Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de patru ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră și testați viitorul tehnologiei. Am implementat conversația vocală direct în browser. Apăsând pe butonul de microfon, puteți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Dumitru Dragomir, candidat al echipei Firea pentru Consiliul General: „Da, am trei pensii, pentru că le merit!"

Mitică Dragomir

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, actualul candidat pentru Consiliul General al Municipiului București, a declarat recent la B1 Tv că are trei pensii, în valoare de 206.400 de lei.

„Eu pe unde am fost am făcut câte ceva. Eu am concurat pentru Primăria Capitalei și am ieșit pe locul 3, cu Băsescu și cu Geoană. Eu, da, am trei pensii. Pentru că le merit. Am contribuit, aveam 15.000 de euro pe lună salariu, plăteam 6000 de euro la stat, la Ligă. Am fost 2 legislaturi la Parlamentare, dintre care vicepreședinte de Comisie Parlamentară. Sunt singurul din istoria acestei țări din opoziție care am făcut singur o lege organică, am drept de autor asupra ei. Cine se compară cu mine dintre toți consilierii aștia care sunt propuși? Pe unde am fost am făcut stadioane, am promovat tineri, am făcut sediul Ligii, cel mai frumos din lume, nu din acestă țară. Eu am finanțat și n-am luat bani de la cluburi. Eu m-am zbătut și am făcut rost de bani și am făcut această clădire", a spus Dragomir la B1 TV

În declarația de avere Mitică Dragomir scrie că a avut o vilă pe care a vândut-o în 2020 și pentru care a încasat 3,9 milioane de euro. Candidatul la Consiliul General al Municipiului București a spus la B1 TV că vila pe care a vândut-o a fost a lui Ghica și ar fi luat-o într-o stare jalnică, apoi a renovat-o și a vândut-o cu aproape 4 milioane de euro. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • O mizerie de parvenit al schimbarii, impuse, di 1989. Un jeg, un profitor, un semianalfabet. Fost puscarias. Da, locul lui este la psd sau alde sau pro ro.
  • Like 1
 • Cred ca un comentariu merita Firea deoarece il are in echipa pe acest individ jalnic . Mitica este si nou membru PSD aruncat in lupta de echipa reformatoare Ciolacu & Co. Reforma PSD incepe cu Mitica Dragomir. Mitica este arhetipul de pricolici al ceausismului pe care daca nu-l lasi sa moara , nu te lasa sa traiesti. Cam asta ne paste cu PSD si Firea si ar trebui sa nu uitam nici un moment cine sunt specimenele astea.
  • Like 1
 • INDIVIDUL ACESTA NU MERITA NICI UN COMENTARIU,cu atat mai mult sa apara pe Republica.
  • Like 5
  • @ Nicolaie Apolzan
   Nume check icon
   De acord!
   • Like 0


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Vlad Petreanu_

În 1990, după ce lucrase într-o fabrică, Vlad Petreanu s-a angajat la un ziar, unde avea un salariu echivalentul a aproape 90 de dolari. Banii îi ajungeau, spune el, să își cumpere un pachet de țigări - la vremea respectivă fuma - și o cola pe zi, „și abia mă descurcam să mănânc ceva”.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon „La bani mărunți” cu Sergiu Manea, CEO BCR. Podcast amplificat de Republica

Sergiu Manea, care a preluat în urmă cu cinci ani conducerea celei mai mari bănci din România, a povestit că primul său salariu, o sumă echivalentă cu mai puțin de 80 de dolari, l-a primit în septembrie 1994. Se angajase înainte de terminarea facultății pe o poziție entry level, ca referent, la Banca Română pentru Dezvoltare, la Biroul de bănci corespondente, care azi se cheamă „financial institutions”.

Citește mai mult

Fetiță la laptop

Situația se poate schimba în orice moment și școli aflate acum în scenariul verde sau galben pot trece de pe o zi pe alta în scenariul roșu, dacă în cadrul lor vor fi confirmate 3 cazuri de Covid. (Foto: Guliver/ Getty Images)

Citește mai mult