Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Festivalul UNTOLD 2023 este sold out

UNTOLD 2022

Toate abonamentele pentru cea de-a 8-a ediție UNTOLD, care se va desfășura la Cluj, în perioada 3-6 august 2023, au fost vândute, au anunțat organizatorii, care au precizat că persoanele care  doresc să participe la festival mai pot opta pentru abonamentele VIP sau biletele de o zi. 

Cei care nu au reușit să obțină un abonament în etapele de vânzare se pot înscrie pe această listă de așteptare pe site-ul oficial al festivalului - https://ywg42hn534m.typeform.com/UTDWaitingList/

Accesul la lista de așteptare va fi disponibil începând cu data de 24 iulie. Aceasta va fi gestionată în ordinea primirii înregistrărilor și va fi accesibilă doar pentru un număr limitat de doritori.

Cei care optează pentru a primi prin "Transfer", biletul de o zi sau abonamentul din platforma de Check-in Online, sunt rugați să se asigure că persoana de la care primesc biletul sau abonamentul a realizat transferul către adresa lor de e-mail, au transmis organizatorii. Pe lângă transferul propriu-zis, din platforma de Check-in Online, este necesar să primească și biletul în format pdf sau fizic. Pentru accesul în festival e nevoie de un cod QR valid și Check-In Online pe platforma https://topup.in-town.ro/web/untold2023.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Nume check icon
  Nu cred ca am vazut o tara in care "mainstream-ul " sa se invarta atat de mult in jurul unor festivale de muzica care de fapt nu adauga nimic din punct de vedere profesional sau cultural in aceasta industrie, respectiv tendinte noi sau artisti noi, ci numai un mecanism de a castiga bani, cat mai multi bani. Observati si atunci cand se termina festivalul, nimic despre muzica, ci numarul de bilete, incasari, numarul de crenwusti comandati pe cap de participant, numarul de tranzactii si alte "recorduri" care nu au nici o legatura cu muzica.
  Fara discutie mecanismul dezvoltat de Untold - chiar daca ca este original sau nu, este de admirat ca functioneaza inca si destul de bine intr-o tara ca Romania unde minunile tin cam o singura zi. Dar inca o data, de admirat din punct de vedere afacere si nu din punct de vedere muzica.
  P.S.1. Referitor la Untold, aici avem macar un tip de muzica, pe cand la celelalate avem de toate, manelele mai lipsesc?!
  • Like 1
  • @ Nume
   Ana Gia Ana Gia check icon
   Este un festival de muzica house, aduce si DJ noi in fiecare an, dar in general aduce ceea ce place publicului. Avem si “Jazz in the park” si Electric Castle, fiecare cu genul lor de muzica si care aduc si noutati dar si artisti foarte cunoscuti, ceea ce e normal ca sa atragi publicul. Si e normal sa se vorbeasca de cati bani si cati cremwusti s-au vandut pt ca ajuta piata de vanzare din Cluj. Pe langa asta dupa fiecare Untold, organizatorii investesc in ceva pt Cluj ceea ce e bine primit :)
   • Like 0
  • @ Nume
   Un lucru este trecut sub tacere: consumul de droguri, profiturile dealerilor, mortii in urma supradozelor, "marimea" prostitutiei, etc. Na ca am enumerat mai multe si nu am terminat. Despre "muzica"?! Care muzica, aia de pe un computer, cateva ace de pick up rupte si viniluri harsaite si o gradina zoo care bataie din toate la indicatiile dj- ilor. Si mult discomfort pentru locuitorii din vecinatatea locurilor de desfasurare. Mult profit pentru cei cu spatii de locuit de inchiriat si vanzarea tuturor marfurilor, in special mancare, expirate. O imbecilitate si o imbecilizare la preturi de specula.
   • Like 0


Îți recomandăm

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult

RetuRO

Sunt pline rețelele sociale cu postări ale oamenilor care descriu că simt furie, frustrare, neputință, când văd deșeuri în Lacul Roșu sau lacul cu nuferi din Ipoteștii lui Eminescu, în stațiuni montane sau pe litoral. Le vedem peste tot - pe stradă, pe marginea drumurilor naționale, în tren, din tren, pe lângă calea ferată, în grădinile blocurilor, în gropile de gunoi de la marginea satelor, pe albiile pârâurilor și râurilor, în păduri.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Ana Maria Bălan

În facultate, am avut o colegă mai mare pe care mereu am admirat-o: super deșteaptă, implicată, genul de persoană pe care ai dori-o în echipa ta de medici. Am revăzut-o în primul ei an de rezidențiat: epuizată, dezumanizată, cinică. (Foto: Ana Maria Bălan/ Facebook)

Citește mai mult