Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Florentin Pandele își face campanie electorală într-o școală din Voluntari. Edilul s-a filmat împărțind tablete elevilor

Pandele - scoala

Primarul Florentin Pandele apare într-o filmare publicată pe pagina de Facebook a Primăriei orașului Voluntari în timp ce împarte copiilor dintr-o sală de clasă mai multe tablete în sacoșe inscripționate cu numele său.

În imaginile publicate pe 12 septembrie, înainte de începerea școlii, se poate observa capacul unei cutii de tabletă pe care scrie „Institutia Primarului din Voluntari" și „Florentin Costel Pandele", potrivit Buletin de București.

Pandele apare în clip plimbându-se printre bănci și stând de vorbă unii dintre copii.

Articolul 7, alin 1, din Legea 1/2011 privind educația națională prevede că în interiorul unităților de învățământ sunt interzise activitățile de natură politică.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Vlad Petreanu_

În 1990, după ce lucrase într-o fabrică, Vlad Petreanu s-a angajat la un ziar, unde avea un salariu echivalentul a aproape 90 de dolari. Banii îi ajungeau, spune el, să își cumpere un pachet de țigări - la vremea respectivă fuma - și o cola pe zi, „și abia mă descurcam să mănânc ceva”.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon „La bani mărunți” cu Sergiu Manea, CEO BCR. Podcast amplificat de Republica

Sergiu Manea, care a preluat în urmă cu cinci ani conducerea celei mai mari bănci din România, a povestit că primul său salariu, o sumă echivalentă cu mai puțin de 80 de dolari, l-a primit în septembrie 1994. Se angajase înainte de terminarea facultății pe o poziție entry level, ca referent, la Banca Română pentru Dezvoltare, la Biroul de bănci corespondente, care azi se cheamă „financial institutions”.

Citește mai mult

Fetiță la laptop

Situația se poate schimba în orice moment și școli aflate acum în scenariul verde sau galben pot trece de pe o zi pe alta în scenariul roșu, dacă în cadrul lor vor fi confirmate 3 cazuri de Covid. (Foto: Guliver/ Getty Images)

Citește mai mult