Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Surse: Iohannis va avea în iunie întrevederi cu Merkel şi cu Macron

După întrevederea cu Donald Trump, preşedintele Klaus Iohannis are programată tot în iunie o întâlnire la Berlin cu omologul său german Frank-Walter Steinmeier, dar și cu cancelarul german Angela Merkel. Cu ocazia participării la Consiliul European din 22-23 iunie, Iohannis va avea o întrevedere cu preşedintele Franţei Emmanuel Macron, potrivit News.ro.

Şeful statului român va fi primit luni, 19 iunie, la ora locală 17:30, la Palatul Bellevue, unde după ce va semna în cartea de onoare, va avea convorbiri cu preşedintele Steinmeier.

Hotnews a relatat că preşedintele Iohannis se va întâlni şi cu cancelarul german Angela Merkel, iar vizita se va desfăşura în perioada 19 - 20 iunie.

De asemenea, cu ocazia prezenţei la Bruxelles, la Consiliul European, în 22 - 23 iunie, Klaus Iohannis va avea o întrevedere cu preşedintele Franţei Emmanuel Macron.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult