Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Fostul baschetbalist Kobe Bryant a murit într-un accident de elicopter

Kobe Bryant

Sursa foto Keith Allison - Flickr: Kobe Bryant/Wikimedia

Fostul baschetbalist Kobe Bryant a murit duminică, la vârsta de 41 de ani, după ce elicopterul în care se afla s-a prăbuşit în Calabasas, Los Angeles, a anunțat TMZ.

În elicopter se mai aflau cel puţin încă trei persoane, între care și una dintre cele patru fiice ale sportivului, Gianna Maria Onore, în vârstă de 13 ani, potrivit CNN.

Bryant s-a retras din activitatea sportivă în aprilie 2016, după 20 de ani petrecuţi la Los Angeles Lakers.

Kobe Bryant a câştigat cinci titluri de campion NBA cu Los Angeles Lakers. El a fost desemnat cel mai bun jucător din ligă în 2008, cel mai bun baschetbalist al finalelor din 2009 şi 2010, a fost selecţiont de 17 ori pentru All Star Game şi a fost desemnat de patru ori cel mai bun jucător din meciul vedetelor.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Telemunca

Odată cu răspândirea noului coronavirus de la o țară la alta, companiile din toată lumea și-au schimbat politica de resurse umane și și-au încurajat angajații să lucreze la distanță pentru a preveni extinderea epidemiei. O decizie care ține de supraviețuirea biologică, dar și de supraviețuirea ca business. (Foto: Guliver/ Getty Images)

Citește mai mult

Recul

Povestea Recul începe în 2015, când regizorul Vlad Dragomirescu și actorul Bogdan Untilă și-au propus să creeze un incubator pentru proiecte culturale independente, care să cuprindă două direcții: teatrul de improvizație și teatrul clasic.

Citește mai mult

Alphahead

Vishal Narender și Georgeta Brehoi, soția sa, au venit în România în urmă cu 4 ani, după ce au lucrat în mai multe multinaționale din India, Franța și Irlanda, și au decis să-și investească toate economiile pentru a produce echipamente moto.

Citește mai mult