Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

JO 2020. Înotătorul David Popovici s-a calificat în semifinalele de la 100 metri liber

David Popovici

Foto Kempinaire Stéphane / AFP / Profimedia

David Popovici, în vârstă de 16 ani, s-a calificat marți, la Tokyo, în semifinale la proba sa preferată, cea de 100 metri liber, obținând al patrulea timp. Cu timpul de 48.03 secunde, sportivul român intră în penultimul act de pe locul 8.

Cel mai bun timp din serii l-a obținut sportivul italian Thomas Ceccon, care a înotat în serie cu David Popovici.

Calificarea lui David Popovici vine la câteva ore după ce el a terminat pe locul 4 în finala de la 200 de metri liber.

Semifinalele probei de 100 metri liber de la JO 2020 vor avea loc miercuri, de la orele 04:30 și 04:35, iar finala probei de 100 metri liber va avea loc joi, 29 iulie, de la ora 05:37, potrivit Hotnews.ro.

Apasă pe prima imagine pentru a deschide galeria foto:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Dove cover

De ce au nevoie adolescenții pentru a-și dezvolta o imagine sănătoasă de sine? De mai mulți factori protectori, dintre care cel mai important este relația de încredere și apropiere cu adulții din viața lor, cu precădere părinții.

Citește mai mult

Mădălina Stănescu

„Nu ar trebui să existe business de niciun fel care să nu aibă prezență minimă în online, iar aici mă refer la website în primul rând și apoi la pagini pe rețelele de socializare. Încă mai sunt afaceri care au numai prezență pe Facebook, iar noi le spunem că nu e sănătos să-ți pui tot ce ține de identitatea și brandul tău pe o singură platformă, care, iată, acum ceva săptămâni, a picat 6 ore, nu a mai funcționat deloc”, spune Mădălina Stănescu, fondator Optimized,

Citește mai mult