Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Klaus Iohannis: „Eu le-aş recomanda pesediştilor să meargă acasă, să judece propriul program şi când ştiu ce vor să vină să spună”

Președintele Klaus Iohannis este nemulțumit de bâlbâielile liderilor PSD în legătură cu aplicarea măsurilor din programul de guvernare și îi sfătuiește să mai citească o dată propriul program.

„Eu le-aş recomanda pesediştilor cu foarte multă căldură să meargă acasă, să judece un pic propriul program şi când ştiu ce vor să vină în faţa naţiei şi să spună acest lucru”, a spus marți președintele Klaus Iohannis.

„Dacă se introduc în discuţia publică de către o coaliţie care are majoritate în Parlament noţiuni noi, care într-o zi sunt promovate şi a doua zi sunt retrase, este o eroare politică gravă”, a spus șeful statului.

Premierul Mihai Tudose a declarat luni că impozitul pe cifra de afaceri poate fi considerat „un subiect închis”. În ce privește taxa de solidaritate, șeful guvernului a anunțat că la Ministerul Finanțelor se fac în prezent simulări pentru a vedea impactul aplicării unei asemenea măsuri care ar urma să vizeze persoanele fizice care câștigă „foarte mult”.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Nomad digital

Marius are 24 de ani și înainte de pandemie s-a angajat pentru prima dată cu normă întreagă. Sau full-time, cum spun colegii. Multinaționala care l-a recrutat i-a oferit un contract pe perioadă nedeterminată, dar, spre mirarea părinților, a refuzat. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Fată la școala online

„Mai țineți minte emoțiile de la examenul de șofat? Ei, cum ar fi dacă, după câteva mii de ore de șofat, ați mai da unul? N-am niciun dubiu, ar fi fără mare panică. Așa e și cu testele la matematică”, spune Gabi Bartic. (Foto: Profimedia)

Citește mai mult