Sari la continut

De șase ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Întâlnire bizară cu Valer Dorneanu, relatată de șefa Înaltei Curți: „Am fost pusă să-mi țin telefonul în anticameră, iar discuția s-a purtat pe întuneric. Atât de întuneric, încât la final am luat haina domnului Dorneanu pe mine”

Valer Dorneanu - Octav Ganea/Inquam Photos

(Foto Octav Ganea/Inquam Photos)

Preşedintele instanței supreme, Cristina Tarcea, a declarat miercuri, după ce discutarea cazului său în Secţia pentru judecători în materie disciplinară a CSM a fost amânată, că întâlnirea cu preşedintele CCR Valer Dorneanu, despre care vorbise şi la sosirea la CSM, a avut loc pe întuneric şi că a fost pusă să-şi lase telefonul în anticameră, scrie News.ro

Tarcea a precizat că amânarea discuţiilor din CSM a fost decisă după ce a recuzat patru judecătoare pe care le-a acuzat, printre altele, de antepronunţare.

„Cu domnul Valer Dorneanu am discutat despre completurile de 5 judecători la foarte scurt timp după ce s-a pronunțat decizia prin care s-a constatat conflictul juridic de constituționalitate. Singurul lucru pe care pot să vi-l spun acum este că a fost o discuție în care am fost pusă să-mi țin telefonul în anticameră, iar discuția s-a purtat pe întuneric. Atât de întuneric încât la final am luat haina domnului Dorneanu pe mine”, a spus Cristina Tarcea, șefa ICCJ.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Iisuse Cristoase ... ce se intampla in tara aia ...
  • Like 0
 • Max Max Max Max check icon
  Sunt mai cretini pe zi ce trece leprele astea !!!!
  • Like 1
 • Dorin check icon
  securism 100%
  • Like 1
  • @ Dorin
   mai degraba politica de culise, intimidarea justitiei, presiuni politice pe judecatori, ... TOATE Fapte penale si impotriva statului de drept. Nici nu mai conteaza ce au discutat. Sigur nu era ceva corect si legal!
   • Like 0
 • Al Lui Al Lui check icon
  Doamna Tarcea nu mai are ce sa piarda, deoarece soart-i este deja hotarata ! A inteles foarte bn acest lucru si singura oportunitate de care mai dispune, este sa se "verse". Nu va impresiona pe nimeni cu aceste "subintelesuri" traite pe intuneric, chiar si-n biroul lui Dorneanu. Ba mai mult...va fi convinsa in curand, cu o functie calduta si o pensie mult prea speciala pentru a fi refuzata, sa uite orice fel de intalnire, avuta cu telefonul lasat in antecamera !
  • Like 0
 • Cristi check icon
  Don Procuror cunoaste procedura.
  • Like 0


Îți recomandăm

Dove cover

De ce au nevoie adolescenții pentru a-și dezvolta o imagine sănătoasă de sine? De mai mulți factori protectori, dintre care cel mai important este relația de încredere și apropiere cu adulții din viața lor, cu precădere părinții.

Citește mai mult

Mădălina Stănescu

„Nu ar trebui să existe business de niciun fel care să nu aibă prezență minimă în online, iar aici mă refer la website în primul rând și apoi la pagini pe rețelele de socializare. Încă mai sunt afaceri care au numai prezență pe Facebook, iar noi le spunem că nu e sănătos să-ți pui tot ce ține de identitatea și brandul tău pe o singură platformă, care, iată, acum ceva săptămâni, a picat 6 ore, nu a mai funcționat deloc”, spune Mădălina Stănescu, fondator Optimized,

Citește mai mult