Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

GALERIE FOTO. Cum arată desenele dintre care a fost ales logo-ul Capitalei. Din ce a avut de ales juriul

Primăria Municipiului București a publicat desenele înscrise la concursul pentru logo-ul Capitalei.

„Zeci de Arcuri de triumf, multe inimi și B-uri, dar și câteva acvile și Case ale poporului", declară pentru Paginademedia.ro publicitarul Bogdan Naumovici, membru al comisiei care a ales logoul Capitalei.

Reamintim că, în primă fază, logoul ales de comisie a fost descalificat, întrucât semăna cu simbolul orașului Taipei. Ulterior, comisia a ales un nou logo.

Pentru transparență, spunea Naumovici, Primăria va publica desenele concurente. A făcut-o în această seară.

Pentru transparență, spunea Naumovici, Primăria va publica desenele concurente. A făcut-o vineri seară.


Vezi restul desenelor pe paginademedia.ro

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Niste mizerii cel mult mediocre. Sunt oameni in Romania care pot face logo-uri mult mai misto, cine i-a selectat pe astia sa deseneze ? Uitati aici un logo simplu si de bun simt: https://www.visitdubai.com/Assets/images/dubai-logo.jpg
  Scrie in engleza cu albastru, iar cele cu mov sunt in araba, care inseamna tot Dubai. ce-ar fi fost sa aiba un logo cu toate cladirile de peste 50 de etaje de aici, ingramadite intrun dreptunghi de 150x150 pixeli ? Madam firea ne face logo-uri, dar metroul nu are indicatoare in engleza, harta orasului prin centrul vechi e doar in Romana, etc , etc. Vrem turisti, dar prima teapa le-o dam cu taxiul cand pleaca de la Otopeni...
  • Like 0
 • check icon
  Mie nu-mi place nici unul, dar poate am eu gusturi pervertite. Nu pricep de ce Bucureștiul ar trebui să aibă alt logo decât stema heraldică a orașului, dar poate și aici greșesc. Dna primar, în loc să se ocupe de lucruri serioase ale orașului, se ocupă de tot felul de bazaconii irelevante. Orașul are mari probleme cu semaforizarea inteligentă («unda verde»), cu disciplina rutieră, cu parcările, cu calitatea aerului, cu zonele pietonale și de biciclete, cu transportul public integrat etc. Prioritățile orașului sunt cu totul altele.
  • Like 0
 • Crabu check icon
  Unele arata foarte bine, altele parca-s facute la chioscu' de stampile din colt!
  • Like 0
  • @ Crabu
   check icon
   Toate sunt de la mediocru în jos.
   • Like 0


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Chef Alex Dumitru

Bună parte dintre ingredientele proaspete pe care le utilizează în rețetele sale de adevărat făuritor de gust, chef Alex Dumitru le cumpără, de două-trei ori pe săptămână, din Piețele Obor, Domenii și Matache. Merge doar la producători testați, care au întotdeauna grijă să îi ofere materii prime de calitate. Totul trebuie să fie proaspăt, de sezon.

Citește mai mult

Eric Stab, Engie România

De la ultimele etaje ale clădirii în care se află sediul central al Engie România, când privești pe geam, îți poți imagina ușor o mare de panouri puse la muncă să capteze razele soarelui. „La finalul zilei, energia cea mai ieftină este energia pe care nu o consumi ”, spune zâmbind spune Eric Stab.

Citește mai mult