Sari la continut

De opt ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Explicațiile Simonei Halep, după înfrângerea din finala de la Cincinnati: „M-am panicat și nu prea am putut să găsesc soluții”

Simona Halep - Garbine Muguruza

(Foto: Gulier / Getty Images)

Simona Halep a declarat după finala de la Cincinnati cu Garbine Muguruza că jucătoarea spaniolă „a fost prea bună” pentru ea.

„Astăzi a fost o zi foarte urâtă. Chiar dacă am arătat că am cedat, nu am cedat. Ritmul a fost un pic rapid și m-am panicat și nu prea am putut să găsesc soluții. A fost foarte cald, dar a fost și pentru ea. Am câteva bătături care mă deranjează, dar acestea sunt lucruri minore pentru o finală. Astăzi a fost prea bună pentru mine.

După această finală nu rămân cu prea multe lucruri. După acest turneu rămân cu un lucru foarte important. În primele meciuri nu am jucat foarte bine și totuși am câștigat. Au fost două meciuri foarte grele, după care am ajuns la un nivel foarte ridicat”, a spus Simona Halep în exclusivitate pentru Digi Sport.

Simona Halep a fost învinsă de Garbine Muguruza cu 1-6, 0-6 și a ratat astfel locul unu mondial. Simona Halep rămâne pe locul doi în ierarhia WTA, cu doar cinci puncte în urma Karolinei Pliskova. 

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Simona sufera de sindromul Dobrin.Si marele fotbalist era genial,dar cand aveai asteptari mari de la el,cand o intreaga tara astepta cu sufletul la gura sa-l vada jucand la adevarata valoare,atunci facea un joc slab.Si Simona e la fel.
    • Like 0
  • Panica din miniavionul cu care calatorea spre Cincinati este definitorie pentru psihicul Simonei și pe terenul de tenis.
    Intotdeauna se va panica în fața înaltei performanțe.
    Increderea în sine este ca un miniavion.
    • Like 0
  • Ai unghia de la degetul mic, de la piciorul stâng s-a înnegrit ....
    • Like 0
  • check icon
    Da, Simona, este OK, ești pe locul II și noi te iubim (sau nu te iubim, mă rog) așa cum ești, naturală și, uneori, cu eșecuri, alteori cu succese (ptiu, diavole, era să scriu «succesuri», oare de unde mi se trage?). A fi pe locul II mondial ori chiar pe locul o sută mondial nu e chiar de aruncat. Nu pricep de ce se agită unii, ca și cum ar fi jucat ei.
    • Like 1
  • Nu m-as hazarda pana intr-acolo incat sa spun, precum altii, ca joaca la pariuri, dar instabilitatea psihica mai ales in finale este cel putin ingrijoratoare, daca ma intrebati pe mine (stiu , nu ma intreaba nimeni). Adica, vorbind cel mai serios, cred ca are nevoie de niste specialisti care sa-i deschida mintea si sa-i scoata frica, poate sa umble un pic si la mentalitate. Acest 6-1 6-0 nu este decat un colaps psihic de proportii, este frica de nr.1, este frica de a fi castigatoare de GS. In psihologie exista aceste definitii ale fricii de succes.

    E ca si cum ar lua Real Madrid 8-0 de la Barcelona pe Santiago Bernabeu.
    • Like 1


Îți recomandăm

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult