Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de nouă ani Ascultați editorialele audio publicate pe platformă. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Investiții digitale la un click distanță cu BT Pay

BT Pay - investitii

Piața financiară continuă să fie inundată de oferte venite adesea din surse nesigure și platforme operate în jurisdicții străine slab reglementate care promit randamente rapide și semnificative,. Așa-zisele „fashion stocks”, promovate agresiv și insistent în online, atrag adesea investitori neexperimentați, încurajându-i să își asume riscuri fără a avea o înțelegere clară asupra implicațiilor pe termen lung. Discuțiile din mediul digital despre astfel de acțiuni cu un profil atrăgător pentru investitori pe termen scurt, dar deseori lipsite de fundație solidă, contribuie la amplificarea riscurilor de pierderi financiare.

Într-un astfel de peisaj, BT Asset Management, companie specializată în administrarea de investiții, membră a Grupului Financiar Banca Transilvania, își consolidează prezența pe piața locală, oferind posibilități de investiții și economisire în companii atât din România, cât și din străinătate, într-un cadru reglementat., se arată într-un comunicat de la Banca Transilvania.

Investiții simplificate și accesibile

Într-o continuă creștere, odată cu dezvoltarea tehnologică rapidă, BT Pay aduce o noutate majoră pentru investitori. Începând cu luna septembrie, fondurile de investiții sunt disponibile direct în BT Pay, la un click distanță, în secțiunea „Investiții”. Toate operațiunile pe care le faci acum în locațiile BT sau în Internet Banking vor fi disponibile și în BT Pay. Astfel, investițiile vor putea fi realizate rapid, intuitiv, 100% online, direct din aplicație.

Până în momentul de față, accesul la fonduri era disponibil clienților doar prin rețeaua de unități BT.. Prin acest update, BT Pay devine singura aplicație de care ai nevoie pentru investițiile tale, a anunțat Banca Transilvania.

Noul update vine cu doi pași importanți. În primul rând, pentru clienții BT, care au aplicația BT Pay instalată, dar care nu sunt și clienți BT Asset Management, procesul de înrolare este simplificat: totul se face online, fără să fie nevoie de o vizită la agenție pentru semnarea unui document. Practic, investițiile devin accesibile oricui, direct din telefon.

La accesarea secțiunii de „Investiții” clienții vor vedea un ecran de unde vor putea începe procesul de a investi. Pot selecta unul dintre cele 14 fonduri de investiții disponibile, având diferite grade de risc și rezultate potențiale, în RON, EUR sau USD. Clienții pot vizualiza fondurile deținute și au la îndemână informații legate de monedă, randament, principalele dețineri ale fondului, prospecte sau tipul de investitor pentru care fiecare fond este potrivit.

Plăți recurente, direct din BT Pay

Următorul pas esențial al acestui update constă în realizarea de operațiuni. Se pot efectua investiții într-unul sau mai multe fonduri mutuale, pe termen scurt, mediu sau lung. Suma minimă pentru prima investiție într-un fond pornește de la 50 lei/25 euro/25 dolari americani

Este bine cunoscut faptul că economisirea regulată contribuie la asigurarea unui viitor financiar stabil, iar economiile pot fi eficient complementate de investiții recurente. Clienții au posibilitatea să seteze plăți recurente către unul sau mai multe fonduri de investiții, cu opțiunea de a ajusta sau întrerupe aceste plăți în orice moment, direct din aplicație, într-un mod simplu.

BT Pay, împreună cu tab-ul de investiții, îți oferă acum acces la investiții rapide, sigure și 100% online, într-o manieră intuitivă și prietenoasă. Viitorul investițiilor este aici, la un click distanță, se mai arată în comunicatul BT.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • maripos check icon
    Bravo BT! Mult înaintea altor bănci! Raiffeisen, de exemplu, se screme o săptămână să livreze un card, timp în care ești blocat în casă, să nu cumva sa te rateze curierul, că dacă nu are chef, nu-ti mai aduce cardul.
    • Like 0


Îți recomandăm

Solar Resources

„La 16 ani, stăteam de pază la porumbi. Voiam să-mi iau o motocicletă și tata m-a pus la muncă. Aveam o bicicletă cu motor și un binoclu și dădeam roată zi și noapte să nu intre cineva cu căruța în câmp. Că așa se fura: intrau cu căruța în mijlocul câmpului, să nu fie văzuți, făceau o grămadă de pagubă, călcau tot porumbul. Acum vă dați seama că tata nu-și punea mare bază în mine, dar voia să mă facă să apreciez valoarea banului și să-mi cumpăr motocicleta din banii câștigați de mine”.

Citește mai mult

Octavian apolozan

Tavi, un tânăr din Constanța, și-a îndeplinit visul de a studia în străinătate, fiind în prezent student la Universitatea Tehnică din Delft (TU Delft), Olanda, una dintre cele mai renumite instituții de învățământ superior din Europa. Drumul său către această prestigioasă universitate a început încă din liceu, când și-a conturat pasiunea pentru matematică și informatică.

Citește mai mult

Green Steps

100.000 de români au participat la marcarea a 100 de kilometri din traseul Via Transilvanica într-un mod ingenios. „Drumul care unește”, este un traseu turistic de lungă distanță, care traversează România pe diagonală, de la Putna la Drobeta Turnu Severin și este destinat drumeției pe jos, cu bicicleta sau călare. Via Transilvanica este semnalizată cu marcaje vopsite și stâlpi indicatori. Pe parcursul drumeției, călătorii vizitează ceea ce constructorii spun că este cea mai lungă galerie de artă din lume, pentru că la fiecare kilometru se găsește o bornă din andezit sculptată individual.

Citește mai mult