Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Liviu Dragnea a primit aprobare să lucreze la garajul auto al Penitenciarului Rahova

Liviu Dragnea in Dusterul Politiei - Foto Alex Costache / Facebook

(Foto Alex Costache / Facebook)

Fostul președinte al PSD Liviu Dragnea, care ispășește o pedeapsă de 3 ani și 6 luni de închisoare, a primit aprobare să lucreze la garajul auto al Penitenciarului Rahova, potrivit Digi24, care citează surse din mediul penitenciar. 

Liviu Dragnea este absolvent al Facultăţii de Transporturi Auto a Politehnicii din Capitală, iar primul loc de muncă a fost la Secţia auto a Întreprinderii de Utilaj Greu şi Transport pentru Construcţii Craiova.

Dragnea a fost condamnat definitiv în 27 mai, în dosarul angajărilor fictive de la Protecția copilului Teleorman.

Potrivit legii, la fiecare patru zile de lucru în timpul detenţiei, condamnatului i se scade o zi din pedeapsă.

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Mass-media din România a devenit paranoică. Ne intoxică, zilnic, cu indivizii de care nu vrem să mai știm. Ar trebui să ne scutească de figuri ca dragnea, mazăre și toți borfașii și interlopii. La capitolul mizerie umană și morală stăm foarte bine, excelăm chiar. Și sa ne scutească "republica" de mizeriile cu ceausescu. Toți l-am vrut mort, o tristă amintire, ca și dragnea&co. Nimic despre oamenii meritoși, care fac cu adevărat ceva bun, numai despre hoți, violatori, criminali, interlopi și "politicieni" veroși. Ne inoculați, cu forța, prostia și abjecția. Mențineți nivelul de cultură și civilizație cât de jos puteți. In slujba cui sunteți? Caci sunteți. Forțați, dacă sunteți "a treia putere în stat" autoritățile, poliția, justiția, să-și facă treaba pentru care sunt p!atiti cu sume enorme și nemeritate.
    • Like 0
  • Nu inteleg de ce se mai scrie despre acest personaj de trista amintire. Este ca si cum am primi vesti din cand in cand despre pataniile lui Giga cutitaru' criminal de profesie...
    • Like 3


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Halep - Moisescu

Sportivii români trebuie să depășească- pentru a face performanță- limite care le sunt impuse de la vârste mici. „Nu poți să faci aia”, „Nu ești în stare”, „Nu poți să ajungi numărul unu”, „Nu poți să câștigi un Grand Slam”, spune Simona Halep, care crede că un sportiv cu pishicul „tare”, e mai pregătit să fie campion. Ea are și câteva sfaturi pentru părinții care își încurajează copiii să facă sport.

Citește mai mult

ANAF - declarații online

În ultimele două luni și jumătate, multe dintre instituțiile publice din România au descoperit că pot funcționa și fără dosar cu șină. O ordonanță dată de Guvern în perioada pandemiei le obligă astăzi să primească de la cetățeni documente în format electronic și să le răspundă în același fel. „

Citește mai mult

Emil Hurezeanu

„Altă soluție nu mai e. Nu avem încotro. trebuie să recurgem la cele mai bune strategii pentru obținerea acestor bani și, mai ales, pentru folosirea lor”, spune Emil Hurezeanu. (Foto: Inquam Photos/ Virgil Simonescu)

Citește mai mult

Meat-up

În vara lui 2018, Paul Petri şi Vio Nechiti și-au deschis un restaurant de burgeri în Cluj, după ce și-au cultivat și antrenat pasiunea pentru gătit în bucătăria unui restaurant de 4 stele din Anglia.

Citește mai mult

Teodosie împărtășind

ÎPS Teodosie, fost Snagoveanul, actualmente Tomitanul, s-a eliberat de sub dictatura distanțării sociale și a împărtășit mai mulți copii, cu aceeași linguriță. Un gest de sfidare față de autorități, de nesupunere și de declarare a autonomiei sale de ierarh. Patriarhia însăși a găsit acțiunea ÎPS-ului de la malul mării „ostentativă” și a recomandat respectarea legilor țării.

Citește mai mult