Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Dj-ul olandez Armin van Buuren anunță cel mai lung show din cariera sa la UNTOLD 2019 și lansează imnul festivalului de la Cluj

My new track 'Something Real' with Avian Grays feat. Jordan Shaw is here, and I'm happy to tell you it's the official anthem for UNTOLD. It’s no secret that UNTOLD Festival holds a special place in my heart, so when this opportunity arose, I jumped at the chance. It was an absolute honour to create the official anthem for this year’s edition of UNTOLD, and I’m really excited to play an extra-long live set on Armin UNTOLD day. It’s going to be magical for sure, postează Armin van Buuren pe pagina sa oficială de Facebook, unde cover-ul a fost schimbat pentru a anunța lansarea piesei. („Nu este un secret că festivalul UNTOLD are un loc special în inima mea, așa că atunci când a apărut această oportunitate, nu am mai stat nici o secundă pe gânduri. Este o onoare pentru mine să compun imnul oficial al festivalului, pentru ediția aniversară din acest an și sunt super încântat că, în ziua Armin la UNTOLD, vom avea împreună cu publicul cel mai lung show live pe scena unui festival, din cariera mea. Va fi magic! Vă asigur de asta!”).

Pe canalele oficiale ale artistului, la câteva ore de la lansare, piesa avea deja mii de aprecieri și zeci de mii de vizualizări. 

Despre 'Something Real', fanii comentează că descrie foarte bine sentimentele celor care vin an de an la UNTOLD.

Vineri, organizatorii UNTOLD au anunțat că artistul olandez va susține și cel mai lung show din cariera sa, la un festival. Desemnat de 5 ori cel mai bun DJ din lume, Armin van Buuren va muta propria producție de festivaluri din Olanda în România pentru ediția aniversară a evenimentului de la Cluj-Napoca. În timpul spectacolului, vor urca pe scena festivalului oaspeți surpriză, inclusiv Josh Cumbee (cunoscut datorită piesei "Sunny Days"), Jordan Shaw ("Something Real") și Sam Martin ("Wild Wild Son").

Ediția aniversară UNTOLD din acest an va însemna o serie de evenimente artistice unice, cum ar fi cele pregătite de Armin van Buuren, “ARMIN UNTOLD World Exclusive Show”, un spectacol care va putea fi văzut exclusiv la UNTOLD. 

Legătura artistului olandez cu publicul din România este specială. În 2017, Armin van Buuren le spunea spectatorilor că este impresionat de evenimentul de la Cluj Napoca: „În urmă cu patru ani, nu era nimic aici, iar astăzi stăm aici, cu peste 62.000 de prieteni ai voştri... Ştiu că mă apreciaţi, dar cei care merită toată admiraţia în această seară sunteţi voi”. În toate intervențiile sale publice, Dj-ul olandez spune că UNTOLD a devenit unul din cele mai importante evenimente din Europa și din lume. Tot în 2017, DJ-ul olandez oferea câteva secvențe inedite în culise, cântând la țambal.

„Citiți în fiecare zi un ziar cu informație de calitate, verificată”, îi sfătuia DJ-ul pe cei care se pierd prea mult pe rețelele de socializare. Într-un interviu pentru platforma Republica.ro, Armin van Buuren a vorbit despre social media, fake-news, familie și dezvăluie că ia lecții de pian și în prezent. „Iubesc muzica clasică, puțini știu că tatăl meu are o emisiune de radio cu muzică clasică și este foarte bun la asta”, spunea Armin van Buuren.

Ediția aniversară UNTOLD 2019 are loc la Cluj-Napoca între 1 și 4 august. Pe scenele festivalului vor urca sute de artiști, iar una dintre cele mai așteptate apariții este cea a lui Robbie Williams. Biletele pe 4 zile sunt epuizate în proporție de peste 99%, au anunțat organizatorii.

Iată și programul oficial al festivalului:

https://untold.com

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Dan check icon
  Ii multumim dj-ul pentru tot, de-abia asteptam sa bubuie tot orasul de muzica lui la untold, la ore in care se presupune ca trebuie pastrata linistea publica. Mai ales copiii de la spitalul de pediatrie vecin cu festivalul de-abia asteapta sa-si bucure urechile de ritmurile de bumtzi bumtzi oferite cu largul sprijin al tuturor autoritatilor. Doamne ajuta!
  • Like 0
  • @ Dan
   Alex Gav Alex Gav check icon
   serios te-ai gandit tu sa comentezi ceva ? prietene daca crezi ca poti comenta asa ceva macar ai si tupeul de ati arata si identitatea ,nu de alta dar macar sa stim si noi cine face asemenea comentarii si pe cine deranjeaza asa mult acest festival (prin care clujul a devenit mai cunoscut ca si bucurestiul ,pentru straini ma refer ),si inca ceva mi-as dori ca singura problema pentru acei copiii (din spital )sa fie zgomotul facut la acest festival .
   • Like 0


Îți recomandăm

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult