Sari la continut

De șase ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Surse: Iohannis va avea în iunie întrevederi cu Merkel şi cu Macron

După întrevederea cu Donald Trump, preşedintele Klaus Iohannis are programată tot în iunie o întâlnire la Berlin cu omologul său german Frank-Walter Steinmeier, dar și cu cancelarul german Angela Merkel. Cu ocazia participării la Consiliul European din 22-23 iunie, Iohannis va avea o întrevedere cu preşedintele Franţei Emmanuel Macron, potrivit News.ro.

Şeful statului român va fi primit luni, 19 iunie, la ora locală 17:30, la Palatul Bellevue, unde după ce va semna în cartea de onoare, va avea convorbiri cu preşedintele Steinmeier.

Hotnews a relatat că preşedintele Iohannis se va întâlni şi cu cancelarul german Angela Merkel, iar vizita se va desfăşura în perioada 19 - 20 iunie.

De asemenea, cu ocazia prezenţei la Bruxelles, la Consiliul European, în 22 - 23 iunie, Klaus Iohannis va avea o întrevedere cu preşedintele Franţei Emmanuel Macron.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Wantsome

Academia Prietenoasă Wantsome îi invită pe toți cei care își doresc să facă o reconversie profesională în IT sau un upgrade de skill-uri în 2022 să participe gratuit la evenimentul Perfect Week - o săptămână deschisă demonstrativă care aduce oportunități de cunoaștere a universului IT, a mentorilor, a angajatorilor și a foștilor cursanți.

Citește mai mult

Școală modernă

Educația, în toate formele sale, este o investiție, nu o cheltuială. De la nivelul familiei și până la societate în ansamblul ei, toți ar trebui să fim conștienți că fiecare resursă alocată acestui domeniu aduce, aproape fără excepție, plus valoare ce se întoarce la nivel de individ și în comunitate.

Citește mai mult

Apartamente

22 de grade Celsius. Aceasta este temperatura pe care românii din orașe preferă să o aibă iarna în case, conform unui studiu realizat pentru Habits by Republica de Unlock Research.

Citește mai mult