Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Liviu Dragnea a primit aprobare să lucreze la garajul auto al Penitenciarului Rahova

Liviu Dragnea in Dusterul Politiei - Foto Alex Costache / Facebook

(Foto Alex Costache / Facebook)

Fostul președinte al PSD Liviu Dragnea, care ispășește o pedeapsă de 3 ani și 6 luni de închisoare, a primit aprobare să lucreze la garajul auto al Penitenciarului Rahova, potrivit Digi24, care citează surse din mediul penitenciar. 

Liviu Dragnea este absolvent al Facultăţii de Transporturi Auto a Politehnicii din Capitală, iar primul loc de muncă a fost la Secţia auto a Întreprinderii de Utilaj Greu şi Transport pentru Construcţii Craiova.

Dragnea a fost condamnat definitiv în 27 mai, în dosarul angajărilor fictive de la Protecția copilului Teleorman.

Potrivit legii, la fiecare patru zile de lucru în timpul detenţiei, condamnatului i se scade o zi din pedeapsă.

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Mass-media din România a devenit paranoică. Ne intoxică, zilnic, cu indivizii de care nu vrem să mai știm. Ar trebui să ne scutească de figuri ca dragnea, mazăre și toți borfașii și interlopii. La capitolul mizerie umană și morală stăm foarte bine, excelăm chiar. Și sa ne scutească "republica" de mizeriile cu ceausescu. Toți l-am vrut mort, o tristă amintire, ca și dragnea&co. Nimic despre oamenii meritoși, care fac cu adevărat ceva bun, numai despre hoți, violatori, criminali, interlopi și "politicieni" veroși. Ne inoculați, cu forța, prostia și abjecția. Mențineți nivelul de cultură și civilizație cât de jos puteți. In slujba cui sunteți? Caci sunteți. Forțați, dacă sunteți "a treia putere în stat" autoritățile, poliția, justiția, să-și facă treaba pentru care sunt p!atiti cu sume enorme și nemeritate.
    • Like 0
  • Nu inteleg de ce se mai scrie despre acest personaj de trista amintire. Este ca si cum am primi vesti din cand in cand despre pataniile lui Giga cutitaru' criminal de profesie...
    • Like 3


Îți recomandăm

Statuie mască

„Primul lucru care contează atunci când faci o donație este ca gestul respectiv să te facă să te simți că ai făcut cu adevărat o faptă bună. Dacă cauza respectivă reușește să te facă să te simți ca un mic erou, te face să te simți bine că ai ajutat, reușește să te facă donezi”, spune Nicoleta Deliu.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult