Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Împreună de 25 de ani

Alpha Bank

În 1994, Alpha Bank era prima bancă străină care intra pe piaţa din România.

Dezvoltarea băncii a fost una treptată, prin investirea sistematică a resurselor şi creştere organică, în cei 25 de ani de activitate Alpha Bank fiind o prezență constantă în topul băncilor din România.

Cu o structură robustă, cântărind atent fiecare inițiativă, dar cu o constantă dorință de inovare, banca și-a pus an de an amprenta asupra evoluției sistemului bancar românesc prin inițiative îndrăznețe care ulterior au devenit firești. Dacă în 2001 Alpha Bank era prima instituție bancară ce lansa în România creditul pentru achiziția de locuințe, astăzi soldul creditelor de investiții imobiliare aflate în portofoliul băncii depășeste 1 miliard de euro. Dacă în 2005 Alpha Bank era printre primele bănci cu prezență în mediul virtual, astăzi digitalizarea este o prioritate pentru întreaga societate. Acum 25 de ani, multi dintre clienții noștri antreprenori erau la început de drum, azi mulți dintre ei sunt nume sonore, iar companiile lor lideri în cele mai importante sectoare ale economiei. 

De 25 de ani, Alpha Bank Romania se alătură celor mai îndrăznețe proiecte și inițiative sociale, contribuind la creșterea calității vieții. Suntem alături încă de la inceput de temerarii care au transformat Delta Văcărești în parc natural, iar iubitorii naturii pot descoperi tainele deltei urbane din cel mai inalt Observator Natural. Grădina Botanică din București și-a redeschis după 35 de ani serele vechi cu sprijinul băncii, sute de mii de copii învață primele noțiuni de educație financiară ca urmare a implicării băncii în proiectele de educație financiară. 

La aniversarea celor 25 de ani, dorim să mulțumim clienților și partenerilor cu ajutorul cărora povestea noastră a devenit posibilă. Cu profesionalism, focus pe inovație și permanentă dorință de evoluție, privim cu încredere spre viitor. 

facebook.com/alphabankromania

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Cunosc cele - 7 zile-.
  Le-am trăit, simțit și încă le simt până-n rărunchi.
  Multă sănătate!
  Acolo undeva, deși erați -dincolo- ați luptat să veniți, aveați la cine și pentru ce veni, trebuia să duceți mai departe ce începuserăți.
  Și eu m am întors pentru cel mic, nepot de opt ani, adică acum doi ani, ianuarie februarie.
  Numai bine!
  Am putea comunica cumva?
  VG
  • Like 0
 • Cand intri intr-o banca romaneasca ai sentimentul de institutie de stat, unde iti vine sa vomiti. Pe aceasta cale si din acest punct de vedere, recomand calduros Bancii ALPHA Bank Romania sa investeasca in personal mai mult.

  In acest sens, as rocomanda sa aiba o persoana simpatica la intrare, ce saluta oamenii, ii pofteste inauntru si le povesteste ceva, timp in care ceilalti oameni se fac comozi si isi trag sufletul.

  Va recomand AIESEC - Asociatia Internationala a Studentilor in Economie si Management ca si mijloc de atingere a acestui proiect. Doamne ajuta.

  PS: Si nu in ultimul rand, LA MULTI ANI. M-am intors si am editat mesajul, ceea ce dovedeste ca ceva e putred in Danemarca.
  • Like 1


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult