Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Liviu Dragnea a primit aprobare să lucreze la garajul auto al Penitenciarului Rahova

Liviu Dragnea in Dusterul Politiei - Foto Alex Costache / Facebook

(Foto Alex Costache / Facebook)

Fostul președinte al PSD Liviu Dragnea, care ispășește o pedeapsă de 3 ani și 6 luni de închisoare, a primit aprobare să lucreze la garajul auto al Penitenciarului Rahova, potrivit Digi24, care citează surse din mediul penitenciar. 

Liviu Dragnea este absolvent al Facultăţii de Transporturi Auto a Politehnicii din Capitală, iar primul loc de muncă a fost la Secţia auto a Întreprinderii de Utilaj Greu şi Transport pentru Construcţii Craiova.

Dragnea a fost condamnat definitiv în 27 mai, în dosarul angajărilor fictive de la Protecția copilului Teleorman.

Potrivit legii, la fiecare patru zile de lucru în timpul detenţiei, condamnatului i se scade o zi din pedeapsă.

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Mass-media din România a devenit paranoică. Ne intoxică, zilnic, cu indivizii de care nu vrem să mai știm. Ar trebui să ne scutească de figuri ca dragnea, mazăre și toți borfașii și interlopii. La capitolul mizerie umană și morală stăm foarte bine, excelăm chiar. Și sa ne scutească "republica" de mizeriile cu ceausescu. Toți l-am vrut mort, o tristă amintire, ca și dragnea&co. Nimic despre oamenii meritoși, care fac cu adevărat ceva bun, numai despre hoți, violatori, criminali, interlopi și "politicieni" veroși. Ne inoculați, cu forța, prostia și abjecția. Mențineți nivelul de cultură și civilizație cât de jos puteți. In slujba cui sunteți? Caci sunteți. Forțați, dacă sunteți "a treia putere în stat" autoritățile, poliția, justiția, să-și facă treaba pentru care sunt p!atiti cu sume enorme și nemeritate.
    • Like 0
  • Nu inteleg de ce se mai scrie despre acest personaj de trista amintire. Este ca si cum am primi vesti din cand in cand despre pataniile lui Giga cutitaru' criminal de profesie...
    • Like 3


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Speranța Farcă

„Părinții sunt foarte angoasați, aud peste tot că copilul lui cutare face așa, copilul lui cutare face așa. Și se gândesc că ei nu oferă același start copilului lor, care va intra în competiție cu acei copii care au făcut toate acele cursuri. Gândim educația și viața ca pe o competiție”, spune Speranța Farca.

Citește mai mult

Șezlonguri în apă la Marea Neagră

Este o adevărată luptă între turişti pentru a prinde cel mai apropiat pat de plajă lângă apă deşi nu stau prea mult pe sezlong şi apoi tot ei se plâng că nu au soare pentru a se bronza din cauza umbrelelor extrem de apropiate.

Citește mai mult

Foto pentru textul Arinei Angelescu

Plec în oraș. Nu apuc să conduc prea mult când aud telefonul. E mama, care rămăsese cu cel mic. Inima îmi bate deja mai tare. Îmi trec tot felul de scenarii prin cap. Niciunul prea fericit. Răspund. Nu e mama. E băiețelul meu. Plânge în hohote și lasă puțin spațiu ca eu să înțeleg ceva. Nu-știu-ce grisine pe care le-am uitat acasă?!

Citește mai mult

Andrei Ene

AntiFragile, un startup care dezvoltă un sistem de etichete inteligente, care permit monitorizarea de la distanță a coletelor pe parcursul procesului de transport, a fost desemnat vineri seara câștigătorul competiției UPGRADE 100 Floors Elevator Pitch. Pe scurt, eticheta își schimbă culoarea dacă pachetul a fost scăpat de curieri.

Citește mai mult