Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Homosexualitatea nu e imorală, stimați 3 milioane!

3 milioane de concetățeni de-ai mei au semnat petiția inițiată de Biserica Ultrafericitului Daniel, care ar interzice căsătoria civilă între persoane de același sex prin modificarea în acest sens a Constituției.

Nici măcar nu pot să-i ironizez. După 26 de ani de libertate, încă există 3 milioane de români care le refuză altor români un drept al omului. Acela de a iubi pe cine vrea.

A fi îndrăgostit de o ființă umană de același sex nu e imoral, stimați 3 milioane. Dacă iubesc un bărbat, de ce să nu am dreptul să împart cu el, printr-un act civil, patrimoniul, moștenirea, reprezentarea, spațiul locativ, așa cum am cu o femeie? Sau invers.

Pe cine supăr cu asta?

A, dacă BOR dă o circulară prin care se interzice oricărui preot ortodox să oficieze o căsătorie religioasă între persoane de același sex, are tot dreptul s-o facă. Credincioșii țin de Biserică și se supun regulilor ei.

Îți recomandăm

Dar cu ce drept nu îngăduie BOR zisa Mântuitorului, „Iubește-ți aproapele ca pe tine însuți”, Iisus neprecizând dacă aproapele e femeie sau bărbat? Cu ce drept se amestecă în Constituția care e pentru toți, credincioși sau ne, hetero sau homo?

Și până la urmă, ia hai să lăsăm oleacă metafizica de-o parte și să ne uităm la fizic: puteți să-mi spuneți ce modalități sexuale gay & lesbian nu sunt folosite și de cuplurile heterosexuale? Adică, de pildă, stimați bine-credincioși, cum e cu felația, cunilincția sau sexul anal?

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Cu totii suntem bolnaviori iar unii dintre noi poate suntem in recuperare, in revenire. Nici nu se pune vorba de moralitate sau de a vedea care pacat e mai mare ci e vorba despre 'ce e mai de folos?' si 'cum sa conservam inocenta si puritatea?'. Faptul ca e gay sau ne-gay e treaba fiecaruia, dar daca el e gay asta nu inseamna ca ii dau dreptul sa vina la copilasul meu sa isi expuna el materialele educative ca sa-l 'faca constient de optiuni'. Daca el e gay asta nu inseamna ca nu se mai poate citi Evaghelia in Biserici ca s-ar supara el sau s-ar simti discriminat. Si caniblaii sunt minoritari si cu siguranta vor gasi metode prin care sa spuna 'pai noi mancam doar voluntari, nu cu forta' dar asta nu inseamna ca eu trebuie sa fiu obligat ca al meu copilas sa invete la socala ca si carnita de om e buna sau sa guste sa vada singur. Placerile aduc durere (si sper sa nu ne contrazicem pe acest topic) iar daca asta ar fi adevarat, haideti sa ne asiguram ca statul protejeaza bucuria, puritatea, inocenta ... nu da optinui de tot felul despre noi placeri.....
  • Like 0
 • Da, homosexualitatea e imorala , chiar foarte ! O situatie ipotetica ce tine de SF , dl CTP le are cu domeniul asta, sa presupunem ca am avea de ales la o condamnare prin pedeapsa capitala intre un homosexual si un criminal in serie, cine sa fie gratiat. Oare noi, romanii, ce am alege ?
  Si alea 10 porunci pot fi modificate printr-o OUG, referendum, rezolutie ONU sau UE, bula papala sau epistola a prea-fericitului ? Intreb doar ... :)
  • Like 1
  • @ Ovidiu Gura
   A spune că homosexualitatea este imorală, nu este cea mai fericită și corectă condamnare a acestei „apucături„. Acest obicei este întâlnit și în zona faunei la diferite specii de animale. Deasemenea să nu uităm că homosexualitatea se face vinovată de răspândirea maladiei sec. XX : SIDA. Ce-i puțin hilar e că biserica ar trebui să stea deoparte sau măcar să nu se agite cum o fac acum, pentru că mănăstirile de călugări, în general locurile „aglomerate„ de fețe bisericești sunt locuri unde se practică contactele sexuale între bărbați. Așa ca fapt divers dacă cunoașteți cameriste care lucrează de mai mulți ani în hoteluri de 4-5 stele (sunt pretențioși) întrebași-le cum arată o cameră după ce au folosit-o un cuplu de homosexuali : lenjeria de pat pătată la greu de sânge și materie fecală. Scuzați-mă pentru acest exemplu dar eu personal am o repulsie pentru practicanții homosexuali și pentru aceste aspecte care se adaugă la altele și mai scârboase. Am mai comentat pe tema asta dar de fiecare m-am ferit să intru în astfel de amănunte dar văzând cum decurg comentariile pe această temă cu ocazia referendumului, am găsit de cuviință să ating și niște aspecte la propriu despre ce se întâmplă într-un cuplu de homosexuali. Dar mai sunt multe de spus.
   • Like 0
 • oli check icon
  Cetățenii care doresc modificarea Constituției sunt priviți ca fiind ipocriți în argumentele pe care le aduc. Dar, domnule/doamnă pro gay, oricare ar fi numele tău, cum ar fi să-l vezi pe „Ixulescu”, propriul băiat, sărutându-l pe „Igreculescu”, „mireasa” lui, la starea civilă ???
  Te-ai gândit vreodată la asta ?
  • Like 1
  • @ oli
   Delia MC Delia MC check icon
   Dar cum ar fi ca un părinte anti-gay să vadă asta?Și nu la starea civila, așa, întâmplător.Statistic vorbind se poate!Nu vom afla însă, căci de-ar fi nu s-ar mai povesti...
   • Like 0
  • @ oli
   Mi s-ar parea normal. E dreptul fiecaruia sa aleaga cum si cu cine face sex. Ati fi socat sa aflati cati dintre cunoscutii dumneavoastra sunt, daca nu gay, cel putin "multifunctionali".
   • Like 0
  • @ Alexandru Adrian German
   Votul nu implica in nici un fel dreptul fiecăruia de a alege cu cine se culca ci dreptul nostru, al celor prosti, de a nu fi obligați sa vedem paradele gay pe străzi, de a ne educa copiii in spiritul normalității, asa cum o vedem noi si de a nu introduce mizeriile de "educație" LGBT... in școli!
   • Like 0
 • ”Dar cu ce drept nu îngăduie BOR zisa Mântuitorului, „Iubește-ți aproapele ca pe tine însuți”, Iisus neprecizând dacă aproapele e femeie sau bărbat?”

  Îl întreb pe autorul acestui articol: ”Este Adolf Hitler aproapele său pe care îl iubește ca sine însuși?” Dar Иосиф Виссарионович Сталин este aproapele lui CTP, aproape pe care îl iubește ca pe sine însuși? Mă refer la acel Stalin căruia i se atribuie următoarele cuvinte: ”Dacă moare un om – este o tragedie, dacă mor însă o sută de mii – este doar o statistică!”, acel Stalin – dictator și nemilos – care a patronat un regim oribil care a dus la moartea a milioane și milioane de oameni (în golodomoruri, prin Gulagurile Siberiei sau – pur și simplu – împușcați la marginea unei păduri). Sau că să venim mai aproape de zilele noastre - este pedofilul acela din Satu Mare care a urmărit un copilaș pe care l-a ademenit într-o clădire părăsită, l-a violat, după care l-a ucis fără milă, este acel pedofil aproapele lui CTP pe care acesta îl iubește ca pe sine însuși? Dacă ”Da”, atunci să ne spună cu voce tare în vreuna din emisiunile la care are acces, ca să audă toată țara! Să ne spună dacă îl iubește pe Hitler. Să ne spună dacă îl iubește pe Stalin. Să ne spună dacă iubește pedofilii care violează și omoară copilașii nevinovați!

  În ceea ce mă privește o spun clar: ”Nu-l iubesc pe Hitler, îl urăsc pe Hitler pentru crimele oribile contra umanității pe care acesta le-a comis. Acesta nu este aproapele meu, este departele meu!”

  La fel stau lucrurile și cu Stalin sau cu pedofilii care violează și omoară copilași nevinovați. Aceștia nu sunt apropele meu, dimpotriva sunt departele meu. Nu vreau să am nimic de-a face cu, îi vreau cât mai departe, mai ales de copiii mei!

  Merg mai departe și vin cu o întrebare teologică: ”Trebuie un creștin să-i iubească pe aceia care îl urăsc pe Dumnezeu?”

  Pentru un creștin Dumnezeu este ființa supremă, ființa pe care o adoră și o iubește cel mai mult! Nimic și nimeni nu trebuie să fie mai presus de iubirea unui creștin față de Dumenzeu, nici măcar propria sa viață!

  ”Isus i-a răspuns: „Să iubeşti pe Domnul, Dumnezeul tău, cu toată inima ta, cu tot sufletul tău şi cu tot cugetul tău.” Matei 22:37

  Ce răspund dă Biblia la întrebarea teologică pe care am pus-o mai sus? Iată ce răspuns am găsit în 2 Cronici cap. 19:

  ”1 Iosafat, împăratul lui Iuda, s-a întors în pace acasă, la Ierusalim.
  2 Iehu, fiul prorocului Hanani, i-a ieşit înainte şi a zis împăratului Iosafat: „Cum de ai ajutat tu pe cel rău şi ai iubit pe cei ce urăsc pe Domnul? Din pricina aceasta este mâniat Domnul pe tine.”

  Iosafat, împăratul lui Iuda a fost la luptă împreună cu Ahab, regele nelegiut a lui Israel. Cum a văzut acest lucru Dumnezeu? Extrem de negativ, atrăgând mânia lui Dumezeu asupra sa:

  ”CUM DE AI AJUTAT TU PE CEL RĂU ŞI AI IUBIT PE CEI CE URĂSC PE DOMNUL?” Ajutând pe cel rău și iubind pe cei ce îl urăsc pe Dumnezeu, Iosafat și-a atras mânia lui Dumnezeu asupra sa.

  Oare creștinii care își arată iubirea lor (libidinoasă) față de perverși nu-și vor atrage și ei mânia lui Dumnezeu asupra lor? S-a schimbat cumva Dumnezeu? Are Dumenzeu cumva măsuri diferite? Nicidecum! Dumnezeu nu se schimbă! Dumenzeu este același și ieri, și azi și-n vecii vecilor! Amin!!!

  Și o ultima întrebare: perverșii îl iubesc sau îl urăsc pe Dumnezeu? Nu-i vom întreba pe perverși, ci ne vom duce iarăși direct la o sursă sigură, la Cuvântul lui Dumnezeu, care nu minte niciodată:

  ”26 Din pricina aceasta, Dumnezeu i-a lăsat în voia unor patimi scârboase, căci femeile lor au schimbat întrebuinţarea firească a lor într-una care este împotriva firii;
  27 tot astfel, şi bărbaţii au părăsit întrebuinţarea firească a femeii, s-au aprins în poftele lor unii pentru alţii, au săvârşit parte bărbătească cu parte bărbătească lucruri scârboase şi au primit în ei înşişi plata cuvenită pentru rătăcirea lor.
  28 Fiindcă n-au căutat să păstreze pe Dumnezeu în cunoştinţa lor, Dumnezeu I-A LĂSAT ÎN VOIA MINŢII LOR BLESTEMATE, ca să facă lucruri neîngăduite.
  29 Astfel au ajuns plini de orice fel de nelegiuire, de curvie, de viclenie, de lăcomie, de răutate; plini de pizmă, de ucidere, de ceartă, de înşelăciune, de porniri răutăcioase; sunt şoptitori,
  30 bârfitori, URÂTORI DE DUMNEZEU, obraznici, trufaşi, lăudăroşi, născocitori de rele, neascultători de părinţi,
  31 fără pricepere, călcători de cuvânt, fără dragoste firească, neînduplecaţi, fără milă. ”

  Plini de ce? De orice nelegiure! De viclenie! De lăcomie! De răutate! DE URĂ FAȚĂ DE DUMNEZEU. Și nu în ultimul rând, FĂRĂ MILĂ.

  Îmi aduc aminte de un articol pe care l-am citit în presa britanică despre 2 homosexuali ”căstătoriți” care au adoptat un copilaș. Copilașul a murit în custodia celor doi, iar la autopsie cu greu i-au putut găsi vreun osișor care să nu fi fost rupt. Cum de a fost posibilă o crimă atât de oribilă?

  Pentru un creștin acest caz este extrem de trist (pentru că știe că dacă oamenii ar fi luat în serios cuvântul adevărat a lui Dumnezeu, care prezintă cu fidelitate absolută realitatea (spre deosebire de propaganda mincionoasă promovată în filme sau în mass-media) atunci această crimă nu ar fi avut loc niciodată), însă nu și surprinzătoare. La ce altceva te poți aștepta de la niște oameni care au ajuns plini de orice nelegiure, plini de curvie, plini de viclenie, plini de răutate, plini DE UCIDERE, care îl URĂSC PE DUMNEZEU, care nu sunt capabili nici măcar de dragostea aceea firească (de care este în stare orice om normal atunci când vede un copilaș), FĂRĂ MILĂ???
  • Like 1
 • ”Homosexualitatea nu e imorală, stimați 3 milioane!”
  Semnat: Satana

  Nu, nu, să nu mă înțelegeți greșit. Eu nu spun că CTP este Satana. CTP nu este Satana, este doar o slugă de-a lui! Și nu o spun pentru a jigni în mod gratuit (departe de mine gândul acesta), ci în sens teologic (pentru că, făcând referire la cuvintele Mântuitorului, CTP a intrat pe terenul Bibliei, iar cel care intră pe terenul Bibliei de Biblie și va fi judecat!!!).

  Cine în afară de însuși Satana sau de slugile lui fidele își poate permite să-L contrazică, în mod flagrant, pe Dumnezeu?! Nimeni!

  Dumnezeu îi spune lui Adam și Evei: ”Dacă mâncați din pomul cunoștinței binelui și răului, atunci veți muri negreșit”.

  Satana vine însă și-L contrazice pe Dumnezeu în mod flagrant: „Hotărât că nu veţi muri, dar Dumnezeu ştie că, în ziua când veţi mânca din el, vi se vor deschide ochii şi veţi fi ca Dumnezeu, cunoscând binele şi răul”.

  Satana (împreună cu slugile lui fidele) face și astăzi ceea ce a făcut de la bun început: minte și tot minte cu nerușinare, contrazicându-L în mod flagrant pe Dumnezeu!

  Ce a spus Dumnezeu despre păcatul perversităților sexuale?
  ”22 Să nu te culci cu un bărbat cum se culcă cineva cu o femeie. Este o urâciune.
  23 Să nu te culci cu o vită ca să te pângăreşti cu ea. Femeia să nu se apropie de o vită ca să curvească cu ea. Este o mare mişelie.” Leviticul 18:22-23

  Ce este sexul homosexual? O urâciune! Dar sexul cu vitele? O mare mișelie! Cele 2 perversiuni stau alături una de cealaltă. De ce? Pentru că sunt două ramuri care își trag seva din același trunchi comun: perversitatea!

  Cât de urât este în ochii lui Dumnezeu păcatul practicării homosexualității? Atât de urât încât acesta a intrat pe lista scurtă a păcatelor care merită - nici mai mult, nici mai puțin - pedeapsa cu moartea!

  ”Dacă un om se culcă cu un om cum se culcă cineva cu o femeie, amândoi au făcut un lucru scârbos; să fie pedepsiţi cu moartea, sângele lor să cadă asupra lor.” Leviticul 20:13

  Bine, bine veți spune, dar ”dacă și cu parcă” în noul testament Dumnezeu și-a mai revizuit din atitudinea Sa față de homosexualitate, nu-i așa?! Nicidecum! Citiți cu atenți, vă rog, cap. 1 din Romani. Eu însă voi prelua doar o mică frântură (pentru a nu lungi prea mult comentariul, care și așa este deja destul de lung):

  ”Şi, măcar că ştiu hotărârea lui Dumnezeu, că CEI CE FAC ASEMENEA LUCRURI SUNT VREDNICI DE MOARTE, totuşi ei nu numai că le fac, dar şi găsesc de buni pe cei ce le fac.” Romani 1:21

  După cum vedeți Biblia spune și în noul testament ceea ce spune și vechiul testament: cei care practică sexul homosexual SUNT VREDNICI DE MOARTE.

  ”14 Ferice de cei ce îşi spală hainele, ca să aibă drept la pomul vieţii şi să intre pe porţi în cetate! 15 Afară sunt câinii, vrăjitorii, curvarii, ucigaşii, închinătorii la idoli şi oricine iubeşte minciuna şi trăieşte în minciună!”

  Cine credeți că sunt ”câinii” de care vorbește Apocalipsa că vor rămâne afară (afară din rai și lipsiți de viața veșnică)? Animalele patrupede sau cei care fac sex homosexual precum câinii?!

  Ca să nu vă las să orbecăiți la întâmplare, vă aduc următoarele versete clarificatoare din vechiul testament (Biblia se explică pe ea însăși):
  ”17 Să nu fie nicio curvă din fetele lui Israel şi să nu fie niciun sodomit din fiii lui Israel.
  18 Să n-aduci în casa Domnului, Dumnezeului tău, câştigul unei curve, nici preţul unui câine ca împlinire a unei juruinţe oarecare, căci şi unul, şi altul sunt o urâciune înaintea Domnului, Dumnezeului tău. ”

  Observați paralelismul? Curvă -> câștigul unei curve, sodomit -> prețul unui câine. Este clar că în Biblie sodomiții mai sunt numiți și ”câini”. Or pe aceștia î-a avut în vedere apostolul Ioan atunci când a scris Apocalipsa (Biblia nu se preocupă de salvarea/pierderea animalelor, ci a oamenilor!).
  • Like 2
 • Când o vacă este de acord să se ”căsătorească” cu un bou, atunci aceasta își exprimă ”acordul” prin faptul că (1) stă pe loc și (2) își dă coada într-o parte (pentru a avea loc actul consumării ”căsătoriei”).

  Dacă o vacă nu este de acord să se ”căsătorească”, atunci nu are importanță cât de puternic sau cât de înfocat este boul, acesta nu-i va putea face nimic! Iar ”dezacordul” vacii se exprimă astfel: (1) aceasta nu stă în niciun caz pe loc, ci fuge cât o ține picioarele, (2) își ține coada strâns lipită ca să nu i se vadă ”rușinea” și (3) rage cât o ține plămânii ca să vadă toată lumea că nerușinatul vrea să o ia cu de-a sila în ”căsătorie”.

  Te asigur că și în cazul vitelor mici (oi și capre) lucrurile stau cam la fel!

  Acestea fiind spuse, doresc pe această cale să adresez o întrebare către d-l Morar, judecătorul cu mintea depravată de la curtea constituțională, care nu are nimic mai bun de făcut pentru solda nesimțită pe care o primește decât să susțină cauza perverșilor:

  ”Dacă un pervers nu se poate căsători cu o capră, atunci ce drepturi fundamentale i se suprimă/încalcă acestuia?”

  Întrebarea fiind cât se poate de serioasă, aștept și un răspuns la fel de serios. Cu citări din constituție, din deciziile curții constituționale din România, ci referiri la involuția jurisprudenții promovată, cu sârg și spor, de judecătorii activiști, făuritori ai omului ”nou” care nu are nici mamă, nici tată... și nici măcar sex nu (mai) are! din GayRopa sau de pe alte meleaguri unde sodomia se răspândește în lung și-n lat cu viteza unei ciume care și-a propus să înghită tot ceea ce-i stă în cale...
  • Like 1
 • Probabil următorul referendum va fi introducerea în Constituție a interzicerii incinerării mortului, adică obligația de a fi înmormântat în cimitir în pământ!
  • Like 1
 • Din pacate, desi va admir in ansamblu judecatile pe care le emiteti si modul de abordare, pe aceasta tema ati deraiat pur si simplu! Sodomia exista din vremuri antice, dar o poti ridica la rang de normalitate. Familia este celula societatii, formata din barbat si femeie tocmai pentru perpetuarea speciei! Dumnezeu a spus : '' Iubeste-ti aproapele!" dar a spus si " Cresteti si va inmultiti!" Cum credeti ca se va mai perpetua aceasta specie in conditiile in care un copil va creste, infiat fiind, intr-o familie cu parinti de acelasi sex? Nu va considera ca aceasta este normalitatea si va incerca la randul lui sa traiasca la fel? Psihologia o recunoaste: obisnuinta este a doua natura! Deci? Spre ce ne indreptam! Spre disparitia, lenta dar sigura, a speciei umane. La asta ar trebui sa ne gandim! Implicarea BOR -ului sau orice alte abordari ce implica religia sau lipsa de toleranta sunt lipsite de sens! Exista un mare pericol pe care multi nu il vad : invocam peste tot DREPTURILE OMULUI, si nu realizam ca de fapt, infractorul a ajuns sa aiba mai multe drepturi decat victima, ca anormalul ia locul normalului, ca putin cate putin schimbam ordinea ancestrala si fireasca a lucrurilor! Si nu stiu de ce dar am impresia ca unii stiu foarte bine spre ce ne indreptam , dar asta se doreste!
  • Like 2
 • Skorpio check icon
  CpF sunt cetateni ca noi toti...bagi Biserica eronat in articol dle Popescu...este o initiativa cetateneaca semnata de actori, profesori etc...vezi pe site-ul lor cn sunt acestia...nu au nicio legatura nici cu Dragnea nici cu nimeni...sunt oameni care au intrat in contraofensiva la cererile LGBT de a schimba constitutia...nimeni nu le-a zis nimic...nu le-a cerut nimic..ei pana in 2015 cerusera de 4 ori deja schimbarea Constitutiei noastre....restul sunt aberatii oamenilor...fix aberatii , toate in sprijinul LGBT pentru a boicota normalitatea de fapt...incredibil
  • Like 4
 • Ionut A check icon
  Draga CTP (iarta ma pt prescurtarea numelui dar de cand cu Simona soarta ti e scrisa... sorry)

  In general urmaresc cu interes comentariile tale mai ales pe tenis dar si pe politic. Pe tema casatoriilor gay nu pot fi insa de acord cu tine si, daca vei si citi acrst mesaj, iti voi da cateva motive:

  1. Cine hotaraste ce moral si imoral? Eu cred ca relatiile gay sunt imorale, la fel si ultimile exemple legate de sex pe sfarsitul articolului. Tu nu poti hotari pt mine, eu nu pot hotari pt tine. Si totusi exista moral si imoral. Deci premisa argumentului tau pt casatoriile gay e slaba... spre foarte slaba.

  2. Daca cuplurile gay nu pot avea copii ce vei face cand ei vor vrea sa ceeasca copii? Le dai voie sa adopte? Care sunt consecintele pt un copil care va intra intr o astfel de familie? Stii ca rata depresiei si sinugiderii este mult mai mare/ semnificativ mai mare intre persoanele de orientare gay si copiii crescuti de acestia? Te provoc! Fa o cercetare amanuntita pe subiect. Mai pune si bolile specifice comportamentului gay. Din nou, te rog fa o cercetare. Vei afla ca persoanele care traiesc acest stil de viata traiesc mai putin, sufera de boli fizice cauzate de acest comportament ca sa nu mai vorbim de cele boli psihologice. Ce facem? In loc sa i trimitem la psiholog noi le dam drepturi? Rezolva asta ceva din consecintele comportamentului lor?

  3. Ce te faci cand, si inevatibil se ajunge aici, o persoana nu vrea sa participe la o astfel de casatorie? Stii bine povestile cofetarilor, fotografilor samd care sunt tarati in tribunale si obligati sa participe la astfel de ceremonii impotriva constiintei lor? Locuiesc in SUA de vreo 5 ani. Toate lucrurile astea se intampla. Nu sunt povesti. Ce te faci cand statul vine si iti inchide pravalia pt ca nu vrei sa faci produse cu semnele LGBTQ?!? Vezi? Dintr-o data miscarea LGBTQ seamana mai mult a comunism si securitate si din ce in ce mai putin a libertate. Unde mai pui ca in ultima vreme se discuta intens ca preotilor sa le fie impus sa cunune persoane de acelasi sex ori nu vor mai avea dreptul sa cunune pe nimeni?

  4. Ce te faci cand un barbat se crede femeie si te obliga sa i dai dreptul sa intre in baie publica la femei? Si invers, desigur. Se intampla in SUA.

  5. Ce te faci (si aici stiu ca ating un punct sensibil) cand un barbat care se crede femeie vrea sa participe la competitii sportive cu femei? Se intampla in SUA. Vezi cine este campionul statului Connecticut la atletism pe licee si cum fetele au pierdut sansa de a se califica in competitiile superioare (iar apoi au fost fortate/amenintate sa taca). Totul pt ca doi baieti, care nu erau in stare de nimic cand concurau cu alti baieti au declarat ca ei sunt de fapt femei si li s a permis sa concureze cu alte femei. Imagineaza ti tenisul (si sportul in general) peste 20/30 de ani. Nici o fata nu va mai fi no 1 in competitiile feminine. Oricum o dai, genetic barbatii sunt mai puternici decat femeile si au lejer rezultate mai bune decat fetele in sport. S au ignoram si stiinta?

  6. Daca comunitatea LGBTQ predica cu atata intensitate acceptarea si dragostea cum se face ca oricand cineva isi exprima o parere impotriva lor este imediat atacat, jignit, umilit (cam cum a facut Serena cu arbitrul)? Dintr-o data uite ca nu mai vor doar sa fie acceptati ci vor sa si impuna punctul de vedere cu forta, exact ca si partidele comuniste de peste tot din lume.

  Observati va rog ca nici macar nu am adus in discutie Divinitatea. Desi, pt un crestin, si numai pt faptul ca voia clara, indubitabila a lui Dumnezeu este pentru casatoria dintre un barbat si o femeie este un argument suficient.
  Toate astea sunt la ordinea zilei in SUA in care locuiesc momentan si toate au inceput o data cu impunerea legii care acorda drepturi de casatorie persoanelor de acelasi sex de catre 5 judecatori. (S a facut referendum si in California in anii 2000 si ghiciti care a fost rezultatul? Chiar si asa un singur judecator a ignorar mesajul si nu a pus in practica vointa populara)

  Ar mai fi multe de spus... dar din cauzele enumerate mai sus nu sunt de acord cu casatoriile intre persoanele de acelasi sex. Daca chiar a ti citit acest mesaj as aprecia sa da ti un semn si eventual o replica politicoasa.
  • Like 1


Îți recomandăm

Eric Stab, Engie România

De la ultimele etaje ale clădirii în care se află sediul central al Engie România, când privești pe geam, îți poți imagina ușor o mare de panouri puse la muncă să capteze razele soarelui. „La finalul zilei, energia cea mai ieftină este energia pe care nu o consumi ”, spune zâmbind spune Eric Stab.

Citește mai mult