Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Liviu Dragnea a primit aprobare să lucreze la garajul auto al Penitenciarului Rahova

Liviu Dragnea in Dusterul Politiei - Foto Alex Costache / Facebook

(Foto Alex Costache / Facebook)

Fostul președinte al PSD Liviu Dragnea, care ispășește o pedeapsă de 3 ani și 6 luni de închisoare, a primit aprobare să lucreze la garajul auto al Penitenciarului Rahova, potrivit Digi24, care citează surse din mediul penitenciar. 

Liviu Dragnea este absolvent al Facultăţii de Transporturi Auto a Politehnicii din Capitală, iar primul loc de muncă a fost la Secţia auto a Întreprinderii de Utilaj Greu şi Transport pentru Construcţii Craiova.

Dragnea a fost condamnat definitiv în 27 mai, în dosarul angajărilor fictive de la Protecția copilului Teleorman.

Potrivit legii, la fiecare patru zile de lucru în timpul detenţiei, condamnatului i se scade o zi din pedeapsă.

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Mass-media din România a devenit paranoică. Ne intoxică, zilnic, cu indivizii de care nu vrem să mai știm. Ar trebui să ne scutească de figuri ca dragnea, mazăre și toți borfașii și interlopii. La capitolul mizerie umană și morală stăm foarte bine, excelăm chiar. Și sa ne scutească "republica" de mizeriile cu ceausescu. Toți l-am vrut mort, o tristă amintire, ca și dragnea&co. Nimic despre oamenii meritoși, care fac cu adevărat ceva bun, numai despre hoți, violatori, criminali, interlopi și "politicieni" veroși. Ne inoculați, cu forța, prostia și abjecția. Mențineți nivelul de cultură și civilizație cât de jos puteți. In slujba cui sunteți? Caci sunteți. Forțați, dacă sunteți "a treia putere în stat" autoritățile, poliția, justiția, să-și facă treaba pentru care sunt p!atiti cu sume enorme și nemeritate.
    • Like 0
  • Nu inteleg de ce se mai scrie despre acest personaj de trista amintire. Este ca si cum am primi vesti din cand in cand despre pataniile lui Giga cutitaru' criminal de profesie...
    • Like 3


Îți recomandăm

Fată la școala online

„Mai țineți minte emoțiile de la examenul de șofat? Ei, cum ar fi dacă, după câteva mii de ore de șofat, ați mai da unul? N-am niciun dubiu, ar fi fără mare panică. Așa e și cu testele la matematică”, spune Gabi Bartic. (Foto: Profimedia)

Citește mai mult

Copii talentați

„Am descoperit un număr foarte mare de copii extraordinar de talentați, performanți, competitivi - și mulți dintre ei nedescoperiți până acum. Pentru că mai ales cei din zona rurală sau din urbanul mic au șanse slabe să participe la olimpiadele tradiționale, creion-hârtie - însă au putut participa fără opreliști la olimpiada digitală”, explică Dragoș Iliescu.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Învingător

„Am fost un caz mai complicat. Ce pot eu să afirm este ca domnul profesor doctor a fost dirijorul unei orchestre, după mine impresionante, pentru ca eu am accesat aproape toate disciplinele spitalului în afecțiunea pe care am avut-o eu”, se destăinuie Marin Florin.

Citește mai mult