Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Gabriela Firea, după înfrângerea în alegeri: Soțul meu l-a sunat pe domnul Orban să îl întrebe de ce m-a demonizat, de ce m-a demolat

Gabriela Firea - conferință de presă

Foto: Inquam Photos

După pierderea alegerilor de la București, Gabriela Firea a susținut că întreaga campanie electorală a dreptei s-a bazat pe minciuni la adresa sa.

Aceasta spus că soțul său, Florentin Pandele, reales pentru un un nou mandat la Voluntari, l-a sunat pe premierul Ludovic Orban și l-a întrebat de ce a demonizat-o. 

„Am obţinut foarte multe voturi, mai ales într-o campanie bazată numai pe minciuni la adresa mea, că am o caracatiţă. Vreau să văd caracatiţa când va ajunge domnul Dan şi va căuta caracatiţa, va chema caracatiţa la şedinţă. Nu există o caracatiţă, acelea au fost minciuni de campanie. Când soţul meu l-a sunat pe domnul Orban în noaptea alegerilor şi l-a întrebat de ce a ales calea urâtă a unei campanii negative, de ce m-a demonizat, de ce m-a demolat, e convins că a făcut bine, e convins că pentru bucureşteni e mai bine să fie domnul Dan faţă de mine care inclusiv adversarii îmi recunosc capacitatea de muncă şi de implicare. Şi domnul Orban a spus: ”Măi Florine, dar erau declaraţii politice”. Dacă în cadrul unor declaraţii politice poţi să demolezi un om şi poţi să spui numai minciuni, atunci această politică este murdară”, a declarat Gabriela Firea, potrivit News.ro.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Curat murdar, coane Fanica!
  • Like 0
 • Vai de mine!...
  • Like 0
 • Exact mentalitatea hotului de buzunare , il prinzi cu mana pe portofel si incepe sa urle ca-l jignesti . Trebuie sa fii ori jigodie in stare pura ori nebuna de legat sa vorbesti de denigragre dupa ce ti-ai acoperit adversarul cu dejectii pe toate posturile TV , inclusiv pe panouri publicitare montate in centrul orasului.
  Ce creatura josnica. Sa ne ferim ca aceasta creatura sa ajunga sa aiba puterea politica in mana , ca o sa-l vedem de Dragnea la puterea zece.
  • Like 4
 • Nume check icon
  Daca acesta caracatita exista in Primarie, ma astept ca cel putin in urmatoarele luni sa inceapa sa isi mai piarda din tentacule si atunci multe lucruri o sa mearga mai bine. Si atept ca dl. Nicusor Dan sa vina cu probe si dovezi in acest sens
  Daca nu, exista, sau este numai un nepotism (var, cumnat, cumatru, nepot, fin, finut, finuta, etc). nseamna ca este vorba de o incompetenta crasa de sus pana jos, ceea ce poate face si mai greu procesul de dezvoltare.
  • Like 0
 • Gecaba Gecaba check icon
  Firea, indecenta pana și în a își expune colonul in politica, continua sa piardă scaune urat mirositoare pe măsură ce deschide gura. Atâta diaree verbala, rar poți întâlni.
  • Like 3
 • Paul check icon
  In momentul in care Fifi își ia sarma și se cara din politica, aceasta o sa se curețe in mod semnificativ.
  • Like 3
  • @ Paul
   Keep calm! In noiembrie apare in Parlament, deputata sau senatoare!
   • Like 0
 • Nu inteleg de ce se mai uita presa in gura lui Firea. Mai toate ziarele au publicat declaratii date de catre ex-primarita. Gata! Cucoana este istorie! Duca-se de unde a venit! Ura si la gara! Sau, ne este frica de ce va fi sa vina si ne uitam dintr-un reflex de tipul sindromului Stockholm inapoi, catre calaii si siluitorii nostri?
  • Like 3
  • @ Bogdan Misaila
   Nume check icon
   Inca genereaza click-uri, trafic pe internet si bani, iar madam firea stie foarte bine despre aceste lucruri si se foloseste sa se mentina in "carti". Celelalte alegeri sunt la usa...
   • Like 2
  • @ Bogdan Misaila
   Bine ar fi sa fie istorie. O sa fie in fruntea listei la parlamentare la Bucuresti, Oprisan la Vrancea etc. Mai e mult de munca.
   • Like 3
 • Dna Firea nu stie sa piarda.Nu are eleganta unui politician care pierde cu demnitate.Poate nici nu ar trebui sa comentez nefiind din Bucuresti ci din Ardeal dar am fost uimita sa vad cum s-au dus banii bucurestenilor pe tot felul de proiecte crete si ei stateau in frig si fara apa calda.Ma si intreb unde se va ajunge cu atata apa fierbinte care curge direct in pamant.Cred ca dna fost primar ar trebui sa stea acasa sa-si vada de sanatate si de copii.
  • Like 3


Îți recomandăm

Dan Byron_FB

Se numește Daniel Radu, are 43 de ani și a copilărit într-un bloc lung, aflat lângă un altul, în ruină, de pe Șoseaua Pantelimon din București. În lumea aceea, mulți copii săraci, jefuiți de către soartă de dragoste și siguranță, căutau să recupereze ceva de la viață din buzunare străine și să egaleze scorul lovindu-i pe cei mai slabi decât ei.

Citește mai mult

OnLaptop

Cu o experiență de aproape 15 ani în business-ul IT, Valentin Morlovea a intrat pe nișa reparațiilor de laptop-uri în 2015, o afacere a cărei dezvoltare depinde fundamental de viteza de răspuns în soluționarea problemelor clienților. În prezent, 70% din laptopurile care intră în OnLaptop Service Center&Shop din București, sunt reparate în maxim 24 de ore, lucru care este posibil datorită dezvoltării unui soft dedicat.

Citește mai mult

iziBAC

„Am primit mesaje după ultima sesiune de Bac, pe unul dintre ele chiar l-am postat. Era o fată care nu a putut să se pregătească pentru biologie și a învățat la această materie doar cu iziBAC și în contextul acesta a luat 9.20”, povestește Adrian Stratulat.

Citește mai mult