Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Eurovision, la Pro TV? Șeful Pro TV: „Am făcut o ofertă la EBU”

Surpriză de ultimă oră. "Pro TV și Ovidiu Anton își unesc forțele pentru Eurovision" este tema conferinței care se desfășoară la această oră, cu Ovidiu Anton și Alekandras Cesnavicius, directorul general al Pro TV.

Pro TV va trimite organizatorilor Eurovision o scrisoare deschisă prin care vor să găsească o soluție pentru ca România să participe la Eurovision în acest an. „Suntem de părere că excluderea României din competiția Eurovision afectează, în primul rând, cetățenii din România și pe artistul Ovidiu Anton, căruia aceștia i-au urmărit întreg parcursul în competiție”, spun aceștia într-un comunicat. 

„Deocamdată nu putem vorbi despre o ofertă financiară. Este o intenție declarată oficial de a începe discuțiile. Abia din momentul în care ne vom așeza la masa negocierilor vom putea vorbi despre condiții financiare și de costurile pe care le implică o astfel de variantă”, a spus Cesnavicius pentru Paginademedia.ro.

Întrebat dacă este deschisă o posibilă discuție dintre Pro TV și cei care dețin drepturile pentru cei care dețin o altă competiție europeană? Acesta a răspuns „No Comment”.

Aleksandras Cesnavicius:

"Am făcut o ofertă la EBU pentru a difuza Eurovision și pentru a prelua tot ce ține de participarea României, pentru acest caz specific", a spus Aleksandras Cesnavicius, managerul Pro TV.

"Am primit un răspuns ca nu putem difuza Eurovision, pentru că nu suntem membru al EBU. Suntem însă interesați să găsim o soluție", a adăugat el.

"Azi vom trimite o invitație către organizatorii Eurovision, o scrisoare deschisă, pentru a avea o discuție legată de posibilitățile prin care am putea să difuzăm evenimentul".

"Vom încerca până în ultima zi să găsim o soluție".

Ovidiu Anton:

"Eu sunt pregătit. Noi eram pregătiți să susținem momentul României. Dacă decizia de eliminare din competiție s-a luat când s-a comunicat, înseamnă că și materialele pentru România au fost făcute"

Mai multe pe Paginademedia.ro

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Asa Ovidiu, fa semnu ala in continuare, arata cui slujesti!
    • Like 0


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult