Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Florentin Pandele își face campanie electorală într-o școală din Voluntari. Edilul s-a filmat împărțind tablete elevilor

Pandele - scoala

Primarul Florentin Pandele apare într-o filmare publicată pe pagina de Facebook a Primăriei orașului Voluntari în timp ce împarte copiilor dintr-o sală de clasă mai multe tablete în sacoșe inscripționate cu numele său.

În imaginile publicate pe 12 septembrie, înainte de începerea școlii, se poate observa capacul unei cutii de tabletă pe care scrie „Institutia Primarului din Voluntari" și „Florentin Costel Pandele", potrivit Buletin de București.

Pandele apare în clip plimbându-se printre bănci și stând de vorbă unii dintre copii.

Articolul 7, alin 1, din Legea 1/2011 privind educația națională prevede că în interiorul unităților de învățământ sunt interzise activitățile de natură politică.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Nomad digital

Marius are 24 de ani și înainte de pandemie s-a angajat pentru prima dată cu normă întreagă. Sau full-time, cum spun colegii. Multinaționala care l-a recrutat i-a oferit un contract pe perioadă nedeterminată, dar, spre mirarea părinților, a refuzat. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Fată la școala online

„Mai țineți minte emoțiile de la examenul de șofat? Ei, cum ar fi dacă, după câteva mii de ore de șofat, ați mai da unul? N-am niciun dubiu, ar fi fără mare panică. Așa e și cu testele la matematică”, spune Gabi Bartic. (Foto: Profimedia)

Citește mai mult