Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Iohannis, apel către antreprenori: Fiți proactivi, veniți cu idei către guvernanți, suntem interesați să promovăm produse românești cu precădere

KLaus IOhannis - Ludovic Orban - ministri

Foto presidency.ro

„Mă adresez antreprenorilor noștri: fiți proactivi, veniti cu idei către guvernanți, suntem interesați să promovăm produse românesti cu precădere”, a spus luni președintele Klaus Iohannis.

„Am aflat că există producători români care s-au reprofilat și vor produce măști, halate, altii deja încep să lucreze la materiale mai complicate, ventilatoare, necesare pentru sectiile de urgență”, a mai spus Iohannis.

Șeful statului a făcut un nou apel la respectarea normelor stabilite de autorități pentru a îngrădi răspândirea noului coronavirus.

Totodată, Klaus Iohannis a îndemnat populația să lase pensionarii, între orele 11 si 13, să își facă aprovizionarea la magazine, care să îi servească cu precădere pe vârstnici, care nu pot ieși din locuințe pentru cumpărături decât în acest interval orar. 

Klaus Iohannis a convocat, luni, o nouă ședință de lucru alături de premierul Ludovic Orban și mai mulți miniștri pe tema gestionării pandemiei de coronavius.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat duminică seară noile restricții care intră în vigoare odată cu ordonanța militară 4.

Autoritățile au confirmat luni, la ora 13:00, un număr de 1.952 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Adică suntem la 48 de cazuri de scenariul 4, de luptă împotriva coronavirusului.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Ieee-te-te. Incepurati ca psd-isti sa promovati produse romanesti. Facusi apel... No amu daca tot lasaram poponarii sa-si faca de cap sa lasam si covidul dom'le ca e d-al nostru din regnul animal. Sa vina babele disperate dupa maidanezi sa protejeze covidul. Numa asta mai scade poluarea si incalzirea globala.
    Radem, glumim dar e rahatul la fundul omenirii cat Casa Poporului. D-aia au cumparat rumanii toata hartia igienica intr-o zi.
    • Like 0
  • Teo Lata Teo Lata check icon
    Cam populist! Cum poti sa spui asta cand cu trei zile in urma ai promulgat legea care nu mai obliga marile lanturi de magazine sa ofere 51% alimente produse in Romania.
    • Like 0


Îți recomandăm

Fată la școala online

„Mai țineți minte emoțiile de la examenul de șofat? Ei, cum ar fi dacă, după câteva mii de ore de șofat, ați mai da unul? N-am niciun dubiu, ar fi fără mare panică. Așa e și cu testele la matematică”, spune Gabi Bartic. (Foto: Profimedia)

Citește mai mult