Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Liviu Dragnea a primit aprobare să lucreze la garajul auto al Penitenciarului Rahova

Liviu Dragnea in Dusterul Politiei - Foto Alex Costache / Facebook

(Foto Alex Costache / Facebook)

Fostul președinte al PSD Liviu Dragnea, care ispășește o pedeapsă de 3 ani și 6 luni de închisoare, a primit aprobare să lucreze la garajul auto al Penitenciarului Rahova, potrivit Digi24, care citează surse din mediul penitenciar. 

Liviu Dragnea este absolvent al Facultăţii de Transporturi Auto a Politehnicii din Capitală, iar primul loc de muncă a fost la Secţia auto a Întreprinderii de Utilaj Greu şi Transport pentru Construcţii Craiova.

Dragnea a fost condamnat definitiv în 27 mai, în dosarul angajărilor fictive de la Protecția copilului Teleorman.

Potrivit legii, la fiecare patru zile de lucru în timpul detenţiei, condamnatului i se scade o zi din pedeapsă.

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Mass-media din România a devenit paranoică. Ne intoxică, zilnic, cu indivizii de care nu vrem să mai știm. Ar trebui să ne scutească de figuri ca dragnea, mazăre și toți borfașii și interlopii. La capitolul mizerie umană și morală stăm foarte bine, excelăm chiar. Și sa ne scutească "republica" de mizeriile cu ceausescu. Toți l-am vrut mort, o tristă amintire, ca și dragnea&co. Nimic despre oamenii meritoși, care fac cu adevărat ceva bun, numai despre hoți, violatori, criminali, interlopi și "politicieni" veroși. Ne inoculați, cu forța, prostia și abjecția. Mențineți nivelul de cultură și civilizație cât de jos puteți. In slujba cui sunteți? Caci sunteți. Forțați, dacă sunteți "a treia putere în stat" autoritățile, poliția, justiția, să-și facă treaba pentru care sunt p!atiti cu sume enorme și nemeritate.
    • Like 0
  • Nu inteleg de ce se mai scrie despre acest personaj de trista amintire. Este ca si cum am primi vesti din cand in cand despre pataniile lui Giga cutitaru' criminal de profesie...
    • Like 3


Îți recomandăm

iancu guda - andreearosca.ro

Iancu trăiește printre cifre. Biroul lui e mic și „decorat” cu o grămadă de lucruri care reflectă și preocupările, și pasiunile, și munca lui: pe un perete e un tricou semnat al echipei Viitorul Constanța și alte memorabilia legate de clubul creat de Gheorghe Hagi. Fotbalul e una dintre pasiunile lui Iancu, alături de înot.

Citește mai mult

Tinu Boșinceanu

„Plecarea în străinătate nu trebuie să fie un angajament pe viață, ca o căsătorie - eu sunt român în România sau eu am plecat și nu mă mai întorc înapoi. Societatea a devenit oricum mult mai fluidă și trebuie să privești obiectiv. Mi se pare că asta ar ajuta la întoarcerea mai multor oameni, care or să facă lucrurile mai bune. Și poveștile lor or să inspire”, crede Tinu Bosînceanu.

Citește mai mult