Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Iohannis, apel către antreprenori: Fiți proactivi, veniți cu idei către guvernanți, suntem interesați să promovăm produse românești cu precădere

KLaus IOhannis - Ludovic Orban - ministri

Foto presidency.ro

„Mă adresez antreprenorilor noștri: fiți proactivi, veniti cu idei către guvernanți, suntem interesați să promovăm produse românesti cu precădere”, a spus luni președintele Klaus Iohannis.

„Am aflat că există producători români care s-au reprofilat și vor produce măști, halate, altii deja încep să lucreze la materiale mai complicate, ventilatoare, necesare pentru sectiile de urgență”, a mai spus Iohannis.

Șeful statului a făcut un nou apel la respectarea normelor stabilite de autorități pentru a îngrădi răspândirea noului coronavirus.

Totodată, Klaus Iohannis a îndemnat populația să lase pensionarii, între orele 11 si 13, să își facă aprovizionarea la magazine, care să îi servească cu precădere pe vârstnici, care nu pot ieși din locuințe pentru cumpărături decât în acest interval orar. 

Klaus Iohannis a convocat, luni, o nouă ședință de lucru alături de premierul Ludovic Orban și mai mulți miniștri pe tema gestionării pandemiei de coronavius.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat duminică seară noile restricții care intră în vigoare odată cu ordonanța militară 4.

Autoritățile au confirmat luni, la ora 13:00, un număr de 1.952 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Adică suntem la 48 de cazuri de scenariul 4, de luptă împotriva coronavirusului.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Ieee-te-te. Incepurati ca psd-isti sa promovati produse romanesti. Facusi apel... No amu daca tot lasaram poponarii sa-si faca de cap sa lasam si covidul dom'le ca e d-al nostru din regnul animal. Sa vina babele disperate dupa maidanezi sa protejeze covidul. Numa asta mai scade poluarea si incalzirea globala.
    Radem, glumim dar e rahatul la fundul omenirii cat Casa Poporului. D-aia au cumparat rumanii toata hartia igienica intr-o zi.
    • Like 0
  • Teo Lata Teo Lata check icon
    Cam populist! Cum poti sa spui asta cand cu trei zile in urma ai promulgat legea care nu mai obliga marile lanturi de magazine sa ofere 51% alimente produse in Romania.
    • Like 0


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult