Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Festivalul UNTOLD 2023 este sold out

UNTOLD 2022

Toate abonamentele pentru cea de-a 8-a ediție UNTOLD, care se va desfășura la Cluj, în perioada 3-6 august 2023, au fost vândute, au anunțat organizatorii, care au precizat că persoanele care  doresc să participe la festival mai pot opta pentru abonamentele VIP sau biletele de o zi. 

Cei care nu au reușit să obțină un abonament în etapele de vânzare se pot înscrie pe această listă de așteptare pe site-ul oficial al festivalului - https://ywg42hn534m.typeform.com/UTDWaitingList/

Accesul la lista de așteptare va fi disponibil începând cu data de 24 iulie. Aceasta va fi gestionată în ordinea primirii înregistrărilor și va fi accesibilă doar pentru un număr limitat de doritori.

Cei care optează pentru a primi prin "Transfer", biletul de o zi sau abonamentul din platforma de Check-in Online, sunt rugați să se asigure că persoana de la care primesc biletul sau abonamentul a realizat transferul către adresa lor de e-mail, au transmis organizatorii. Pe lângă transferul propriu-zis, din platforma de Check-in Online, este necesar să primească și biletul în format pdf sau fizic. Pentru accesul în festival e nevoie de un cod QR valid și Check-In Online pe platforma https://topup.in-town.ro/web/untold2023.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Nume check icon
  Nu cred ca am vazut o tara in care "mainstream-ul " sa se invarta atat de mult in jurul unor festivale de muzica care de fapt nu adauga nimic din punct de vedere profesional sau cultural in aceasta industrie, respectiv tendinte noi sau artisti noi, ci numai un mecanism de a castiga bani, cat mai multi bani. Observati si atunci cand se termina festivalul, nimic despre muzica, ci numarul de bilete, incasari, numarul de crenwusti comandati pe cap de participant, numarul de tranzactii si alte "recorduri" care nu au nici o legatura cu muzica.
  Fara discutie mecanismul dezvoltat de Untold - chiar daca ca este original sau nu, este de admirat ca functioneaza inca si destul de bine intr-o tara ca Romania unde minunile tin cam o singura zi. Dar inca o data, de admirat din punct de vedere afacere si nu din punct de vedere muzica.
  P.S.1. Referitor la Untold, aici avem macar un tip de muzica, pe cand la celelalate avem de toate, manelele mai lipsesc?!
  • Like 1
  • @ Nume
   Ana Gia Ana Gia check icon
   Este un festival de muzica house, aduce si DJ noi in fiecare an, dar in general aduce ceea ce place publicului. Avem si “Jazz in the park” si Electric Castle, fiecare cu genul lor de muzica si care aduc si noutati dar si artisti foarte cunoscuti, ceea ce e normal ca sa atragi publicul. Si e normal sa se vorbeasca de cati bani si cati cremwusti s-au vandut pt ca ajuta piata de vanzare din Cluj. Pe langa asta dupa fiecare Untold, organizatorii investesc in ceva pt Cluj ceea ce e bine primit :)
   • Like 0
  • @ Nume
   Un lucru este trecut sub tacere: consumul de droguri, profiturile dealerilor, mortii in urma supradozelor, "marimea" prostitutiei, etc. Na ca am enumerat mai multe si nu am terminat. Despre "muzica"?! Care muzica, aia de pe un computer, cateva ace de pick up rupte si viniluri harsaite si o gradina zoo care bataie din toate la indicatiile dj- ilor. Si mult discomfort pentru locuitorii din vecinatatea locurilor de desfasurare. Mult profit pentru cei cu spatii de locuit de inchiriat si vanzarea tuturor marfurilor, in special mancare, expirate. O imbecilitate si o imbecilizare la preturi de specula.
   • Like 0


Îți recomandăm

Arsenie. Viața de apoi

„Constatarea cea mai sumbră, după experiența asta, e că oamenii se lasă foarte ușor manipulați pe fondul de nevoie intimă religioasă și că ne îndreptăm, cumva și din analfabetism istoric sau din necunoaștere, către valorizarea acestor formule autoritare antioccidentale, antieuropene conspiraționiste care sunt în spațiul public din ce în ce mai puternice. Și asta vom vedea la alegerile de anul viitor cu ce o să se soldeze”, a concluzionat Alexandru Solomon.

Citește mai mult

Apă de băut

Copil fiind, înainte de 1990, „recrutam” câte un adolescent mai vânjos din cartier ca să cărăm sacoșele cu 10-12 recipiente din sticlă, pe care le dădeam goale și le aduceam acasă pline cu apă minerală. Vecinul se alegea cu o monedă sau un biscuit Poiana. Dacă știa să negocieze mai bine, primea cu împrumut mingea mea de fotbal, câteva ore.

Citește mai mult