Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

După Sibiu, Constanța. Moda protestelor tăcute în fața sediilor PSD se întinde în țară

Protest inedit la Constanța

(Foto: Facebook / USR Constanța)

Protest inedit la Constanța. După ce la Sibiu a fost organizat un protest care marți seara intrase în a 35-a oră de desfășurare, în fața sediului Organizației Județene a PSD, cu mesajul „vă vedem”, pe Facebook a apărut o imagine cu doi tineri ce stau pe scaune în fața sediului filialei PSD din Constanța.

„În perioada următoare membrii USR și alţi constănţeni care ni se vor alătura, vor vizita sediul PSD Constanţa, zilnic, doi câte doi, pentru a trage încă un semnal de alarmă asupra modificărilor legilor justiţiei care afectează statul de drept și parcursul european al României.

Am ajuns într-un moment critic, un moment de cumpănă, în care atitudinea sfidătoare a coaliției PSD-ALDE nu mai poate fi tolerată, în care aceștia ignoră cu desăvârșire mesajele miilor de oameni din stradă și avertismentele organizațiilor internaționale, votând cu dispreț legile justiției, fără dezbateri în Parlament”, se arată pe pagina de Facebook a USR Constanța.

(Foto: Facebook/USR Constanța)

Ulterior, cei doi au fost înlocuiți de o altă persoană.

„Alex s-a alăturat acţiunii noastre și va rămâne în faţa sediului PSD până la ora 7.00. După cum vedeţi provizii are destule, suportă frigul și rezistă. Mâine vin întăriri”, se arată într-o altă postare pe același cont de Facebook.

(Foto: Facebook/USR Constanța)

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Protest 10 august

„Dacă se rostesc astfel de cuvinte cum face Liviu Dragnea, adică moarte, omor, bătăuşi, droguri, fascişti, toate sunt calculate, repetate de domnul Dragnea şi de consilierii săi pentru a construi o justficare în ochii opiniei publice a unor intervenţii asupra manifestanţilor anti-PSD care, până acum nu au comis nicio violenţă”, spune Cristian Tudor Popescu. (Foto: Inquam Photos)

Citește mai mult