Sari la continut

De șase ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Marius Manole a returnat la Cotroceni decorația primită de la președintele Iohannis

Marius Manole - Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Actorul Marius Manole a renunțat la ordinul pe care l-a primit de la președintele Klaus Iohannis, în semn de protest față de ce se întâmplă pe scena politică. 

Manole a fost decorat de preşedintele Klaus Iohannis cu Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler categoria D - „Arta spectacolului” în 2016.

„Am stat în Piaţa Victoriei în frig, în ploaie pentru a apăra Justiţia şi democraţia. Când a plecat Dragnea iarăşi am crezut ca am învins. Ghinion, propriul nostru preşedinte urma să ne facă cel mai mare rău. Omul în care am crezut, pentru care am luptat. Acum PSD intră în Guvern pe uşa din faţă, pe covorul roşu”, a spus Marius Manole. 

Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

„Preşedintele României, pentru mine, este un trădător. Returnez, aşadar, decoraţia primită”, a mai spus actorul, potrivit News.ro.

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Dan check icon
  Domnul Presedinte a fost ,,obligat intr+un fel spus ,, de situatia creeata de ultrasii usr + aur--olacii extremistii care initiase o actiune de suspendare ,,Si cred ca,, Domnmul Presedinte a preferat ptr evitarea ,anticipatelor ,si a suspendari sa ,,dea mana cu Ciuma Rosie ,, impotriva vointeti sale ,Este ca si cum ,Barbatul si femeia ,, s+ar certa rau de tot si apoi sa ajunga la o solutie de compromis ,,de dragul copiilor si sa convetuiasca asa impreuna , Bineinteles ca ,,armonie si viata nu tocmai normla ,nu mai poate fi ,
  ---Cam asa imi explic scimbarea de ,mentalitate a Domnului Presedinte ,Pacat . ptr increderea acordata de 6 mil de romani .
  • Like 0
 • Eu as prefera să-mi dea, don' președinte ceva inapoi...toți anii in care a mințit !
  • Like 0
 • catalin check icon
  Eu nu am nimic de dat... dar îmi vreau cele 4 voturi ale familiei înapoi
  • Like 0


Îți recomandăm

Dove cover

De ce au nevoie adolescenții pentru a-și dezvolta o imagine sănătoasă de sine? De mai mulți factori protectori, dintre care cel mai important este relația de încredere și apropiere cu adulții din viața lor, cu precădere părinții.

Citește mai mult

Mădălina Stănescu

„Nu ar trebui să existe business de niciun fel care să nu aibă prezență minimă în online, iar aici mă refer la website în primul rând și apoi la pagini pe rețelele de socializare. Încă mai sunt afaceri care au numai prezență pe Facebook, iar noi le spunem că nu e sănătos să-ți pui tot ce ține de identitatea și brandul tău pe o singură platformă, care, iată, acum ceva săptămâni, a picat 6 ore, nu a mai funcționat deloc”, spune Mădălina Stănescu, fondator Optimized,

Citește mai mult