Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Klaus Iohannis: „Eu le-aş recomanda pesediştilor să meargă acasă, să judece propriul program şi când ştiu ce vor să vină să spună”

Președintele Klaus Iohannis este nemulțumit de bâlbâielile liderilor PSD în legătură cu aplicarea măsurilor din programul de guvernare și îi sfătuiește să mai citească o dată propriul program.

„Eu le-aş recomanda pesediştilor cu foarte multă căldură să meargă acasă, să judece un pic propriul program şi când ştiu ce vor să vină în faţa naţiei şi să spună acest lucru”, a spus marți președintele Klaus Iohannis.

„Dacă se introduc în discuţia publică de către o coaliţie care are majoritate în Parlament noţiuni noi, care într-o zi sunt promovate şi a doua zi sunt retrase, este o eroare politică gravă”, a spus șeful statului.

Premierul Mihai Tudose a declarat luni că impozitul pe cifra de afaceri poate fi considerat „un subiect închis”. În ce privește taxa de solidaritate, șeful guvernului a anunțat că la Ministerul Finanțelor se fac în prezent simulări pentru a vedea impactul aplicării unei asemenea măsuri care ar urma să vizeze persoanele fizice care câștigă „foarte mult”.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult