Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Festivalul UNTOLD 2023 este sold out

UNTOLD 2022

Toate abonamentele pentru cea de-a 8-a ediție UNTOLD, care se va desfășura la Cluj, în perioada 3-6 august 2023, au fost vândute, au anunțat organizatorii, care au precizat că persoanele care  doresc să participe la festival mai pot opta pentru abonamentele VIP sau biletele de o zi. 

Cei care nu au reușit să obțină un abonament în etapele de vânzare se pot înscrie pe această listă de așteptare pe site-ul oficial al festivalului - https://ywg42hn534m.typeform.com/UTDWaitingList/

Accesul la lista de așteptare va fi disponibil începând cu data de 24 iulie. Aceasta va fi gestionată în ordinea primirii înregistrărilor și va fi accesibilă doar pentru un număr limitat de doritori.

Cei care optează pentru a primi prin "Transfer", biletul de o zi sau abonamentul din platforma de Check-in Online, sunt rugați să se asigure că persoana de la care primesc biletul sau abonamentul a realizat transferul către adresa lor de e-mail, au transmis organizatorii. Pe lângă transferul propriu-zis, din platforma de Check-in Online, este necesar să primească și biletul în format pdf sau fizic. Pentru accesul în festival e nevoie de un cod QR valid și Check-In Online pe platforma https://topup.in-town.ro/web/untold2023.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Nume check icon
    Nu cred ca am vazut o tara in care "mainstream-ul " sa se invarta atat de mult in jurul unor festivale de muzica care de fapt nu adauga nimic din punct de vedere profesional sau cultural in aceasta industrie, respectiv tendinte noi sau artisti noi, ci numai un mecanism de a castiga bani, cat mai multi bani. Observati si atunci cand se termina festivalul, nimic despre muzica, ci numarul de bilete, incasari, numarul de crenwusti comandati pe cap de participant, numarul de tranzactii si alte "recorduri" care nu au nici o legatura cu muzica.
    Fara discutie mecanismul dezvoltat de Untold - chiar daca ca este original sau nu, este de admirat ca functioneaza inca si destul de bine intr-o tara ca Romania unde minunile tin cam o singura zi. Dar inca o data, de admirat din punct de vedere afacere si nu din punct de vedere muzica.
    P.S.1. Referitor la Untold, aici avem macar un tip de muzica, pe cand la celelalate avem de toate, manelele mai lipsesc?!
    • Like 1
    • @ Nume
      Ana Gia Ana Gia check icon
      Este un festival de muzica house, aduce si DJ noi in fiecare an, dar in general aduce ceea ce place publicului. Avem si “Jazz in the park” si Electric Castle, fiecare cu genul lor de muzica si care aduc si noutati dar si artisti foarte cunoscuti, ceea ce e normal ca sa atragi publicul. Si e normal sa se vorbeasca de cati bani si cati cremwusti s-au vandut pt ca ajuta piata de vanzare din Cluj. Pe langa asta dupa fiecare Untold, organizatorii investesc in ceva pt Cluj ceea ce e bine primit :)
      • Like 0
    • @ Nume
      Un lucru este trecut sub tacere: consumul de droguri, profiturile dealerilor, mortii in urma supradozelor, "marimea" prostitutiei, etc. Na ca am enumerat mai multe si nu am terminat. Despre "muzica"?! Care muzica, aia de pe un computer, cateva ace de pick up rupte si viniluri harsaite si o gradina zoo care bataie din toate la indicatiile dj- ilor. Si mult discomfort pentru locuitorii din vecinatatea locurilor de desfasurare. Mult profit pentru cei cu spatii de locuit de inchiriat si vanzarea tuturor marfurilor, in special mancare, expirate. O imbecilitate si o imbecilizare la preturi de specula.
      • Like 0


Îți recomandăm

Solar Resources

„La 16 ani, stăteam de pază la porumbi. Voiam să-mi iau o motocicletă și tata m-a pus la muncă. Aveam o bicicletă cu motor și un binoclu și dădeam roată zi și noapte să nu intre cineva cu căruța în câmp. Că așa se fura: intrau cu căruța în mijlocul câmpului, să nu fie văzuți, făceau o grămadă de pagubă, călcau tot porumbul. Acum vă dați seama că tata nu-și punea mare bază în mine, dar voia să mă facă să apreciez valoarea banului și să-mi cumpăr motocicleta din banii câștigați de mine”.

Citește mai mult

Octavian apolozan

Tavi, un tânăr din Constanța, și-a îndeplinit visul de a studia în străinătate, fiind în prezent student la Universitatea Tehnică din Delft (TU Delft), Olanda, una dintre cele mai renumite instituții de învățământ superior din Europa. Drumul său către această prestigioasă universitate a început încă din liceu, când și-a conturat pasiunea pentru matematică și informatică.

Citește mai mult

Green Steps

100.000 de români au participat la marcarea a 100 de kilometri din traseul Via Transilvanica într-un mod ingenios. „Drumul care unește”, este un traseu turistic de lungă distanță, care traversează România pe diagonală, de la Putna la Drobeta Turnu Severin și este destinat drumeției pe jos, cu bicicleta sau călare. Via Transilvanica este semnalizată cu marcaje vopsite și stâlpi indicatori. Pe parcursul drumeției, călătorii vizitează ceea ce constructorii spun că este cea mai lungă galerie de artă din lume, pentru că la fiecare kilometru se găsește o bornă din andezit sculptată individual.

Citește mai mult