Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Radu Mazăre, prins în Madagascar. Poliția: A fost arestat un cetățean român, condamnat la 9 ani de închisoare

Radu Mazăre

Radu Mazăre a fost prins de autorități miercuri în Madagascar, au declarat pentru G4Media.ro surse judiciare.

UPDATE: Inspectoratul General al Poliției Române a confirmat că autoritățile din Madagascar au arestat, pentru o perioadă de 6 zile, un cetățean român, condamnat la 9 ani de închisoare. „Autorităţile din Madagascar au comunicat Inspectoratului General al Poliţiei Române, prin Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională, faptul că un cetăţean român, urmărit internaţional pentru punerea în aplicare a unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 9 ani, a fost arestat, la data de 8 mai a.c., pentru o perioadă de 6 zile”, precizează IGPR. 

Mazăre a fost condamnat definitiv la 9 ani de închisoare în februarie 2019 în dosarul retrocedărilor fictive de terenuri de pe faleza din Constanța.

Fostul primar al Constanței a fugit din țară la sfârșitul anului 2017, pe când se afla sub control judiciar. El s-a dus în Madagascar unde avea afaceri. 

Pe numele său a fost emis un mandat internațional de arestare..

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • M-as mira foarte tare sa nu-l faca scapat pe Raducu , doar acum Republica Constanta e la putere in justitie . Nu intimplator ...
  • Like 0
 • Se va întîmpla și în cazul lui ceea ce am văzut în cazul Bica, Udrea????.......
  • Like 0
  • @ Silvia Palos
   dan check icon
   Mai mult ca sigur va scapa , a cotizat prea mult la PSD si stie multe asa ca trebuie scapat ca sa taca.
   • Like 0


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Speranța Farcă

„Părinții sunt foarte angoasați, aud peste tot că copilul lui cutare face așa, copilul lui cutare face așa. Și se gândesc că ei nu oferă același start copilului lor, care va intra în competiție cu acei copii care au făcut toate acele cursuri. Gândim educația și viața ca pe o competiție”, spune Speranța Farca.

Citește mai mult

Șezlonguri în apă la Marea Neagră

Este o adevărată luptă între turişti pentru a prinde cel mai apropiat pat de plajă lângă apă deşi nu stau prea mult pe sezlong şi apoi tot ei se plâng că nu au soare pentru a se bronza din cauza umbrelelor extrem de apropiate.

Citește mai mult

Foto pentru textul Arinei Angelescu

Plec în oraș. Nu apuc să conduc prea mult când aud telefonul. E mama, care rămăsese cu cel mic. Inima îmi bate deja mai tare. Îmi trec tot felul de scenarii prin cap. Niciunul prea fericit. Răspund. Nu e mama. E băiețelul meu. Plânge în hohote și lasă puțin spațiu ca eu să înțeleg ceva. Nu-știu-ce grisine pe care le-am uitat acasă?!

Citește mai mult

Andrei Ene

AntiFragile, un startup care dezvoltă un sistem de etichete inteligente, care permit monitorizarea de la distanță a coletelor pe parcursul procesului de transport, a fost desemnat vineri seara câștigătorul competiției UPGRADE 100 Floors Elevator Pitch. Pe scurt, eticheta își schimbă culoarea dacă pachetul a fost scăpat de curieri.

Citește mai mult