Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Absentă de la Sibiu, Viorica Dăncilă a ajuns la Galați, dar a crezut că e la Iași: „Facem aici summit-ul de la Iași… (pauză) scriem declarația de la Galați”

Absentă la mitingul de la Iași, Viorica Dăncilă, președintele executiv al PSD, a făcut joncțiunea cu partidul din nou la Galați. Viorica Dăncilă a ținut un discurs, pe parcursul căruia și-a pierdut în unele momente vocea și firul ideilor. 

A părut ușor bulversată de locul în care se află, în momentul în care le-a spus pesediștilor adunați la Galați că le propune să facă… „summitul de la Iași”.

„Am văzut doar poze la Sibiu. Dar care e rezultatul acestui summit de la Sibiu? Cum ne regăsim noi în Declarația de la Sibiu? Cum sunt reprezentate interesele României? Facem aici summitul de la Iași (pauză)… Scriem declarația de la Galați… Spunem că nu mai acceptăm niciodată să se taie pensii și salarii, să se închidă spitale și școli (…) Alții vin cu jigniri, cu urlete și țipete. Noi suntem oameni cu tricolorul în suflet. (…) Nu avem nevoie de reprezentanți ai României care să voteze împotriva României”, a spus în discursul său Viorica Dăncilă.

Citește și:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • „Am văzut doar poze la Sibiu. Dar care e rezultatul acestui summit de la Sibiu? Cum ne regăsim noi în Declarația de la Sibiu? ”-hei,Doamne,ce acri sunt strugurii când familia ta politică ți-a dat ”REJECT” inclusiv la tine acasă!
  Asta este,cu adevărat,o rușine:să se țină la tine acasă un summit la cel mai înalt nivel,summit cu...hai să le spunem ”workshop”-uri pe familii politice reprezentate în Parlamentul European,iar ție să ți se comunice(din vreme,să fim corecți) că relațiile cu partidul tău rămân înghețate,deocamdată!
  Eu îl și înțeleg pe escobarul teleormănez,Liviu Nicolae Dragnea,că turbează,nu mai poate nici vorbi coerent:să fii în vârful celui mai mare partid socialist din Uniune,să fii la guvernare,să te fi autoînstăpânit vizibil peste România(vai nouă!),dar să rămâi un paria,să nu ți se deschidă nici o ușă a vreunei mari cancelarii,orice îi dai lui Bibi Netanyahu ca să-ți facă „lipeala” măcar cu Trump sau alt lider prieten cu evreul...Wow,e frustrant al naibii!
  • Like 3
 • Dorin check icon
  O Curcă Bleagă cocoțată pe Gunoie este Dancilă la Galați.
  • Like 2
 • check icon
  Simte și ea, săraca, că ăla de la Iași a ieșit cam nefăcut...
  • Like 2


Îți recomandăm

iancu guda - andreearosca.ro

Iancu trăiește printre cifre. Biroul lui e mic și „decorat” cu o grămadă de lucruri care reflectă și preocupările, și pasiunile, și munca lui: pe un perete e un tricou semnat al echipei Viitorul Constanța și alte memorabilia legate de clubul creat de Gheorghe Hagi. Fotbalul e una dintre pasiunile lui Iancu, alături de înot.

Citește mai mult

Tinu Boșinceanu

„Plecarea în străinătate nu trebuie să fie un angajament pe viață, ca o căsătorie - eu sunt român în România sau eu am plecat și nu mă mai întorc înapoi. Societatea a devenit oricum mult mai fluidă și trebuie să privești obiectiv. Mi se pare că asta ar ajuta la întoarcerea mai multor oameni, care or să facă lucrurile mai bune. Și poveștile lor or să inspire”, crede Tinu Bosînceanu.

Citește mai mult