Sari la continut

Descoperă habits by Republica

Vă invităm să intrați în comunitatea habits, un spațiu în care înveți, găsești răspunsuri și resurse pentru a fi mai bun, pentru a avea o viață mai sănătoasă.

Părinții ținuți de lege la gard, Firea și Pandele se dau în bănci în sala de clasă. Sesizând gafa, primarul Capitalei a șters poza de pe contul său de Facebook

Firea - familia

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, și soțul ei, Florentin Pandele, primarul din Voluntari, s-au fotografiat azi în clasă cu copiii lor, deși accesul părinților în școli este interzis, din cauza pandemiei. Firea a postat imaginea pe contul ei de Facebook, însă ulterior a șters-o.

Contactă de G4Media, Gabriela Firea a declarat că toți părinții și copiii au acces în școală în grupuri de 5, pentru a prelua manuale și că și-au dat măștile jos 30 de secunde, ca să facă o fotografie.

„Da, toți părinții și copiii mici au acces, doar în grupuri de 5, pentru a prelua manuale. Noi ne-am dus foarte dimineață, pentru că aveam o programare la doctor cu cei mici, nu era încă nimeni sosit în școală. Nu am interacționat cu alți părinți sau elevi. Am purtat măști în interior. Le-am dat jos 30 de secunde pentru o fotografie”, a spus Firea.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Curand va fi stearsa si din actele ce vor fi eliberate de Primaria Capitalei. AMIN!
  • Like 0
 • O adunatura de marlani. Cu fiecare ocazie isi dau arama pe fata. Si mai sunt cretini care ii apreciaza! Mi-e scarba. Sper ca de data sata sa scapam, macar de toapa de la Bucuresti.
  • Like 3
 • O regret,vorba vine,pe Dancila,desi ambele,sunt o bataie de joc la sexul feminin.
  • Like 3
  • @ Nicolaie Apolzan
   una mai NERUSINATA ca alta! Ghici care?
   • Like 0
 • Niste imbecili amandoi, pai se putea sa nu doreasca sa se dea in barci odata cu inceperea scolii? Anul trecut Pandele s-a cocotat pe o masa cu picioarele, bun exemplu pentru copii, n-am ce zice! Ma intreb cand o sa invete toti acesti mocofani ca trebuie sa faca ceva util pentru societate ca politicieni in exercitiu, nu "poze".... Probabil cand isi vor pierde electoratul la fel de tembel ca si ei......
  • Like 3
 • Ce nu fac politicienii români (de ambele sexe) pentru imagine! Pun la bătaie orice, inclusiv propriii copii, că de-aia i-au făcut, să se folosească de ei. Ori cel puțin așa pare.

  cel puțin așa pare.
  • Like 1
  • @ Georgiana Ionas
   Delia MC Delia MC check icon
   ...s-a "oprișat" (mi-a plăcut expresia) pe toți ceilalți părinți care n-au avut voie să intre în școală și si-au lăsat copiii la poartă. O mare sfidare. Pentru că poate.
   • Like 2


Îți recomandăm

Bloc operator Sanador

Când intri într-o astfel de „navă spațială” numai ca să o vizitezi, te gândești că următorul pas în tehnologie nu e foarte departe: specialiștii consultați în prezent de la distanță, prin videoconferință, vor fi prezenți în sală sub formă de hologramă. Sau, de ce nu- se vor teleporta pentru a-i asista pe colegii lor, când aceștia le solicită sprijinul.

Citește mai mult

Angajat dându-și demisia

Atunci când vorbim despre costul pierderii unui angajat, avem două categorii de costuri: există costurile hard, respectiv costurile soft. Costurile hard sunt în general cele care se referă la cheltuieli vizibile, directe și tangibile, lucruri care se pot măsura material foarte ușor, lucruri pe care le identificăm cu toții foarte ușor. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult