Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

În preziua moțiunii, Remus Borza anunță lansarea unui proiect politic, alături de 15 parlamentari, care vor vota împotriva căderii Guvernului

Remus Borza - FB

(Foto Facebook/Remus Borza)

Deputatul independent Remus Borza a anunțat în preziua moțiunii de cenzură relansarea unui proiect politic - Forța Națională -, alături de 15 parlamentari, între care se află și „mulți semnatari ai moțiunii dezamăgiți de toți cei care au organizat această tentativă”. 

Borza adaugă că, „după căderea moțiunii”, Forța Națională își dorește „să acorde toată expertiza sa actului de guvernare” și „să participe la alegerile locale și parlamentare de anul viitor cu o echipă de oameni profesioniști, pentru care interesul țării primează.”

„Nu ne dorim să fim complici ai dezastrului prin acceptarea tacită a încercării actualei opoziții de a prelua puterea fără o minimă viziune pentru țară. Avem oameni competenți, avem profesioniști din varii domenii și avem o misiune comună: progresul României și binele oamenilor”, a scris pe Facebook deputatul Remus Borza.

Amintim că Remus Borza, fost membru ALDE, a fost demis în luna iunie, de către premierul Viorica Dăncilă, la o săptămână după numirea sa pe poziția de consilier onorific pe probleme economice la cabinetul lui Dăncilă. Decizia demiterii a venit după ce Borza a făcut declarații publice privind necesitatea reducerii numărului de bugetari și de ministere.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Nici Dancila nu ti a apreciat competenta dle" Forța Națională"si te a expulzat dupa o saptamana,acum te ai trezit sa i pupi mana cu,care abia tine de fiecare data hartia de pe care se straduieste sa citeasca fara vreo pronuntie proprie ,de s ar minuna si Caragiale.
  • Like 0
 • De unde se vede de foarte departe ce calitate umană execrabilă participă la „exercițiul democratic”...în general.
  Practic, tovarășii sunt acolo EXCLUSIV pentru a-și asigura lovelele, direct, pe făcut nimic pentru popor, și indirect, aranjându-și interlopelile și protecția...fermelor de porci...de orci...etc.
  • Like 0
 • Corina check icon
  Au și împărțit fluturași în cutiile poștale ale unor cetățeni, despre niște sume mari primite, cu care au niște planuri formidabile. Nimic! Să plece!
  • Like 0


Îți recomandăm

Olguța Totolici

Despre soția lui Dan Barna opinia publică a aflat relativ recent, în momentul în care candidatul la președinție și-a făcut publică averea, iar în dreptul soției câștigurile erau „ascunse”, ca urmare a unei clauze de confidențialitate semnate cu firma la care aceasta lucrează. Intrigată, am dorit să o cunosc pe doamna în discuție, ca să aflu direct de la sursă cine e și „câte parale face”.

Citește mai mult

Marius Manole/Foto: Alexandra Pandrea

„Cred că aș pleca de la educarea profesorilor, de la a-i face ei să înțeleagă că sunt foarte importanți și că trebuie să aplice o altă metodă, nu pe cea pe care o știm noi de demult, cu rigla peste mână, cu învățatul cuvânt cu cuvânt din carte, cu învățatul comentariilor”, spune actorul Marius Manole. (Foto: Alexandra Pandrea)

Citește mai mult