Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Incidente după mitingul PSD de la Galați. Protestatarii au blocat autocarele susținătorilor partidului. Jandarmii au făcut cordoane în jurul acestora

După terminarea mitingului, protestatarii au blocat autocarele susținătorilor partidului. Jandarmii au făcut cordoane în jurul acestora, pentru eliberarea drumului.

Încă de dimineață, la Galați, s-a repetat primirea de la Iași: mitingul PSD a fost primit de gălățeni cu huiduieli și scandări.

Spre marea lor surpriză (și chiar neînțelegere), pesediștii care au coborât din autocare înaintea mitingului electoral au fost întâmpinați cu ostilitate de gălățeni, care le-au strigat că sunt „sclavii lui Dragnea”.

30.000 de oameni și-a propus Partidul să aducă la Galați, iar pentru asta au fost mobilizați toți șefii autorităților publice, relatează presa din Galați. Ca să se facă numărul, filialele din Moldova ale PSD au trimis autocare cu simpatizanți. „Marș din orașul nostru” s-a intitulat contramanifestația gălățenilor.


Vă invităm să citiți și:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Poate asa mai spala si orasul meu natal rusinea etichetei; Orasul rosu
  • Like 1
 • Excelent!! Bravo galatenilor!!!!
  • Like 3
 • Îmi doresc din tot sufletul ca manifestările anti PSD-ALDE-UDMR-PRO să fie tot mai ample, tot mai ferme, tot mai pline de inventivitate....
  Dar totodată mi-ar plăcea ca aceste mișcări ample să fie dominate de civism, de bună creștere, de lipsa violenței fizice și verbale...
  Doamne ajută!
  • Like 6


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Chef Alex Dumitru

Bună parte dintre ingredientele proaspete pe care le utilizează în rețetele sale de adevărat făuritor de gust, chef Alex Dumitru le cumpără, de două-trei ori pe săptămână, din Piețele Obor, Domenii și Matache. Merge doar la producători testați, care au întotdeauna grijă să îi ofere materii prime de calitate. Totul trebuie să fie proaspăt, de sezon.

Citește mai mult

Eric Stab, Engie România

De la ultimele etaje ale clădirii în care se află sediul central al Engie România, când privești pe geam, îți poți imagina ușor o mare de panouri puse la muncă să capteze razele soarelui. „La finalul zilei, energia cea mai ieftină este energia pe care nu o consumi ”, spune zâmbind spune Eric Stab.

Citește mai mult