Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Imaginile VIDEO cu Elena Udrea, reținută în Costa Rica. Cristian Tudor Popescu: Udrea și Bica au fost săltate de mâna lungă a statului paralel, care are în subordine Interpol și autoritățile din Costa Rica

Elena Udrea - Interpol

(Foto: captura Digi24)

Elena Udrea și Alina Bica au fost săltate de pe stradă de mâna lungă a statului paralel, care are în subordine Interpolul și autoritățile din Costa Rica și din întreaga lume, a comentat Cristian Tudor Popescu. Jurnalistul a spus la Digi24 că cele două vor fi ajutate de coaliția PSD-ALDE, chiar dacă sunt din tabere politice diferite, pentru că „frăția hoților e mai tare decât partidele”.

„Evident că e o victorie a statului paralel, despre care a făcut vorbire doamna Dăncilă la Bruxelles. Statul paralel, format din Kovesi, Coldea, Maior, au în subordine, cum bine se știe, Interpol, au de asemenea în subordine și autoritățile din Costa Rica, Islanda și întreaga lume. Sunt lucruri evidente. Vi le poate spune domnul Dragnea, domnul Tăriceanu. Sunt cunoscute. Deci e clar. Doamna Udrea și doamna Bica au fost săltate de pe stradă de mâna lungă a statului paralel. 

Vreau să observ și faptul că doamna Udrea, iată, este ridicată tocmai când își făcuse o familie tradițională. Și-a compus acolo o familie cu copil. Și cu o sălbăticie, aceste organe de acolo conduse de statul paralel din România iată că au tupeul să o aresteze.

Ceea ce mi se pare important de spus este că, deși doamna Udrea și doamna Bica au apartenență politică opusă puterii actuale, ele, cel puțin teoretic, nu au avut treabă cu PSD-ALDE, au avut treabă cu partidul lui Băsescu, dar când vine vorba de protejarea infractorilor vom asista la o solidaritate în clipa de față exprimată de puterea actuală.

Domnul Băsescu va face iarăși foarte multă gălăgie, dar îi va avea de partea lui pe șefii coaliției de guvernare, pentru că frăția hoților e mai tare decât partidele.

Greșeala lor a fost că au plecat din România. Nu le-au ținut nervii. Dacă rămâneau aici, rezolvau problema acum cu ajutorul domnului Toader, al lui Șerban Nicolae, Nicolicea, Iordache și compania, cu binecuvântarea domnului Dragnea. Au greșit că au plecat în străinătate și nu au ales suficient de bine, așa cum a făcut-o domnul Ghiță. După cum se vede, nu poate fi adus în România cu niciun chip.

Are șanse mari să fie ajutată de coaliția la putere dacă va veni să-și ispășească pedeapsa în România, nu? Amnistia!”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24.

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Asteptam cu interes si deportarea lui Radu Mazare.
  • Like 0
 • Dan Dan Dan Dan check icon
  Arestarea doamnei Udrea, eu o vad altfel . (1) In Parlamentu European reprezentantii Guvernului Romaninei u declarat ca Vechea Justitie aresteaza oamani nevinovati. Elena Udrea va fi exemplul clar pentru Parlmentul European ca Vechea Justitie aresteaza oameni nevinovati. Si cu asta a luat Timmermans Sah ! Si noi mat cu amnistie aprobata de Parlamentul European. Fratia "hotilor" !
  • Like 0
 • Doamna Udrea nu va pati nimic, intrucat are copil mic, care e catatean costarican, deoarece s-a nascut acolo. Copilul nu poate parasi tara decat insotit de mama, ceea ce nu se va intampla. Totul e "praf in ochii prostilor".
  Doar nu credeati ca pe doamna Udrea a apucat-o instinctul matern degeaba la 42 de ani...Ca sa scape de parnaie!
  • Like 0
 • ”Vreau să observ și faptul că doamna Udrea, iată, este ridicată tocmai când își făcuse o familie tradițională. Și-a compus acolo o familie cu copil.”

  Putea CTP să rateze ocazia de a mai trimite o schijă către ”familia tradițională”?! Nu putea!
  • Like 1
 • Alien check icon
  Acum serialul de pe Netflix despre biografia Elenei Udrea o sa fie si mai palpitant, un mix intre Lost si Orange is New Black.
  • Like 1
 • Al Lui Al Lui check icon
  Statul paralel sau "paraleu" cum s-o numii el, a facut-o ! Si nu a facut-o intamplator, altfel Udrea si Bica nu erau arestate, practic, in acelasi timp (cateva ore diferenta intre cele doua operatiuni, fata de momentul primei arestari, sunt doar probleme de logistica ).
  De la emiterea mandatului international de urmarire si pana astazi, cele doua puteau fi arestate de cel putin o 100 de ori, pentru ca toata lumea stia unde sunt.....dc se dorea acest lucru !
  • Like 3
 • mike mike check icon
  Mda, insa nu inteleg de ce nu a emis Interpol Bucuresti pana acum o avertizare "rosie", cum spun ei? De ce au asteptat pana acum?
  • Like 1


Îți recomandăm

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult

Testare Covid-19

„Toată lumea așteaptă ca rezultatul să fie pozitiv sau negativ. În biologia moleculară, rezultatul este detectabil/ nedetectabil. Negativ sau pozitiv se pot asocia altor tipuri de teste, dar nu acestor tipuri de teste”, explică dr. Andreea Alexandru, director medical, divizia de laboratoare Regina Maria.

Citește mai mult

Navigând împreună spre viitor

„M-a luat așa, ca pe șah, m-a aranjat, deci eu nu gândeam în perioada aia. De fapt, când primești vestea asta, tu... ești pur și simplu... te oprești în timp și ai în față un hău și nu știi unde să pornești”. Aceasta este mărturia Lilianei, a cărei poveste impresionantă vă invit să o descoperiți.

Citește mai mult