Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Florentin Pandele își face campanie electorală într-o școală din Voluntari. Edilul s-a filmat împărțind tablete elevilor

Pandele - scoala

Primarul Florentin Pandele apare într-o filmare publicată pe pagina de Facebook a Primăriei orașului Voluntari în timp ce împarte copiilor dintr-o sală de clasă mai multe tablete în sacoșe inscripționate cu numele său.

În imaginile publicate pe 12 septembrie, înainte de începerea școlii, se poate observa capacul unei cutii de tabletă pe care scrie „Institutia Primarului din Voluntari" și „Florentin Costel Pandele", potrivit Buletin de București.

Pandele apare în clip plimbându-se printre bănci și stând de vorbă unii dintre copii.

Articolul 7, alin 1, din Legea 1/2011 privind educația națională prevede că în interiorul unităților de învățământ sunt interzise activitățile de natură politică.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

iziBAC

„Am primit mesaje după ultima sesiune de Bac, pe unul dintre ele chiar l-am postat. Era o fată care nu a putut să se pregătească pentru biologie și a învățat la această materie doar cu iziBAC și în contextul acesta a luat 9.20”, povestește Adrian Stratulat.

Citește mai mult

RacketPal

„Două luni am făcut research, am vorbit cu peste 500 de oameni. I-am găsit pe grupuri de Facebook, m-am dus la terenuri. Am făcut un sondaj și peste 70% aveau aceeași problemă ca și noi”, spune unul dintre fondatori.

Citește mai mult