Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Florin Iordache a luat foc după ce a aflat că Dana Gîrbovan nu a fost acceptată de Klaus Iohannis la ministerul Justiției: „E o bătaie de joc. Ce demonstrație mai mare de nepolitizare doreați?”

Florin Iordache - Inquam

Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Deputatul Florin Iordache a răbufnit după anunțul președintelui că respinge toate propunerile de miniștri făcute de Viorica Dăncilă, între care și cea a Danei Gîrbovan la Justiție. 

„Bătaie de joc. Ce demonstrație mai mare de nepolitizare doreați?”, a spus Iordache la postul Digi24 despre această propunere.

„Profesionalismul ei nu poate fi ignorat. Eu am apreciat în permanență pozițiile ei în Parlament”, a afirmat el.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • check icon
  Florin Ciordache a luat foc?? Perfect!!
  Tre' să mai aducem benzină?
  Count me in!!!
  • Like 0
 • Asta e culmea tupeului, dupa ce a vrut sa faca varza din justitie mai si deschide pliscul! Doua palme peste botul tau gros de nesimtit, Ciordache! Si ciocu' mic de acum inainte, dupa cum a spus acum ceva vreme unul din colegii tai din partidul asta de penali numit PSD!
  • Like 1
 • Florin Iordache ar trebui sa citeasca Constitutia Romaniei si nu Constitutia PSD-ului !
  • Like 0
 • Florinel este unul din artizanii balamucului in care este Romania azi. Cred ca nu s-a prins inca ca ceea ce apreciaza el , nu apreciaza cei care au votat pentru referendum adica cel mai mare numar de alegatori care au votat pentru ceva in Romania post-decembrista. Cred ca ar trebui sa uitam de el.
  • Like 4
 • Ina18 check icon
  "Ce demonstratie mai mare de nepolitizare doreati" spune Florin Iordache.
  Ce a vrut sa spuna? Variante:
  -Presedintele Iohannis a demonstrat ca este independent politic.Actionand deci absolut constitutional,spre disperarea actualului guvern.
  -Presedintele Iohannis ar fi fost perfect "nepolitizat" doar numind-o pe doamna Garbovan(pe alocuri Girbovan,sic)
  PS Presedintele Iohannis a avut un discurs calm dar ferm.
  Probabil ca a pus sare sub coada orataniilor care s-au simtit lezate.
  • Like 5
  • @ Ina18
   Cu acea fraza a vrut sa arate cat de prost si ridicol este. Fraza respectiva tine doar la cefele late si nicidecum in fata logicii. A luat foc "maimuta", si ?! :)
   • Like 1


Îți recomandăm

Bursa BT Roberto Marzanati la Executive MBA University of Hull

Competiția la Executive MBA University of Hull din Cluj-Napoca, program acreditat internațional, este deschisă celor care doresc să facă un pas înainte în dezvoltarea profesională şi personală, indiferent de domeniul în care lucrează, public sau privat. Candidații trebuie să aibă cel puțin 3 ani experiență în management după terminarea studiilor şi să cunoască limba engleză la nivel avansat.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Allkimik

În urmă cu 12 ani, a plecat în India, în vacanță, cu un aparat digital scump și un altul ieftin, pe film, cu care a făcut poze mai mult seara, fără să aibă nicio așteptare de la ele. Când le-a developat la un atelier, a rămas surprins de profunzimea imaginilor și, ținând în mână diapozitivele, a avut revelația prezenței fizice a fotografiei.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Chef Alex Dumitru

Bună parte dintre ingredientele proaspete pe care le utilizează în rețetele sale de adevărat făuritor de gust, chef Alex Dumitru le cumpără, de două-trei ori pe săptămână, din Piețele Obor, Domenii și Matache. Merge doar la producători testați, care au întotdeauna grijă să îi ofere materii prime de calitate. Totul trebuie să fie proaspăt, de sezon.

Citește mai mult