Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Eurovision, la Pro TV? Șeful Pro TV: „Am făcut o ofertă la EBU”

Surpriză de ultimă oră. "Pro TV și Ovidiu Anton își unesc forțele pentru Eurovision" este tema conferinței care se desfășoară la această oră, cu Ovidiu Anton și Alekandras Cesnavicius, directorul general al Pro TV.

Pro TV va trimite organizatorilor Eurovision o scrisoare deschisă prin care vor să găsească o soluție pentru ca România să participe la Eurovision în acest an. „Suntem de părere că excluderea României din competiția Eurovision afectează, în primul rând, cetățenii din România și pe artistul Ovidiu Anton, căruia aceștia i-au urmărit întreg parcursul în competiție”, spun aceștia într-un comunicat. 

„Deocamdată nu putem vorbi despre o ofertă financiară. Este o intenție declarată oficial de a începe discuțiile. Abia din momentul în care ne vom așeza la masa negocierilor vom putea vorbi despre condiții financiare și de costurile pe care le implică o astfel de variantă”, a spus Cesnavicius pentru Paginademedia.ro.

Întrebat dacă este deschisă o posibilă discuție dintre Pro TV și cei care dețin drepturile pentru cei care dețin o altă competiție europeană? Acesta a răspuns „No Comment”.

Aleksandras Cesnavicius:

"Am făcut o ofertă la EBU pentru a difuza Eurovision și pentru a prelua tot ce ține de participarea României, pentru acest caz specific", a spus Aleksandras Cesnavicius, managerul Pro TV.

"Am primit un răspuns ca nu putem difuza Eurovision, pentru că nu suntem membru al EBU. Suntem însă interesați să găsim o soluție", a adăugat el.

"Azi vom trimite o invitație către organizatorii Eurovision, o scrisoare deschisă, pentru a avea o discuție legată de posibilitățile prin care am putea să difuzăm evenimentul".

"Vom încerca până în ultima zi să găsim o soluție".

Ovidiu Anton:

"Eu sunt pregătit. Noi eram pregătiți să susținem momentul României. Dacă decizia de eliminare din competiție s-a luat când s-a comunicat, înseamnă că și materialele pentru România au fost făcute"

Mai multe pe Paginademedia.ro

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Asa Ovidiu, fa semnu ala in continuare, arata cui slujesti!
    • Like 0


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Speranța Farcă

„Părinții sunt foarte angoasați, aud peste tot că copilul lui cutare face așa, copilul lui cutare face așa. Și se gândesc că ei nu oferă același start copilului lor, care va intra în competiție cu acei copii care au făcut toate acele cursuri. Gândim educația și viața ca pe o competiție”, spune Speranța Farca.

Citește mai mult

Șezlonguri în apă la Marea Neagră

Este o adevărată luptă între turişti pentru a prinde cel mai apropiat pat de plajă lângă apă deşi nu stau prea mult pe sezlong şi apoi tot ei se plâng că nu au soare pentru a se bronza din cauza umbrelelor extrem de apropiate.

Citește mai mult

Foto pentru textul Arinei Angelescu

Plec în oraș. Nu apuc să conduc prea mult când aud telefonul. E mama, care rămăsese cu cel mic. Inima îmi bate deja mai tare. Îmi trec tot felul de scenarii prin cap. Niciunul prea fericit. Răspund. Nu e mama. E băiețelul meu. Plânge în hohote și lasă puțin spațiu ca eu să înțeleg ceva. Nu-știu-ce grisine pe care le-am uitat acasă?!

Citește mai mult

Andrei Ene

AntiFragile, un startup care dezvoltă un sistem de etichete inteligente, care permit monitorizarea de la distanță a coletelor pe parcursul procesului de transport, a fost desemnat vineri seara câștigătorul competiției UPGRADE 100 Floors Elevator Pitch. Pe scurt, eticheta își schimbă culoarea dacă pachetul a fost scăpat de curieri.

Citește mai mult