Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Incidente după mitingul PSD de la Galați. Protestatarii au blocat autocarele susținătorilor partidului. Jandarmii au făcut cordoane în jurul acestora

După terminarea mitingului, protestatarii au blocat autocarele susținătorilor partidului. Jandarmii au făcut cordoane în jurul acestora, pentru eliberarea drumului.

Încă de dimineață, la Galați, s-a repetat primirea de la Iași: mitingul PSD a fost primit de gălățeni cu huiduieli și scandări.

Spre marea lor surpriză (și chiar neînțelegere), pesediștii care au coborât din autocare înaintea mitingului electoral au fost întâmpinați cu ostilitate de gălățeni, care le-au strigat că sunt „sclavii lui Dragnea”.

30.000 de oameni și-a propus Partidul să aducă la Galați, iar pentru asta au fost mobilizați toți șefii autorităților publice, relatează presa din Galați. Ca să se facă numărul, filialele din Moldova ale PSD au trimis autocare cu simpatizanți. „Marș din orașul nostru” s-a intitulat contramanifestația gălățenilor.


Vă invităm să citiți și:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Poate asa mai spala si orasul meu natal rusinea etichetei; Orasul rosu
  • Like 1
 • Excelent!! Bravo galatenilor!!!!
  • Like 3
 • Îmi doresc din tot sufletul ca manifestările anti PSD-ALDE-UDMR-PRO să fie tot mai ample, tot mai ferme, tot mai pline de inventivitate....
  Dar totodată mi-ar plăcea ca aceste mișcări ample să fie dominate de civism, de bună creștere, de lipsa violenței fizice și verbale...
  Doamne ajută!
  • Like 6


Îți recomandăm

Statuie mască

„Primul lucru care contează atunci când faci o donație este ca gestul respectiv să te facă să te simți că ai făcut cu adevărat o faptă bună. Dacă cauza respectivă reușește să te facă să te simți ca un mic erou, te face să te simți bine că ai ajutat, reușește să te facă donezi”, spune Nicoleta Deliu.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult