Sari la continut

De opt ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Republica împlinește opt ani de existență. Vă mulțumim că ne sunteți alături în această călătorie prin care ne poartă bunul simț, nevoia unei dezbateri de calitate și dorința pentru un loc mai bun în care să ne spunem ideile.

Părinții ținuți de lege la gard, Firea și Pandele se dau în bănci în sala de clasă. Sesizând gafa, primarul Capitalei a șters poza de pe contul său de Facebook

Firea - familia

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, și soțul ei, Florentin Pandele, primarul din Voluntari, s-au fotografiat azi în clasă cu copiii lor, deși accesul părinților în școli este interzis, din cauza pandemiei. Firea a postat imaginea pe contul ei de Facebook, însă ulterior a șters-o.

Contactă de G4Media, Gabriela Firea a declarat că toți părinții și copiii au acces în școală în grupuri de 5, pentru a prelua manuale și că și-au dat măștile jos 30 de secunde, ca să facă o fotografie.

„Da, toți părinții și copiii mici au acces, doar în grupuri de 5, pentru a prelua manuale. Noi ne-am dus foarte dimineață, pentru că aveam o programare la doctor cu cei mici, nu era încă nimeni sosit în școală. Nu am interacționat cu alți părinți sau elevi. Am purtat măști în interior. Le-am dat jos 30 de secunde pentru o fotografie”, a spus Firea.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Curand va fi stearsa si din actele ce vor fi eliberate de Primaria Capitalei. AMIN!
  • Like 0
 • O adunatura de marlani. Cu fiecare ocazie isi dau arama pe fata. Si mai sunt cretini care ii apreciaza! Mi-e scarba. Sper ca de data sata sa scapam, macar de toapa de la Bucuresti.
  • Like 3
 • O regret,vorba vine,pe Dancila,desi ambele,sunt o bataie de joc la sexul feminin.
  • Like 3
  • @ Nicolaie Apolzan
   una mai NERUSINATA ca alta! Ghici care?
   • Like 0
 • Niste imbecili amandoi, pai se putea sa nu doreasca sa se dea in barci odata cu inceperea scolii? Anul trecut Pandele s-a cocotat pe o masa cu picioarele, bun exemplu pentru copii, n-am ce zice! Ma intreb cand o sa invete toti acesti mocofani ca trebuie sa faca ceva util pentru societate ca politicieni in exercitiu, nu "poze".... Probabil cand isi vor pierde electoratul la fel de tembel ca si ei......
  • Like 3
 • Ce nu fac politicienii români (de ambele sexe) pentru imagine! Pun la bătaie orice, inclusiv propriii copii, că de-aia i-au făcut, să se folosească de ei. Ori cel puțin așa pare.

  cel puțin așa pare.
  • Like 1
  • @ Georgiana Ionas
   Delia MC Delia MC check icon
   ...s-a "oprișat" (mi-a plăcut expresia) pe toți ceilalți părinți care n-au avut voie să intre în școală și si-au lăsat copiii la poartă. O mare sfidare. Pentru că poate.
   • Like 2


Îți recomandăm

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult