Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Dragnea, nemulțumit de Viorel Ștefan și Tudorel Toader. Despre o eventuală remaniere a ministrului Finanțelor: „Eu nu sugerez, dacă e să fac ceva, o să cer”

Liderul PSD Liviu Dragnea este nemulțumit de modul în care ministrul Finanțelor, Viorel Ștefan, a comunicat pe tema proiectului legii privind impozitul pe venitul global. Întrebat duminică la Antena 3 dacă va sugera remanierea ministrului Finanțelor, Liviu Dragnea a spus că „dacă e să fac ceva, o să cer”.

„Eu nu sugerez, eu, dacă e să fac ceva, o să cer. Nu știu. O să discut cu primul ministru, după care discutăm în coaliție, dacă va fi cazul”, a răspuns președintele PSD.

După ce proiectul a fost dat sau „scăpat” în presă, Dragnea a susținut că ministrul Finanțelor ar fi trebuit să iasă public și să explice că „absolut toată lumea are de câștigat".

„Indiferent cât de bun este un proiect sau inițiativă, întâi trebuie făcut planul de comunicare, pentru că altfel stai în defensivă să îi răspunzi lui Orban despre găini, curci și boboci prin curte, sau la nu știu care șmecher pe net care făcea el o socoteală și spunea că o familie o să plătească mai mult cu 700 de lei, în condițiile în care absolut toată lumea are de câștigat", a spus Liviu Dragnea.

Viorel Ștefan nu e singurul ministru de care președintele social-democrațlor este nemulțumit. El s-a referit la activitatea ministrului Justiției, Tudorel Toader, despre care a arătat că nu regretă că l-a sprijinit pentru această funcție, dar nici nu poate spune că este „foarte fericit". 

Dragnea l-a criticat pe ministrul Justiției că a întârziat proiectul privind modificarea Codurilor penale, puse în dezbatere publică abia săptămâna trecută.

„Eu sunt nemultumit pentru că a spus că a doua zi îl pune pe site-ul ministerului și au trecut trei săptămâni și nu l-a pus. S-au pierdut trei săptămâni de zile”, a spus liderul PSD, potrivit News.ro.

Întrebat dacă mai este nemulțumit și de alți miniștri, în afară de Viorel Ștefan și Tudorel Toader, președintele PSD nu a dat nume, dar a precizat că „sub lupă” sunt mai mult de doi miniștri.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Dragnea iar face pe dictatorul.A facut-o Chaplin odata,e destul.Bai fratilor dar ce pata in culori sumbre l-i s-a pus astora cu gratieri si amnistii! Oare alte treburi mai bune pentru tara nu gasesc de facut?Domnilor colegi de interes cu talharii mici sau mari,deja suna a paranoia si e prea vizibil scopul vostru final.
    • Like 0
  • check icon
    Cred ca lui Dragnea doar condamnarea i-ar taia din elanul cu care vrea modificari la tot pasul...
    • Like 0


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Ștefan Briceag

De la externarea din spital, Ștefan Dănuț Briceag a făcut totul ca să poată relua controlul asupra propriei vieți. În februarie 2018, la 6 luni după accident, s-a mutat împreună cu prietena sa, Iulia, care care i-a fost și îi este alături. „Nu știam că există acest gen de femeie. Iar când cunoști o fată ca ea, te întrebi: Chiar există? După un astfel de accident, când te aștepți ca și mama să plece de lângă tine, ea mi-a zis: Plec când vreau eu, nu când vrei tu.” (Foto: Alexandra Pandrea)

Citește mai mult

Am mulţi cunoscuţi, prieteni si multe rude care au emigrat şi au demonstrat că pot fi cei mai buni evoluând în deplasare. Au demonstrat-o prin muncă asiduă, seriozitate şi perseverenţă. (Foto: Ionel Pop Doncilă)

Maradona din Bacău
Citește mai mult