Sari la continut

De opt ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Republica împlinește opt ani de existență. Vă mulțumim că ne sunteți alături în această călătorie prin care ne poartă bunul simț, nevoia unei dezbateri de calitate și dorința pentru un loc mai bun în care să ne spunem ideile.

Elimină incertitudinea și mergi la sigur! Cu eTELEDOC, noul serviciu de telemedicină de URGENȚĂ, ești mereu informat cu privire la sănătatea ta și consiliat de o echipă de medici specialiști atunci când ai o urgență medicală

Teledoc

Micuța Maria se joacă zilnic afară, are o viață echilibrată și, deși de obicei e plină de energie, azi nu se simte prea bine. Mama îi dă o pastilă pentru durerea de cap și încearcă să o culce în speranța că mâine se va simți mai bine, însă Maria nu reușește să adoarmă, durerea persistă, iar în mijlocul nopții părinții ei îngrijorați se întreabă ce-i de făcut. Să fie oare o răceală de sezon sau ceva mai grav? Nu vor să riște.

Deseori ni se întâmplă să avem un simptom persistent, inexplicabil. Nu știm mereu cum se descifrează semnalele corpului, așa cum nu putem estima nici severitatea lor. Ce ne facem în momentele de cumpănă? Evident că trebuie să căutăm ajutor profesionist, dar de unde facem rost de el?

În lipsa acestuia sunăm adesea o vecină, o rudă, o prietenă care a trecut printr-o situație asemănătoare. Sau dăm un search pe internet.

Așa ne expunem pericolului de a lua măsuri fie prea severe pentru situația actuală, fie putem subestima un semnal foarte evident unui ochi format, însă nu și nouă într-o căutare neghidată. Toate aceste variante ne expun unui risc evitabil prin consultul medicului specialist.

Ce e de făcut atunci când acțiunea imediată este necesară, însă nimeni nu e prezent pentru a ne ghida în acest sens?. 

Cum știu părinții Mariei dacă durerea ei este un caz demn de îngrijorare și necesită un tratament mai agresiv sau nu? O soluție ideală ar fi un medic accesibil oricând, care să determine severitatea situației și să decidă ce e de făcut. Un astfel de medic, care poate oferi suport în situații de urgență și care poate ajuta prin liniștirea și instruirea aparținătorilor panicați, poate salva nenumărate vieți. Un medic disponibil de oriunde, oricând, care să ne poată răspunde la întrebările legate de urgența noastră medicală oferind informații relevante despre tratamente și simptome, accesibil din confortul casei noastre, este medicul eTELEDOC.

Acesta este scopul platformei eTELEDOC – o cale de acces către un medic urgentist, disponibil 24/7, pregătit să ofere susținere și sfaturi utile atunci când fiecare secundă contează și care să solicite un echipaj mobil atunci când el consideră că nu mai este niciun minut de pierdut. Abonatul are oricând acces la toate servicii medicale de top cu o simplă apăsare de buton.

eTELEDOC oferă suport, susținere și ghidează prin informare, oprind irosirea fără rost a minutelor prețioase, eliminând frică și incertitudinea.


Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult