Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de trei ani. De astăzi vă invităm să ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră, dar și să testați viitorul tehnologiei, implementăm conversația vocală direct în browser, apăsând pe butonul de microfon poți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Eurovision, la Pro TV? Șeful Pro TV: „Am făcut o ofertă la EBU”

Surpriză de ultimă oră. "Pro TV și Ovidiu Anton își unesc forțele pentru Eurovision" este tema conferinței care se desfășoară la această oră, cu Ovidiu Anton și Alekandras Cesnavicius, directorul general al Pro TV.

Pro TV va trimite organizatorilor Eurovision o scrisoare deschisă prin care vor să găsească o soluție pentru ca România să participe la Eurovision în acest an. „Suntem de părere că excluderea României din competiția Eurovision afectează, în primul rând, cetățenii din România și pe artistul Ovidiu Anton, căruia aceștia i-au urmărit întreg parcursul în competiție”, spun aceștia într-un comunicat. 

„Deocamdată nu putem vorbi despre o ofertă financiară. Este o intenție declarată oficial de a începe discuțiile. Abia din momentul în care ne vom așeza la masa negocierilor vom putea vorbi despre condiții financiare și de costurile pe care le implică o astfel de variantă”, a spus Cesnavicius pentru Paginademedia.ro.

Întrebat dacă este deschisă o posibilă discuție dintre Pro TV și cei care dețin drepturile pentru cei care dețin o altă competiție europeană? Acesta a răspuns „No Comment”.

Aleksandras Cesnavicius:

"Am făcut o ofertă la EBU pentru a difuza Eurovision și pentru a prelua tot ce ține de participarea României, pentru acest caz specific", a spus Aleksandras Cesnavicius, managerul Pro TV.

"Am primit un răspuns ca nu putem difuza Eurovision, pentru că nu suntem membru al EBU. Suntem însă interesați să găsim o soluție", a adăugat el.

"Azi vom trimite o invitație către organizatorii Eurovision, o scrisoare deschisă, pentru a avea o discuție legată de posibilitățile prin care am putea să difuzăm evenimentul".

"Vom încerca până în ultima zi să găsim o soluție".

Ovidiu Anton:

"Eu sunt pregătit. Noi eram pregătiți să susținem momentul României. Dacă decizia de eliminare din competiție s-a luat când s-a comunicat, înseamnă că și materialele pentru România au fost făcute"

Mai multe pe Paginademedia.ro

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Asa Ovidiu, fa semnu ala in continuare, arata cui slujesti!
    • Like 0


Îți recomandăm

Olguța Totolici

Despre soția lui Dan Barna opinia publică a aflat relativ recent, în momentul în care candidatul la președinție și-a făcut publică averea, iar în dreptul soției câștigurile erau „ascunse”, ca urmare a unei clauze de confidențialitate semnate cu firma la care aceasta lucrează. Intrigată, am dorit să o cunosc pe doamna în discuție, ca să aflu direct de la sursă cine e și „câte parale face”.

Citește mai mult

Marius Manole/Foto: Alexandra Pandrea

„Cred că aș pleca de la educarea profesorilor, de la a-i face ei să înțeleagă că sunt foarte importanți și că trebuie să aplice o altă metodă, nu pe cea pe care o știm noi de demult, cu rigla peste mână, cu învățatul cuvânt cu cuvânt din carte, cu învățatul comentariilor”, spune actorul Marius Manole. (Foto: Alexandra Pandrea)

Citește mai mult