Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Absentă de la Sibiu, Viorica Dăncilă a ajuns la Galați, dar a crezut că e la Iași: „Facem aici summit-ul de la Iași… (pauză) scriem declarația de la Galați”

Absentă la mitingul de la Iași, Viorica Dăncilă, președintele executiv al PSD, a făcut joncțiunea cu partidul din nou la Galați. Viorica Dăncilă a ținut un discurs, pe parcursul căruia și-a pierdut în unele momente vocea și firul ideilor. 

A părut ușor bulversată de locul în care se află, în momentul în care le-a spus pesediștilor adunați la Galați că le propune să facă… „summitul de la Iași”.

„Am văzut doar poze la Sibiu. Dar care e rezultatul acestui summit de la Sibiu? Cum ne regăsim noi în Declarația de la Sibiu? Cum sunt reprezentate interesele României? Facem aici summitul de la Iași (pauză)… Scriem declarația de la Galați… Spunem că nu mai acceptăm niciodată să se taie pensii și salarii, să se închidă spitale și școli (…) Alții vin cu jigniri, cu urlete și țipete. Noi suntem oameni cu tricolorul în suflet. (…) Nu avem nevoie de reprezentanți ai României care să voteze împotriva României”, a spus în discursul său Viorica Dăncilă.

Citește și:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • „Am văzut doar poze la Sibiu. Dar care e rezultatul acestui summit de la Sibiu? Cum ne regăsim noi în Declarația de la Sibiu? ”-hei,Doamne,ce acri sunt strugurii când familia ta politică ți-a dat ”REJECT” inclusiv la tine acasă!
  Asta este,cu adevărat,o rușine:să se țină la tine acasă un summit la cel mai înalt nivel,summit cu...hai să le spunem ”workshop”-uri pe familii politice reprezentate în Parlamentul European,iar ție să ți se comunice(din vreme,să fim corecți) că relațiile cu partidul tău rămân înghețate,deocamdată!
  Eu îl și înțeleg pe escobarul teleormănez,Liviu Nicolae Dragnea,că turbează,nu mai poate nici vorbi coerent:să fii în vârful celui mai mare partid socialist din Uniune,să fii la guvernare,să te fi autoînstăpânit vizibil peste România(vai nouă!),dar să rămâi un paria,să nu ți se deschidă nici o ușă a vreunei mari cancelarii,orice îi dai lui Bibi Netanyahu ca să-ți facă „lipeala” măcar cu Trump sau alt lider prieten cu evreul...Wow,e frustrant al naibii!
  • Like 3
 • Dorin check icon
  O Curcă Bleagă cocoțată pe Gunoie este Dancilă la Galați.
  • Like 2
 • check icon
  Simte și ea, săraca, că ăla de la Iași a ieșit cam nefăcut...
  • Like 2


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Chef Alex Dumitru

Bună parte dintre ingredientele proaspete pe care le utilizează în rețetele sale de adevărat făuritor de gust, chef Alex Dumitru le cumpără, de două-trei ori pe săptămână, din Piețele Obor, Domenii și Matache. Merge doar la producători testați, care au întotdeauna grijă să îi ofere materii prime de calitate. Totul trebuie să fie proaspăt, de sezon.

Citește mai mult

Eric Stab, Engie România

De la ultimele etaje ale clădirii în care se află sediul central al Engie România, când privești pe geam, îți poți imagina ușor o mare de panouri puse la muncă să capteze razele soarelui. „La finalul zilei, energia cea mai ieftină este energia pe care nu o consumi ”, spune zâmbind spune Eric Stab.

Citește mai mult