturisit” despre ce bună era Cristina. Și cât sunt de afectați de dispariția ei... Chiar și după 30 de ani de gazetărie trebuie să mai învăț că fățărnicia nu are niciodată margini.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Ciprian Aber

În urmă cu trei ani, Ciprian Aber se afla la o partidă de pescuit cu un prieten de-al său, apicultor, care îi tot povestea despre creșterea albinelor. Și-a dat seama că îi făcea plăcere discuția, iar curiozitatea îl tot îmboldea să pună întrebări. La un moment dat, prietenul său i-a spus: „Auzi, nu vrei să îți fac eu cadou doi stupi de albine? Îi duci la tine la țară și ai grijă de ei...” (Foto: Arhivă personală)

Citește mai mult

companie - IMM - Foto Guliver/Getty Images

În bugetul pe anul 2020, guvernul Orban trebuie să susțină antreprenoriatul românesc mai mult decât au făcut-o guvernele PSD, solicită Asociația Consultanților pentru Programe Antreprenoriale. Foto Guliver/Getty Images

Citește mai mult