Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Maluma, Mahmut Orhan, Don Diablo, show-uri inedite la Neversea 2024

Neversea 2024.

Neversea 2024, cel mai mare festival organizat pe o plajă din Europa. a continuat cu impresionante spectacole de muzică și lumină pe plaja din Constanța.

Peste 73.000 de participanți au petrecut până la răsărit pe Neversea Beach, au anunțat organizatorii.

Dimitri Vegas a revenit la Constanța și a prezentat un show dinamic, care a electrizat audiența.

Tinie Tempah a adus hiturile sale precum “Written in the Stars” cu Eric Turner, “Earthquake” cu Labrinth, “Girls Like” cu Zara Larsson și au dat startul petrecerii.

Alok a prezentat un set special din care nu a lipsit “Made in Romania”, moment susținut de Emil Rengle și un grup de dansatori care au animat atmosfera. De asemenea, Alok le-a arătat fanilor săi de la Neversea o piesă în premieră

În stilul său nonconformist, Salvatore Ganacci a bucurat publicul cu momente inedite: a plecat de pe scenă să bea apă, a mers la platforma VIP, timp în care setul continua.

Alina Eremia a spart gheața și a urcat în premieră pe scena Neversea cu un super show cu influențe pop rock, cu hiturile care au consacrat-o precum “În dreapta ta”, “Poarta-ma sau “Promite-mi” cu Dirty Nano.

Grasu XXL a avut un show de 10, plin de emoție. A cântat alături de public piesa dedicată fiicei lui, ‘’Tu, Mărie!’’ și a fost emoționat până la lacrimi.

În a doua zi la Neversea peste 75.000 de oameni s-au distrat la show-rile lui MALUMA, Mahmut Orhan, Don Diablo, se arată într-un comunicat transmis de organizatori. 

Cel mai aşteptat moment al celei de-a doua seri la Nevesea a fost show-ul superstarului columbian MALUMA. Artistul cu milioane de fani în întreaga lume a vorbit despre bucuria de a fi pentru prima dată la Constanţa în faţa unui public atât de numeros. Hiturile care l-au transformat în cel mai iubit artist de reaggaeton din lume au putut fi ascultate live în a doua seară pe plaja Neversea Beach: "Felices Los Quatro", "Hawai", "Corazon", "Vente Pa Ca".

Impresionat de numărul mare de oameni, Maluma a postat după show pe Instagram o fotografie în care se vedea publicul şi a scris emoţionat "Woooow! Din Medellin în România".

Don Diablo, unul dintre DJ-ii pe care publicul doreşte să îi revadă la Neversea, a avut un show special din care nu a lipsit "Queen of My Castle", imnul Neversea 2024, piesa INNEI cu Kris Kross Amsterdam.

Gordo a venit pentru prima dată pe scena Neversea şi a avut un invitat surpriză: Tinie Tempah. Mahmut Orhan a revenit la Neversea şi a încheiat în stilul obișnuit o zi de succes pe malul mării.

Răsăritul a fost trăit intens de fani la scena Daydreaming, unde Vintage Culture a fost surprins de echipa Neversea cu bannere în care i se ura "la mulţi ani", pentru că duminică este ziua de naştere a artistului.

Antonia şi Alex Velea au urcat, în a doua zi a festivalului, pentru prima dată pe scena Neversea şi au fost primiţi cu bucurie şi încântare de fani. Hiturile Antoniei precum "Vorbeşte lumea", "Marabou", "Jameia", "Trika Trika", dar şi piesele lui Alex Velea "Când soarele răsare", "Pierde vară", "Din vina ta" au energizat atmosfera şi au pregătit publicul pentru show-ul lui Maluma.

La scena The Ark, Deliric a cântat alături de Muse Quartet, de DOC, Silent Strike şi Vlad Dobrescu, iar M.G.L. a prezentat în premieră piesa "Voila" cu Erika Isac.

Petrecerea continuă şi astăzi, în cea de-a patra zi de Neversea. Ultima zi de Neversea va aduce show-urile G-Eazy, Steve Aoki, Tujamo, Hvmza, Delia, Puya.

În cele 5 ediţii de festival, peste 1.2 milioane de iubitori Neversea s-au bucurat de experienţa memorabilă de la malul mării.

imagini: Facebook Neversea

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Testat e Hot

Vreau să vă arăt azi un program inedit de educație la firul ierbii: el începe chiar pe pajiștea a două festivaluri care atrag în fiecare an zeci de mii de tineri și își propune să fie un fel de curs introductiv într-o materie pe care școala românească se jenează să o predea.

Citește mai mult

BT Go

Într-o eră în care tehnologia avansează rapid, IMM-urile sunt nevoite să adopte rapid inovații digitale pentru a rămâne competitive și a profita de oportunitățile de pe piață. Serviciile care simplifică birocrația permit antreprenorilor să se concentreze pe inovație și dezvoltarea afacerilor lor.

Citește mai mult

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult