Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Exit poll CURS-Avangarde: Klaus Iohannis este câștigătorul alegerilor prezidențiale

Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a obținut 67% din voturi, iar Viorica Dăncilă, 33% din voturi, potrivit estimărilor exit poll realizate de CURS-Avangarde pentru Antena3. 

Cifrele sunt similare cu cele oferite de IRES, care îl creditează pe actualul președinte cu 66,5% din voturi, iar pe Viorica Dăncilă cu 33,5%.

Exit poll-ul realizat de CURS-Avangarde, este bazat pe 20.000 de interviuri, pe un eșantion de peste 400 de secții de votare. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult