Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Radu Mazăre, prins în Madagascar. Poliția: A fost arestat un cetățean român, condamnat la 9 ani de închisoare

Radu Mazăre

Radu Mazăre a fost prins de autorități miercuri în Madagascar, au declarat pentru G4Media.ro surse judiciare.

UPDATE: Inspectoratul General al Poliției Române a confirmat că autoritățile din Madagascar au arestat, pentru o perioadă de 6 zile, un cetățean român, condamnat la 9 ani de închisoare. „Autorităţile din Madagascar au comunicat Inspectoratului General al Poliţiei Române, prin Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională, faptul că un cetăţean român, urmărit internaţional pentru punerea în aplicare a unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 9 ani, a fost arestat, la data de 8 mai a.c., pentru o perioadă de 6 zile”, precizează IGPR. 

Mazăre a fost condamnat definitiv la 9 ani de închisoare în februarie 2019 în dosarul retrocedărilor fictive de terenuri de pe faleza din Constanța.

Fostul primar al Constanței a fugit din țară la sfârșitul anului 2017, pe când se afla sub control judiciar. El s-a dus în Madagascar unde avea afaceri. 

Pe numele său a fost emis un mandat internațional de arestare..

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • M-as mira foarte tare sa nu-l faca scapat pe Raducu , doar acum Republica Constanta e la putere in justitie . Nu intimplator ...
  • Like 0
 • Se va întîmpla și în cazul lui ceea ce am văzut în cazul Bica, Udrea????.......
  • Like 0
  • @ Silvia Palos
   dan check icon
   Mai mult ca sigur va scapa , a cotizat prea mult la PSD si stie multe asa ca trebuie scapat ca sa taca.
   • Like 0


Îți recomandăm

Protest 10 august

„Dacă se rostesc astfel de cuvinte cum face Liviu Dragnea, adică moarte, omor, bătăuşi, droguri, fascişti, toate sunt calculate, repetate de domnul Dragnea şi de consilierii săi pentru a construi o justficare în ochii opiniei publice a unor intervenţii asupra manifestanţilor anti-PSD care, până acum nu au comis nicio violenţă”, spune Cristian Tudor Popescu. (Foto: Inquam Photos)

Citește mai mult