Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Împreună de 25 de ani

Alpha Bank

În 1994, Alpha Bank era prima bancă străină care intra pe piaţa din România.

Dezvoltarea băncii a fost una treptată, prin investirea sistematică a resurselor şi creştere organică, în cei 25 de ani de activitate Alpha Bank fiind o prezență constantă în topul băncilor din România.

Cu o structură robustă, cântărind atent fiecare inițiativă, dar cu o constantă dorință de inovare, banca și-a pus an de an amprenta asupra evoluției sistemului bancar românesc prin inițiative îndrăznețe care ulterior au devenit firești. Dacă în 2001 Alpha Bank era prima instituție bancară ce lansa în România creditul pentru achiziția de locuințe, astăzi soldul creditelor de investiții imobiliare aflate în portofoliul băncii depășeste 1 miliard de euro. Dacă în 2005 Alpha Bank era printre primele bănci cu prezență în mediul virtual, astăzi digitalizarea este o prioritate pentru întreaga societate. Acum 25 de ani, multi dintre clienții noștri antreprenori erau la început de drum, azi mulți dintre ei sunt nume sonore, iar companiile lor lideri în cele mai importante sectoare ale economiei. 

De 25 de ani, Alpha Bank Romania se alătură celor mai îndrăznețe proiecte și inițiative sociale, contribuind la creșterea calității vieții. Suntem alături încă de la inceput de temerarii care au transformat Delta Văcărești în parc natural, iar iubitorii naturii pot descoperi tainele deltei urbane din cel mai inalt Observator Natural. Grădina Botanică din București și-a redeschis după 35 de ani serele vechi cu sprijinul băncii, sute de mii de copii învață primele noțiuni de educație financiară ca urmare a implicării băncii în proiectele de educație financiară. 

La aniversarea celor 25 de ani, dorim să mulțumim clienților și partenerilor cu ajutorul cărora povestea noastră a devenit posibilă. Cu profesionalism, focus pe inovație și permanentă dorință de evoluție, privim cu încredere spre viitor. 

facebook.com/alphabankromania

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Cunosc cele - 7 zile-.
  Le-am trăit, simțit și încă le simt până-n rărunchi.
  Multă sănătate!
  Acolo undeva, deși erați -dincolo- ați luptat să veniți, aveați la cine și pentru ce veni, trebuia să duceți mai departe ce începuserăți.
  Și eu m am întors pentru cel mic, nepot de opt ani, adică acum doi ani, ianuarie februarie.
  Numai bine!
  Am putea comunica cumva?
  VG
  • Like 0
 • Cand intri intr-o banca romaneasca ai sentimentul de institutie de stat, unde iti vine sa vomiti. Pe aceasta cale si din acest punct de vedere, recomand calduros Bancii ALPHA Bank Romania sa investeasca in personal mai mult.

  In acest sens, as rocomanda sa aiba o persoana simpatica la intrare, ce saluta oamenii, ii pofteste inauntru si le povesteste ceva, timp in care ceilalti oameni se fac comozi si isi trag sufletul.

  Va recomand AIESEC - Asociatia Internationala a Studentilor in Economie si Management ca si mijloc de atingere a acestui proiect. Doamne ajuta.

  PS: Si nu in ultimul rand, LA MULTI ANI. M-am intors si am editat mesajul, ceea ce dovedeste ca ceva e putred in Danemarca.
  • Like 1


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon elevi-

Educatori, învățători, profesori, cu toții sunt obosiți și fără chef. Dacă nu se urlă pe un etaj dintr-o școala, sigur se vorbește printre dinți. Dacă nu merg manipulările fine, sigur merg metode care sfredelesc sufletele celor mici cu replici grele. (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Microsoft Envision Forum

Peste 800 de reprezentanți ai mediului de afaceri au luat parte, la București, la cea de-a VII-a ediție a Microsoft Envision Forum. În timpul conferinței, Gerd Leonhard - cunoscut futurist și autor, Raymond Campbell - fondator și CEO al Phulukisa Health Solutions și Cedric Dumont – aventurier și antreprenor au discutat despre transformarea digitală.

Citește mai mult