Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

În sfârșit, avem brand de țară! Festival de glume pe net despre mușchii lui Iohannis, care s-a vaccinat vineri

Klaus Iohannis la vaccinare

Foto: Presidency.ro

Klaus Iohannis s-a vaccinat vineri împotriva Covid și a venit la imunizare îmbrăcat într-un tricou. Imaginile au prilejuit un festival de glume pe net despre forma fizică în care se află președintele.

Postarea sa de pe Facebook are aproape 50.000 de like-uri și 10.000 de comentarii. „În numele tuturor femeilor, vă mulțumim. La rapel, dacă se poate, vă rugăm frumos, vrem să vedem dacă faceți și abdomene” - așa sună unul dintre cele mai populare dintre ele.

„La 60+ nu tu burta, bicepși lucrați. Alta dovadă clară că nu e român”, a scris altcineva.

Jurnalistul Claudiu Pândaru a remarcat pe Facebook „brandul de țară”.

Ambasada Suediei, cunoscută pentru succesul pe Facebook, a marcat la rândul său momentul, în stilul caracteristic și a postat această poză, cu comentariul „Fitness viking - braț după 14 săptămâni de exerciții.”

Trucajele amuzante au început să circule pe rețelele sociale.


Iohannis a devenit erou de film de acțiune:

Sau dimpotrivă:

Și fiindcă tot e 15 ianuarie a apărut și acest trucaj:

Jurnalistul Lucian Mîndruță a scris pe facebook; „Mai mult decât promovare a vaccinului, azi Klaus Iohannis a făcut reclamă unui stil de viață sănătos”.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Si maistrul IC a facut haz, dar in sensul ca Presedintele isi permite ca, in loc sa munceasca la Cotroceni, si-a instalat acolo aparate pentru facut muschi si toata ziua trage la fiare. Asta o spune intr-o pastila video inregistrata pe blogul lui.
  • Like 0
 • Mi se pare o crasa lipsa de educatie aceasta bascalie la adresa presedintelui,de altfel favorabila lui. Daca ar fi aratat ca un carnatar, ca un bucatar,, ca un popa, cu burdihan nesimtit si gretos, cu o carnatie flasca ce ati fi comentat? Orice ar fi trebuie sa comentati, ca niste, hai sa fiu bland, copii rautaciosi. Asa-i ca pe multi masculi i-a umplut de invidie? Si nu doar pe cei din categoria 60+.
  • Like 6
  • @ Mircea Zugravu
   Dan check icon
   Felicitari Stimate Domn ,pentru , replica inteligenta,,
   --Asa este , doar rautaciosii si frustatii incluti analfabeti ,fac , asa ceva,
   --- Intrebare , de bun simt ?
   ---Oare ,cum trebuie sa fie ,,un Presedinte , ca sa nu mai fie ,,barfit si vorbit de rau ,jignit ,mai ales de DOBITOCUL MASCARICI ,, celebrul patraru dragos,, Un mare impostor ,care se leaga si de ,faptul ca Domnul Presedinte ,nu poate pronunta corect,, cuvantul ,,perioada , ? In mod sigur ,acest ,,inmdivid, stie ca Domnul Presedinte ,. , vorbeste fluent ,germana ,,engleza, si ,putin franceza,, !!
   --- Dar ,,celebra veorica ?? DOBITOCULEEE,, ?? Cum ar fi ,vorbit ,? Ca nici ,ea NU stie vorbi romaneste care este ,,Ortodoxa , verde neaos, si nu are nici ea copii ! Ci numai infiati !!
   --- Cata ,rautate, prostie, incultura ,lipsa de civilizatie , etc si nimic bun ,in Capul acestui individ,,cu emisiunile lui de rahat.,, la care ,,pun botul ,( sa ma exprim ca el ) doar indivizi ca el ,!!!De mult ,am sters programul ,si nu mai urmaresc , Urmaresc in schimb ,,filmele de pe NETFLIX,,
   --- DA, este ,,un barbatbine,, cum ar spune Bunica mea ! Cand spun ,,barbat bine,, ma refer mai ales la nivelul IQ, care ,unii ,au un nivel submediocru !
   --- Romania ,,NU a avut pnana in acum ,,,un asa Presedinte, si nici ,nu cred ca va mai fi altul asa,, ma refer la clasa politica din prezent,
   • Like 1


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult