Sari la continut

De șase ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

DOCUMENT. Guvernul a ABROGAT ordonanța 13 și a desecretizat stenogramele din două ședințe

Guvernul s-a reunit astăzi la ora 14.00 si a a ABROGAT ordonanța 13 și a desecretizat stenogramele din două ședințe. Prima este momentul în care Guvernul Ciolos a modificat Codul Penal, cea de-a doua este cea în care a fost adoptată OUG 13, ce prevede dezincriminarea parțială a abuzului în serviciu.

Judecătorul Cristi Danileț vorbeste însă despre o "scăpare" în noua Ordonanță de Urgență.

Iată cum arată ordonanța publicată în Monitorul Oficial:


Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • DanM check icon
  Tariceanu: "inteleptul cedeaza". Acesti oameni n-au inteles nimic!

  Niste sinucigasi politic. Marim presiunea!
  • Like 1
  • @ DanM
   Jignitor ca de obicei monsieur... Citroen.
   • Like 0


Îți recomandăm

Wantsome

Academia Prietenoasă Wantsome îi invită pe toți cei care își doresc să facă o reconversie profesională în IT sau un upgrade de skill-uri în 2022 să participe gratuit la evenimentul Perfect Week - o săptămână deschisă demonstrativă care aduce oportunități de cunoaștere a universului IT, a mentorilor, a angajatorilor și a foștilor cursanți.

Citește mai mult

Școală modernă

Educația, în toate formele sale, este o investiție, nu o cheltuială. De la nivelul familiei și până la societate în ansamblul ei, toți ar trebui să fim conștienți că fiecare resursă alocată acestui domeniu aduce, aproape fără excepție, plus valoare ce se întoarce la nivel de individ și în comunitate.

Citește mai mult

Apartamente

22 de grade Celsius. Aceasta este temperatura pe care românii din orașe preferă să o aibă iarna în case, conform unui studiu realizat pentru Habits by Republica de Unlock Research.

Citește mai mult