Sari la continut

Descoperă habits by Republica

Vă invităm să intrați în comunitatea habits, un spațiu în care înveți, găsești răspunsuri și resurse pentru a fi mai bun, pentru a avea o viață mai sănătoasă.

În sfârșit, avem brand de țară! Festival de glume pe net despre mușchii lui Iohannis, care s-a vaccinat vineri

Klaus Iohannis la vaccinare

Foto: Presidency.ro

Klaus Iohannis s-a vaccinat vineri împotriva Covid și a venit la imunizare îmbrăcat într-un tricou. Imaginile au prilejuit un festival de glume pe net despre forma fizică în care se află președintele.

Postarea sa de pe Facebook are aproape 50.000 de like-uri și 10.000 de comentarii. „În numele tuturor femeilor, vă mulțumim. La rapel, dacă se poate, vă rugăm frumos, vrem să vedem dacă faceți și abdomene” - așa sună unul dintre cele mai populare dintre ele.

„La 60+ nu tu burta, bicepși lucrați. Alta dovadă clară că nu e român”, a scris altcineva.

Jurnalistul Claudiu Pândaru a remarcat pe Facebook „brandul de țară”.

Ambasada Suediei, cunoscută pentru succesul pe Facebook, a marcat la rândul său momentul, în stilul caracteristic și a postat această poză, cu comentariul „Fitness viking - braț după 14 săptămâni de exerciții.”

Trucajele amuzante au început să circule pe rețelele sociale.


Iohannis a devenit erou de film de acțiune:

Sau dimpotrivă:

Și fiindcă tot e 15 ianuarie a apărut și acest trucaj:

Jurnalistul Lucian Mîndruță a scris pe facebook; „Mai mult decât promovare a vaccinului, azi Klaus Iohannis a făcut reclamă unui stil de viață sănătos”.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Si maistrul IC a facut haz, dar in sensul ca Presedintele isi permite ca, in loc sa munceasca la Cotroceni, si-a instalat acolo aparate pentru facut muschi si toata ziua trage la fiare. Asta o spune intr-o pastila video inregistrata pe blogul lui.
  • Like 0
 • Mi se pare o crasa lipsa de educatie aceasta bascalie la adresa presedintelui,de altfel favorabila lui. Daca ar fi aratat ca un carnatar, ca un bucatar,, ca un popa, cu burdihan nesimtit si gretos, cu o carnatie flasca ce ati fi comentat? Orice ar fi trebuie sa comentati, ca niste, hai sa fiu bland, copii rautaciosi. Asa-i ca pe multi masculi i-a umplut de invidie? Si nu doar pe cei din categoria 60+.
  • Like 6
  • @ Mircea Zugravu
   Dan check icon
   Felicitari Stimate Domn ,pentru , replica inteligenta,,
   --Asa este , doar rautaciosii si frustatii incluti analfabeti ,fac , asa ceva,
   --- Intrebare , de bun simt ?
   ---Oare ,cum trebuie sa fie ,,un Presedinte , ca sa nu mai fie ,,barfit si vorbit de rau ,jignit ,mai ales de DOBITOCUL MASCARICI ,, celebrul patraru dragos,, Un mare impostor ,care se leaga si de ,faptul ca Domnul Presedinte ,nu poate pronunta corect,, cuvantul ,,perioada , ? In mod sigur ,acest ,,inmdivid, stie ca Domnul Presedinte ,. , vorbeste fluent ,germana ,,engleza, si ,putin franceza,, !!
   --- Dar ,,celebra veorica ?? DOBITOCULEEE,, ?? Cum ar fi ,vorbit ,? Ca nici ,ea NU stie vorbi romaneste care este ,,Ortodoxa , verde neaos, si nu are nici ea copii ! Ci numai infiati !!
   --- Cata ,rautate, prostie, incultura ,lipsa de civilizatie , etc si nimic bun ,in Capul acestui individ,,cu emisiunile lui de rahat.,, la care ,,pun botul ,( sa ma exprim ca el ) doar indivizi ca el ,!!!De mult ,am sters programul ,si nu mai urmaresc , Urmaresc in schimb ,,filmele de pe NETFLIX,,
   --- DA, este ,,un barbatbine,, cum ar spune Bunica mea ! Cand spun ,,barbat bine,, ma refer mai ales la nivelul IQ, care ,unii ,au un nivel submediocru !
   --- Romania ,,NU a avut pnana in acum ,,,un asa Presedinte, si nici ,nu cred ca va mai fi altul asa,, ma refer la clasa politica din prezent,
   • Like 1


Îți recomandăm

UNStudio 1

UNStudio este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate birouri de arhitectură din lume, cu filiale în Amsterdam, Frankfurt, Shanghai, Hong Kong, Dubai și Melbourne. are în portofoliu peste 120 de proiecte internaționale, precum clădiri de birouri, rezidențiale, muzee, poduri, dar și masterplanuri urbane. Printre cele mai cunoscute lucrări - Podul Erasmus din Rotterdam, Mercedes-Benz Museum din Stuttgart, Arnhem Central Station, Designul Doha Metro Station.

Citește mai mult

Marius Sava

„La mine pacienții nu vin niciodată singuri, vin cu partenerul”, spune medicul specialist pneumolog Marius Sava, cu competențe în somnologie, de la Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, despre cei care ajung la ușa cabinetului cu simptome de apnee în somn.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Mihai Bran - Claudiu Pandaru

Când medicul psihiatru Mihai Bran le-a povestit colegilor săi de la muncă, în 2015, că ar vrea să își facă un startup în domeniul serviciilor de telemedicină, pentru a-și putea urmări mai ușor pacienții, cei mai mulți dintre ei au izbucnit în râs, neîncrezători. În prezent, business-ul său, ATLAS, pornit alături de câțiva prieteni IT-ști, a ajuns la o cifră de afaceri de un milion de euro și 400.000 de utilizatori.

Citește mai mult

Food waste Japonia

„În Japonia mâncarea e un personaj din marea poveste a lumii, un prim pas în călătorie. Fiecare regiune are cel puțin un ingredient sau o mâncare pentru care e faimoasă și care, când îi vine sezonul, e consumată în restul Japoniei. E și o formă ritualică de a reuni timpuri, locuri și oameni. Mâncarea japoneză e o formă de echilibru”, spune scriitorul George Moise într-un interviu pentru habits by Republica.

Citește mai mult